Ajanvaraus ja maksaminen poikkeusolojen vallitessa


Huom! Pelaaminen poikkeusolojen aikana edellyttää tutustumista poikkeustilaohjeistukseen, jonka löydät tästä linkistä.

Hinnasto löytyy täältä.

 

Vieraspelaajat voivat varata ja maksaa peliaikansa Teetime.fi-palvelun kautta.

Mikäli Teetime.fi-varaaminen ei syystä tai toisesta onnistu, voit toimiston aukioloaikoina (ma-su 9.30 - 17.00) varata peliajan caddiemasterilta soittamalla numeroon 050 564 9994. Toimisto palvelee etänä. Tällöin pelimaksu suoritetaan tilisiirtona Golfkeskus Oy Messukylän tilille IBAN FI98 5113 0720 0018 10. Viiteviestiksi: tiiaika, pvm, sekä maksettavien pelaajien nimet.

MobilePay maksutapa on käytössä toukokuun alusta lähtien. Maksa hinnaston mukainen hinta Golfkeskus Oy Messukylän MobilePay -numeroon: 37545 
Lisää kommenttikenttään tiiaika, pvm ja maksettavien pelaajien nimet. Tarkemmat MobilePay:n käyttöohjeet löydät täältä.

 

Jäsenet voivat varata ja maksaa peliaikansa Teetime.fi-palvelun kautta. Vaihtoehtoisesti ajan voi varata NexGolfin kautta ja suorittaa hinnaston mukaisen maksun Mobile Pay:ta tai tilisiirtoa käyttäen. Ks. ylläolevat vieraspelaajan maksuohjeet.

Kausikorttilaiset varaavat peliajan NexGolfista. Caddiemaster vahvistaa varauksen myöhemmin NexGolfiin. Lähtöihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja bägiin kiinnitettävän kausikortin voi noutaa kun klubitalo jossakin vaiheessa aukeaa. 


Jos et ole minkään golfseuran jäsen, voit varata par 3-kentälle peliajan soittamalla caddiemasterille 050 564 9994. Pelimaksu suoritetaan tilisiirtona Golfkeskus Oy Messukylän tilille IBAN FI98 5113 0720 0018 10. Viiteviestiksi: tiiaika, pvm, sekä maksettavien pelaajien nimet.

MobilePay maksutapa on käytössä toukokuun alusta lähtien. Maksa hinnaston mukainen hinta Golfkeskus Oy Messukylän MobilePay -numeroon: 37545 
Lisää kommenttikenttään maksettavien pelaajien nimet, pvm. ja tiiaika. Tarkemmat MobilePay:n käyttöohjeet löydät täältä.

Par 3- ajanvarauksesta

Toukokuun alusta lähtien pieni uudistus par 3-ajanvaraukseen. Mikäli lähdössäsi on pelaaja/pelaajia, jotka varaushetkellä eivät ole minkään golfseuran jäseniä, voit varata heille ajan NexGolfista / Tiimetime.fi - palvelusta valitsemalla lisättävän pelaajan seuraksi Pirkanmaan Golf ja käyttämällä ks. pelaajien kohdalla jäsennumeroita 6018, 6019 ja/tai 6020. Ajanvarausjärjestelmässä varaukset tulevat näkyviin nimillä: vieras, vieras2 ja vieras3.

 

----------------
Ohje Teetime.fi -palvelussa asioimiseen:

1. Mene sivulle www.golfkeskusmessukyla.fi
2. Etusivulta ”Pelaaminen” valikosta löytyy ”Ajanvaraus”-painikkeet sekä jäsenille että vieraspelaajille. (Vaihtoehtoisesti lataa puhelimellesi Teetime-fi -app. Mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -mobiililaitteille.)
3. Klikkaa Teetime-fi -linkkiä. Palveluun kirjaudutaan oman kentän NexGolf-tunnuksilla. Mikäli et ole NexGolf-seuran jäsen, rekisteröidy palveluun etusivulta kohdasta “Kirjautuminen muille pelaajille”.
4. Valitse haluamasi kenttä valikosta.
5. Klikkaa ”varaa”.
6. Etsi sopiva lähtöaika. Tyhjät paikat tunnistat tyhjistä ympyröistä.
7. Paina oikealta sivulta kyseisen lähdön kohdalla ”varaa”.
8. Lisää lähtöösi mahdolliset muut pelaajat.
9. Jatka tietojen tarkistamiseen ja varauksen vahvistamiseen.
10. Valitse maksutavaksi ”Päivän hinta”. Valitessasi tämän maksutavan varaus veloitetaan maksukortiltasi 150 minuuttia ennen lähtöaikaa, mikäli varausta ei ole peruttu. Varaukset maksetaan palvelussa NexPay-luottokorttimaksulla.
11. Hyväksy varausehdot ja vahvista varaus.
12. Halutessasi varaa toinen 9 reiän peliaika Messukylän par 34- tai Vuohenojan par 3-kentälle. Minimi aikaraja kahden ysin välille Messukylän par 34- kentällä on 1h 50 min ja Vuohenojan par 3-kentällä 1h30min.

Huom.

NexGolf-käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi. Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero.

Esimerkki: Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 = MaMe01 / Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä toimistoon.