Kesken seuran hallituksen kokouksen iso sudenkorento lensi sisälle ja laskeutui Golfkeskus Messukylän omistajan Jarkko Svahnin kämmenelle. Siinä se hetken aikaa katseli toimintaa kunnes lensi ovesta pihalle.

 

 

Messukylän kentän maastossa liikkuu monenlaisia eläimiä. Kettuja, rusakkoja, metsäkauriita jne.

Yhtenä uusimmista asukkaista on bongattu minkkipesue. Minkit olivat hieman säikkyjä mutta uskaltautuivat kuvaan. Petoeläimenä minkki on kuitenkin haitallinen koska se tappaa huvikseen muita eläimiä.

Seuran jäsenet voivat lähettää Messukylän kentältä otettuja kuvia osoitteeseen 

Kuvat julkistetaan nettisivujen Kenttäposti-osiossa ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkinto. Lisäksi paras kuva palkitaan.

 

Pakkassää suosii auringon säteiden hivellessä golfkentän talvimaisemaa. Golfkauden alkuun on vielä muutama kuukausi. Kyllä se kevät kohta koittaa mutta sitä odotellessa on hyvä talviurheilla.

Messukylän kenttää kiertää kaupungin hiihtolatu, jossa voi käydä kuntoilemassa tutuissa maisemissa.

Myös hiihtokausikortteja saatavilla 😉

 

 

Kenttäposti- idean isä on taannoin kentällämme vaikuttanut punaturkkinen kettuveijari. Monella oli tuolloin ketusta sanottavaa; jotkut ihailivat sitä, toisia taas suoraan sanottuna ketutti! Monen mieleen on jäänyt ketun osallistuminen mestaruuskisoihin. Sanottavaa oli paljon, mutta sopivaa foorumia ei. Ketun kautta tiedostimme tämän puutteen, jonka nyt siis korjasimme.

Kenttäposti

Ajanvaraus

Aukioloajat

 

Klubi:

Suljettu 1.10. lähtien

 

Kentät:

Suljettu 1.10. lähtien

 

Range ja lähipelialueet: 

Ma-Pe klo 8.30–18.30

La klo 8.30–18.30

Su klo 8.30–18.30


 

Pirkanmaan Golf ry.

Lue uusin jäsenlehtemme! ›

Liity jäseneksi ›