Koulutuksen teemavuonna 2022 alkeiskurssin voi Messukylässä suorittaa tehokkaana pikakurssina kahden arki-illan aikana tai perinteisesti ja perusteellisemmin kolmena iltana, jolloin ohjattuun, yksilölliseen harjoitteluun jää enemmän aikaa. 
  • Kurssit eivät vaadi aiempaa kokemusta lajista, eli rohkeasti mukaan golfaamaan!
  • Kurssit antavat hyvät valmiudet suorittaa pelitaitokoe eli green card ja aloittaa golfharrastus.
  • Kurssimaksu sisältää vuokramailat, pallot sekä opetuksen pienryhmässä.
  • Kurssiin sisältyy mm. oikealla golfkentällä pelaamista, erilaisten golflyöntien opettelua sekä perussääntöjen ja etiketin läpikäyntiä
  • Kurssi suoritetaan kahtena tai kolmena arki-iltana (ma,ke tai ti, to, pe). Kahden illan kurssi kestää 6 tuntia, kolmen illan kurssi 7,5 tuntia. Molemmat kurssit ovat tarjolla viikoittain.
  • Jokaiselle Messukylässä alkeiskurssin suorittaneelle jaetaan teemavuonna kurssin lopuksi kenttämme logolla varustettu HARJOITTELUREPPU, joka sisältää hyödyllistä informaatiota pelaamiseen liittyen, sekä joitakin oleellisia kentällä tarvittavia varusteita.
  • Alkeiskurssien vetäjinä toimivat urheiluvalmentaja ja kauppatieteiden opiskelija Otso Pouttu ja intohimoinen golfari, tuhansia pirkanmaalaisia golfareita kouluttanut Jarkko Svahn, joka toimii Golfkeskus Oy Messukylän toimitusjohtajana. 
  • Kahden illan kurssin hinta on 100 eur, kolmen illan kurssin hinta on 125 eur.

JATKOSSA MESSUKYLÄSSÄ ON  KÄYTÖSSÄSI ILMAISET GOLFKLINIKAT JA  PELISEURANA GOLFTUTORIT

Teemavuonna koulutukseen panostetaan Messukylässä erityisesti tarjoamalla tänä tai viime vuonna aloittaneille Pirkanmaan Golfin jäsenille golfklinikoita ja  golftutoreiden peliseuraa.

GOLFKLINIKAT ovat touko-heinäkuussa joka viikko järjestettäviä klinikoita, joilla voi pro-tasoisen valmentajan vetämänä varmistaa osaamistaan, oppia uutta tai hioa harjoitusta vaativia golfin osa-alueita. Klinikat pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 16.30 - 17.30  aikavälillä17.5.-29.7. Klinikat ovat PirG.n jäsenille ilmaisia.

GOLFTUTORIN saa halutessaan peliseuraksi kentälle. Golftutor tarjoaa paitsi kokenutta, mukavaa peliseuraa, myös tarvittaessa erilaisia neuvoja kenttäpelaamiseen liittyen.

 

Ks. kurssiaikataulut  tästä linkistä

 

treenilaukku 3

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

toimisto@pirg.fi

 

Kentät:

Suljettu 18.10.2022 alkaen. Talvigriinit avoinna kausikorttilaisille ja talvikausikorttilaisille.

 

Range:

Suljettu

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram