Hallituksen tervehdys - kohti tulevaa kautta 2018

Hyvä Pirkanmaan Golfin jäsen,

Golfkausi on jo takanapäin. Seuran jäsenlehti 2/2017 on julkaistu vähän aikaa sitten, sieltä löytyy kuvien kera katsaukset seuran toiminnasta menneellä kaudella. Se ja myös aikaisemmat lehdet löytyvät pdf-muodossa täältä.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 27.11. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma sekä talousarvio ensi vuodelle ja tehtiin henkilövalintoja. Ensi kauden toimintaan tulee paljon uutta mutta perustoiminta pysyy samana. Tuttuja kilpailuita ja tapahtumia järjestetään läpi kauden siten että mukaan mahtuu myös pari uutta kilpailua sekä pelimuotoa. Ensi kauden kilpailukalenteri tullaan julkaisemaan hyvissä ajoin alkuvuodesta. Isomman tasoituksen omaaville sekä aloitteleville golfareille tarkoitettuja kilpailuita ja tapahtumia järjestetään ensi kaudella enemmän. Suositut vieraspelimatkat järjestetään tuttuun tyyliin. Seuran viestintään sekä jäsenmäärän säilyttämiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Junioritoimikunta järjestää monipuolisen kolme eritasoista ryhmää sisältävän harjoitustoiminnan lisäksi paljon oheistoimintaa kuten junioireiden omia kilpailuita, koululaisten tutustumiset, 24h-junnugolfille tapahtuman sekä junioreiden kesäleirin. Juniorit osallistuvat aktiivisesti Pirkanmaan Junnutourille. Viime kaudella käynnistetyn kehitysvammaisten nuorten harjoitusryhmän toiminta laajentuu. Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta sekä klubitoimikunta järjestevät seuran kilpailut sekä muut tapahtumat kuten vieraspelimatkat. Senioritoimikunta järjestää senioreille omaa toimintaa kuten senioreiden viikkokisan ja lähikenttävierailun. Naistoimikunta aktivoi naisjäseniämme toimintaan mukaan ja järjestää mm. naisten omia kilpailuita sekä suositut naistenlähdöt keskiviikkoisin. Kokonaan uusi viestintätoimikunta panostaa tiedottamiseen eri kanavien kautta. Kenttäyhtiön ja seuran yhteiset nettisivut uudistetaan talven aikana. Muut toimikunnnat kuten taloustoimikunta ja jäsenrekisteritoimikunta pitävät huolta seuran taloudesta sekä NexGolfista.

Seuran hallitus jatkaa taloudenpidossa tiukkaa linjaa ja pitää huolen siitä että tulot ylittävät menot myös ensi kaudella. Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen jäsenmaksujen säilyttämisestä ennallaan eli 99 € aikuiset ja 60 € juniorit.

Henkilövalinnoissa Ari Huttunen valittiin jatkamaan seuran puheenjohtajana myös ensi kaudella. Hallituskokoonpano jatkaa muutenkin samana koska erovuoroiset hallituksen jäsenet valittiin uudelle kolmivuotiskaudelle. Lisäksi Janne Riitakorpi valittiin jatkokaudelle seuran kapteenina ja uudeksi ladykapteeniksi valittiin Marja Leena Kärkkäinen. Kiitokset Miia Kopralle ladykapteenin tehtävien hoidosta 2015-2017. Hallitus ja kapteenisto kiittää luottamuksesta.

Seuran hallituksen kokoonpano sekä yhteystiedot ovat löydettävissä täältä (toimikunnat löytyvät välilehdestä). 

Syyskokouksessa Jarkko Svahn kertoi myös kentällä käynnissä olevista hankkeista. Rangea kehitetään uusimalla kaikki lyöntipaikat sekä rakentamalla lyöntikatokset. Uudet matot on hommattu ja samoin rangepalloja vaihdettu. Harjoitusalueilla ja kentällä tehdään myös muita parannuksia. Lisäksi naisille rakennetaan toinen wc ja mm. klubitalon terasseja uusitaan. Kyllä meidän golfareiden kelpaa taas keväällä aloittaa pelaaminen Messukylässä. Talven aikana kukin jäsenistämme voisi etsiä jonkun henkilön ystävä- tai lähipiiristään, jonka tuo sitten ensi kaudella kokeilemaan uutta harrastusta. Tarvitaan kaikkien panostusta jotta lajimme harrastajamäärät eivät käänny pysyvään laskuun.

Hyvää alkavaa talvea ja seuran luottamushenkilöihin voi aina ottaa yhteyttä jos on ideoita tai kommentteja seuran toimintaan liittyen.

Yst. terveisin
PirG ry. hallitus