Naistoimikunta

Kauden päätösillallinen

Torstaina 14.9. klo 18.30 meille on varattuna oma pöytä Ravintola The Grillissä, Frenckelin aukiolla. Mukaan mahtuu 20 golfaria.
Tapaamme naisporukalla omakustanteisella illallisella ravintola The Grillissä, ilmoittautumiset Miialle 11.9 mennessä. Puhelin 040 419 4221.

Tervetuloa !
 

Vuosi 2017 toi mukanaan seurassamme jonkin verran muutoksia.

Uusi hallitus on valittu alkuvuodesta ja hallituksen puheenjohtaja on 2017 kaudelle Ari Huttunen.
Kapteeniksi on seuralle valittu Janne Riitakorpi, ja hän onkin jo tuonut useita uudistuksia seuramme toimintaan ja käytännön asioihin. Kannattaa seurata kapteenin palstaa täällä sivustolla sekä myös Pirgin Facebook sivustoa. 

Naistoimikunnassa on tullut muutosta sen verran, että Ladykatpeeni Miia ja minä, Tuija, olemme v. 2017 Naistoimikunnan toiminnan vetäjät.
Seurassa jatkamme jo edellisten vuosien "säästökuuria", ja näin ollen tekemisen meininki on se jolla porskutamme eteenpäin. Koska toiminta on vapaaehtoista, kaikki apu on edelleen tarpeen.

Oletko huomannut että Nexgolf on otettu käyttöön nyt myös laskujen maksuun. Paperiset laskut poistuvat käytöstä, ja oman jäsenmaksun voi nyt tulostaa suoraan Nexgolfista. Huolehdi että tietosi ovat ajan tasalla.
Kuvakilpailu on tänä vuonna uutta, lähettäkää golfaiheisia kuvia minulle tuija.isique@kiinteistomaailma.fi -osoitteeseen. Näin saadaan monipuolista materiaalia seuramme toiminnasta ja palkintokin parhaasta kuvasta saattaa yllättää loppukaudella.

Keskiviikkoiset naisten kierrokset ovat käynnissä ja laita kalenteriin naisten päätöskilpailu keskiviikkona 6.9.2017.

 

Nähdään kentällä!

Tuija Isique
 

Messukylän Leidien kesä 2017

Messukylän naistoimikunnan tarkoituksena ja tavoitteena on ylläpitää ja edistää naisjäsenistömme hyviä pelitaitoja ja hyvää golfkulttuuria sekä lajin tuntemusta aktiivisesti ja innostavasti, osallistuen myös seuran muuhun toimintaan. Kaiken ylitse, pelaamisen sekä kisojen tarkoitus on ylittää itsensä ja pitää hauskaa.

Naisten keskiviikkoisten peli-iltojen ideana on houkutella mukaan uusia ja aloittelevia pelaajia pelaamaan rohkeasti ja itseensä luottaen, sekä ottamaan tuntumaa kilpailemiseen. Naisten lähdöt alkavat perinteisesti kesäkuussa klo 18, 18.10, 18.20 ja 18.30. Muista varata aika!

Pro Anu Alpin koulutusillat jatkuvat ja niissä saat tuntumaa ja uskallusta pelaamiseen. Seuraa ilmoitustaulua ja netissä julkaistuja aikatauluja.

Kun teet birdien, caddiemasterin tiskillä on "pirkkumalja". Kirjoita palloon nimesi, päivämäärä ja väylän numero niin olet mukana arvonnassa 6.9 kun on leidien kauden päättäjäiset.

Naisilla on oma ilmoitustaulu klubitalolla. Siellä on myös lista jossa merkitään kauden parhaat tulokset joka väylälle.
Tämä leikkimielinen taulukko antaa lisää itseluottamusta ja buustia peliisi. Kaikkien listalla osallistuineiden kesken arvotaan myös palkinto kauden päättäjäispäivänä.

Kapteenien kierrokset pelataan tänäkin vuonna torstaisin kesä- ja elokuussa.Varaa aikasi caddiemasterilta. Lisätietoa saat Ladykapteeni Miialta.

Seniorileidit, muistakaa osallistua joka viikkoiseen seniorikisaan!

 


Naistoimikunnan jäsenet 2017

Miia Kopra, Ladykapteeni
040 419 4221
miisuko(at)gmail.com 

 

Tuija Saari Isique
050 4488 085
tuija.isique(at)kiinteistomaailma.fi