Kehitysvammaisten nuorten golfharjoitusryhmä 2018

Pirkanmaan Golf järjesti kesällä 2017 ensimmäistä kertaa koskaan kehitysvammaisille nuorille tarkoitetun oman alkeisryhmän. Ohessa Aamulehden tekemä video ryhmästä.

Kaudelle 2018 toimintaa kehitetään ja laajennetaan. Tammikuussa aloitetaan talviharjoittelu Golf Daddyn harjoitteluhallilla Messukylässä. Käymme kerran kuukaudessa harjoittelemassa tammi-huhtikuun ajan. Tavoitteena on aktivoida ryhmä' ennen varsinaisen ulkokauden alkua. Mahdollisesti kevättä kohden harjoitusvuoroja tulee olemaan tiiviimmin.

Harjoituksiin toivotaan avustajaa mukaan kaikille niille ketkä sitä tarvitsevat. Hallilla on myös muita pelaajia joten turvallisuuden suhteen on oltava tarkkana ja noudattaa ohjeita.

Talviharjoitusten ajankohdat:

  • Keskiviikko 10.1. klo 16.15 - 17.30 (ensimmäisellä kerralla aikaisempi aloitusaika)
  • Keskiviikko 14.2. klo 16.30 - 17.30
  • Keskiviikko 14.3. klo 16.30 - 17.30

Ensimmäisellä harjoituskerralla 10.1. olkaa paikalla jo klo 16.15 jotta infolle riittää aikaa, lyöntivuoro alkaa klo 16.30. Muutenkin paikalle aina hyvissä ajoin. Mukaan sisäurheiluvarustus (halli on lämmitetty) sekä puhtaat kengät. Ulkokengät on vaihdettava ennen harjoituksia. Hallilta löytyy pukuhuoneet sekä kahvio. Tuomme paikalle lainamailoja käytettäväksi mutta mikäli sinulla on omat mailat ja golfbägi, ota ne mukaan. Harjoitteita tehdään rennossa ja positiivisessa ilmapiirissä ja kaikki pääsevät lyömään niin pitkiä lyöntejä kuin kokeilemaan lähipeliä. Talviharjoittelu on osallistujille täysin ilmaista. 


Toukokuussa aloitamme viikoittaisen harjoittelun ulkona golfkentällämme Messukylässä. Viikoittaisia harjoituksia vetää ammattilaisopettaja Anu Alppi. Kesän aikataulu ilmoitetaan kevään aikana.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi järjestämme loppukesästä päiväretken lähialueen kentälle, jossa pelataan muutama väylä ja ruokaillaan. Käymme myös muutaman kerran kesän aikana pelaamassa Par-3 kentällämme Messukylässä.

Kehitysvammaisten nuorten ryhmä on kaikille osallistujille ilmainen. Aikaisempaa kokemusta golfista ei vaadita. Meiltä löytyy lainamailat ja välineet. Mikäli innostus lajiin puhkeaa, suosittelemme omien mailojen ja bägin hommaamista. Tarjoamme osallistujille myös ilmaisen mahdollisuuden suorittaa Green Card kauden aikana sekä liittyä seuran jäseneksi ilman liittymismaksua pelkällä jäsenmaksulla.

"Haluamme panostaa kehitysvammaisiin nuoriin kahdesta syystä. Ensinnäkin haluamme olla mukana tarjoamassa monipuolisia urheilumahdollisuuksia kehitysvammaisille. Golfin parissa tulee paljon positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä mahdollisuuksia haastaa itseään kehittymään. Toisekseen haluamme mainostaa lajiamme sekä erityisesti seuraamme uudelle käyttäjäryhmälle. Pirkanmaan Golf Messukylässä Tampereella toivottaa kaikki tervetulleeksi golfin pariin."

---------------

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Janne Riitakorpi

050-43797929

janne.riitakorpi@gmail.com