24h-junnugolfille 2018

 

Tänä vuonna 24h-junnugolfille tapahtuma järjestetään juhannuksen jälkeen ma-ti 25.-26. kesäkuuta. Lisätietoa keväällä.

 

 

 

 

 


24h-junnugolfille tapahtuma järjestettiin vuonna 2017 Ma 26.6. - Ti 27.6.

Lue lisää tapahtumasivulta ›


Osallistu 24h-junnugolfille tapahtuman keräykseen ja tue seuran junioriotimintaa

Tapahtuma järjestetään ma 26.6. klo 18 – ti 27.6. klo 18

Pirkanmaan Golf osallistuu toista kertaa golfliiton kansalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan mikä on järjestetty vuodesta 2013 lähtien. Viime vuonna mukana oli 43 seuraa. Extreme-henkisessä 24h-junnugolfille tapahtumassa ryhmä pelaajia kiertää Messukylän kenttää 24 tuntia putkeen ja kerää rahaa yksittäisten väylien Par- ja paremmista tuloksista. Ryhmä muodostuu kahdesta pelaajasta*, jotka kiertävät koko 24 tunnin ajan sekä muista pelaajista, jotka tulevat kyseisen parin mukaan yhdelle tai useammalle kierrokselle. Viime vuonna Ilkka Vuorenmaa sekä muut pelaajat keräsivät seuran junioritoiminnan hyväksi noin 860 €. Tämä vuonna on tavoitteena kerätä yli tuhannen euron suuruinen summa. Tukijoita toivotaan nyt mukaan.

Tukijan maksettavaksi tuleva keräyssumma perustuu ryhmän pelaajien Par- ja sitä parempien väylätulosten yhteismäärään. Tukija valitsee itse kertoimen esimerkiksi 20snt/50snt/1€ per Par tai parempi väylätulos minkä perusteella tukisumma määräytyy. Lisäksi tukija voi halutessaan asettaa maksimimäärän, jota korkeammaksi hänen tukisummansa ei voi nousta. Myös kiinteän tukisumman lahjoittaminen väylätulosten sijasta on mahdollista.

Ryhmässä on siis yhdellä kierroksella korkeintaan 4 henkilöä. Ryhmä pelaa todennäköisesti 10-12 yhdeksän reiän kierrosta eli 90-108 väylää. Par- ja parempien väylätulosten yhteismäärän ollessa esimerkiksi 60 tulee 20snt kertoimella maksettavaksi 12 € ja 50snt kertoimella 30 €.

Keräyksen tukijaksi ilmoittaudutaan joko caddiemasterilta löytyvään listaan tai sähköpostilla osoitteeseen Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, sähköposti sekä erityisesti tukisumman kerroin ja halutessasi maksimimäärä tukisummallesi.

Tapahtuma käynnistyy maanantaina 26.6. klo 18 Messukylän kentän 1. väylältä. Ryhmää voi tulla kannustamaan kentälle ja klubitalolle. Tapahtuman etenemistä päivitetään 24 tunnin aikana tiivisti erityisellä tapahtumasivustolla mikä myös linkitetään seuran nettisivuille. Lisäksi tapahtuman etenemistä voi seurata Pirkanmaan Golfin Facebook-ryhmässä sekä Twitterissä hashtagilla #24hGolfPirG.

Tapahtuman jälkeen kullekin tukijalle lähetetään sähköpostitse tieto ryhmän Par- ja parempien tuloksien määrästä sekä maksettavaksi kertyvästä summasta. Sähköpostissa kerrotaan myös tarkemmat ohjeet tukisumman maksamisesta.

Tapahtuman tuotto käytetään Pirkanmaan Golfin junioritoiminnan hyväksi. Sillä voidaan kustantaa esimerkiksi valmennuskuluja, kilpailuiden kulukorvauksia, ostaa junioreille lisää harjoitusvälineitä sekä järjestää erityisiä teemapäiviä junioreille. Seuran junioritoiminnassa on kesällä mukana yli 30 junnua, joista iso osa myös kilpailee. Lisätietoa junioritoiminnan nettisivuilta. 24h-junnugolfille tapahtumavastaava Janne Riitakorpi vetää myös seuran junioritoimintaa.

*Kauden 2017 tapahtumassa 24 tuntia pelaavat alustavasti Tuomo Nieminen sekä Matias Nieminen. Tukijoiden lisäksi peliryhmään toivotaan joka kierrokselle 1-2 muuta pelaajaa – myös yön kierroksille. Muille pelaajille julkaistaan erillinen info lähempänä tapahtumaa.

Ota yhteyttä ja lähde tukemaan hyvää asiaa! Kiitos!

Yhteydenotot:

Janne Riitakorpi

050 437 9729

Avaa tapahtuman mainos ›