Juniorikurssit

Kaikki vuoden 2017 juniorikurssit on nyt pidetty. Kauden 2018 juniorikurssit julkaistaan näillä sivuilla helmikuussa 2018.

Kurssin kesto: 6 tuntia
Hinta: 80€
Ma, ti ja ke klo 10-12

Tälle kaudelle on jälleen tarjolla junnuille perinteistä alkeiskurssia sekä jatkokurssia.
Kolmena peräkkäisenä päivänä kaksi tuntia kerrallaan harjoitellaan golfia. Kursseilla käydään läpi pitkä lyönti, chippi, pitchi, putti, puumailalyönti sekä hieman etiketti- ja sääntöasioita harjoittelun lomassa.

Peruskurssi on tarkoitettu kaikille alle 14-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet golfista. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvitse olla. Kurssilla harjoitellaan perusasioita golfista ja lopuksi päästään myös hieman kokeilemaan pelaamista par3-kentälle.

Jatkokurssi on tarkoitettu alle 14-vuotiaille lapsille, jotka ovat jo käyneet alkeiskurssin tai ovat muuten jo tutustuneet golfiin aiemmin ja ovat kiinnostuneet oppimaan lisää golfista. Kurssilla pääsee opettajan johdolla pelaamaan par 3-kentälle. Green card-vaatimusta kurssilla ei ole.

Kurssille otetaan n. 6 junioria / ohjaajaa kohden.

Hinta sisältää mailat, pallot ja opetuksen. Mikäli juniorilla on omat mailat, ne kannattaa ottaa kurssille mukaan.

Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa Green Card, mikäli taidot riittävät siihen. Green Cardin hinta kurssilaisille (yleisenä ajankohtana suoritettuna) 25 €.

Ilmoittautuessa annathan seuraavat tiedot:

  • kurssi mille ilmoittaudutaan
  • nimi
  • ikä
  • pituus
  • tieto omista mailoista
  • oma tai vanhemman puh. nro

Lisätietoja ja Ilmoittautumiset kursseille sähköpostitse: / Anu Alppi