Skotlanti 19 1

Kaudella 2020 jäsenille hyvinvointityöpajoja!


Golfkeskus Oy Messukylä ja Pirkanmaan Golf tarjoavat kaudella 2020 kuukausittain jäsenilleen hyvinvointiin liittyviä työpajoja.

Työpajojen vetäjiksi on kutsuttu eri alojen asiantuntijoita. Osallistuminen on Pirkanmaan Golfin jäsenille ilmaista, muilta peritään osallistumismaksu. Poikkeuksen muodostaa avajaispäivän tapahtuma, joka on kaikille maksuton.


 

Mailajumppaa salsan tahdissa

Lopuksi rentouttava kehonhuoltovenyttely. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!


Poikkeustilan vuoksi siirtynyt avajaispäivän työpaja toteutuu sunnuntaina 7.6.2020 klo 15.00.

Työpaja sisältää golfareille suunnattua Anne Sällylän vetämää mailajumppaa ja kepeää irroittelua rennon salsan tahdissa. Tunti päättyy hyväätekeviin venytyksiin. Tilaisuus on ulkona turvavälit huomioiden.

Vapaa pääsy, mukaan pääsee 49 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset caddiemasterille! Tervetuloa!


Anne on liikunnanohjaaja, YTM, toimittaja, työhyvinvointivalmentaja ja koulutettu asahi-ohjaaja.

 

sällylä

 


Mielenhallinta golfissa-työpaja

Paremman pelin salaisuus

Ajankohta: Maanantaina 15.6. klo 18.00
Kesto: 1,5h

Psyykkisillä taidoilla on suuri merkitys uusien taitojen oppimisessa, niiden kehittymisessä ja huippusuoritusten saavuttamisessa. Golf on luonteeltaan urheilulaji, jossa henkinen valmistautuminen ja mielenhallinta ovat hyvin tärkeässä roolissa. Mielenhallinta Golfissa -luennolla perehdymme siihen, kuinka Sinä voit hyödyntää oman mielesi voimaa kehittyäksesi ja menestyäksesi golfin pa-rissa.

Keskustelemme muun muassa siitä, kuinka päästää irti haitallisista ajatusmalleista, liiallisesta jännityksestä ja epäonnistumisen pelosta. Lisäksi tutustumme erilaisiin mielenhallinnan työkaluihin, joiden avulla tehostat keskittymiskykyä, suoritusrentoutta ja ennen kaikkea pelinautintoa. Luennon sisältö soveltuu kaikille ikä- ja taitotasosta riippumatta. Tule mukaan treenaamaan mielesi huippusvingiin!

Susanna Leppälän kiinnostava mentaalivalmennustyöpaja golfareiden tarpeisiin pidetään 15.6. klo 18.00. Poikkeustilan vuoksi osallistujien määrää on rajattu, mukaan pääsee 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Susanna tarjoaa lisäksi mahdollisuuden saada henkilökohtaista valmennusta työpajan yhteisen osuuden päätyttyä.

Mikäli kaikki halukkaat eivät pääse mukaan, voidaan juhannuksen jälkeen pitää toinen mentaalivalmennustyöpaja  20 henkilölle.

Ilmoittautuminen caddiemasterille. Tervetuloa. Mikäli haluat henkilökohtaista ohjausta, ota golfvälineet mukaan.Tervetuloa!

 

Luennon tarjoaa psyykkinen valmentaja Susanna Leppälä. Leppälä on koulutukseltaan ammatti-valmentaja ja pian valmistuva urheilu- ja liikuntapsykologian maisteri. Hänen työhönsä kuuluu ammattiurheilijoiden ja -valmentajien mentaalivalmennus niin yksilö-, kuin joukkuelajien parissa. Tällä hetkellä hän työskentelee pääasiallisesti Ilves Hockey:n jääkiekko-organisaatiossa psyykkisen valmennuksen tehtävissä.

susanna

 


Pilatestyöpaja

Terve ja liikkuva keho − neuvoja lihaksiston elastisuuden parantamiseksi


Ajankohta:
Maanantaina 6.7. klo 18.00
Kesto: 1,5 h

Pilatesopettaja Pirjo Uosukainen-Hakala kertoo mitä faskia (kolmiulotteinen sidekudosverkosto) on ja miten se liittyy terveeseen ja liikkuvaan kehoon. Opettelemme pilatesliikkeitä sekä venytyksiä, jotka huoltavat faskioita. Osassa liikkeitä käytetään kuminauhaa apuna kehon toiminnan hahmottamisessa liikkeen aikana. Työpajaan kannattaa ottaa oma jumppakuminauha (n.140 cm) mukaan.

Vetäjä: Pirjo Uosukainen-Hakala

Pirjo on aktiivinen pilateksen harrastaja vuodesta 2007. Hän on suorittanut pilatesopettajan opinnot keväällä 2012 ja jatkanut Yhdysvalloissa opintoja suorittamalla opettajakoulutuksen vuonna 2015 ansioituneen Pilates Anytime- opettajan johdolla.

Pirjo kuva


Ravinto ja hyvinvointi-työpaja

Kohti terveellisempää elämää

Ajankohta: Maanantaina 10.8. klo 18.00
Kesto
: 1,5 h

Tule kuulemaan ajankohtaista asiaa siitä mitä voit itse tehdä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ehkäisemiseksi. Käsittelemme myös makeanhimoa, syömisen hallintaa, muutoksen tekemistä, verensokeria, suoliston mikrobistoa, syömisen optimoimista urheilusuoritusta ajatellen, vatsavaivoja sekä paljon muuta. Sinulla on myös mahdollisuus esittää omat kysymyksesi ja saada niihin vastaukset.

Vetäjä: Hanna Voutilainen

Hanna Voutilainen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti jolla on 15 vuoden työkokemus ravitsemushoidosta terveyskeskuksissa ja sairaalassa, yksityisvastaanottoa on Antioksidanttiklinikalla Tampereella. Erityisosaamisena urheiluravitsemus, vatsavaivat, allergiat ja yliherkkyydet sekä diabetes. Hanna opiskelee jatkuvasti uutta, kiinnostuksen kohteena erityisesti funktionaalinen lääketiede ja funktionaalinen ravitsemus.

hannavoutilainen 


Golfarin kehonhuolto ja -talviharjoittelu

Ajankohta: Maanantaina 7.9. klo 17.30
Kesto: 1,5 h


Miten golfarin kannattaa huoltaa kehoaan? Golf on erinomainen tapa pysyä hyvässä kunnossa, mutta joskus äärimmilleen viedyt tai sopimattomat liikeradat saattavat rasittaa kehoa. Miten pelata kehoa säästäen? Onko jotakin, mitä kannattaa varoa? Miten oikealla kehonhuollolla saa pelin "kehollisesti" kulkemaan? Edessä on pitkä talvikausi, mitä talvikauden harjoitteissa golfarin on hyvä huomioida?

Vetäjä: PGA pro Anu Alppi.

Anu on myös liikunnan ohjaaja ( AMK), Näyttötutkintomestari (NMT) ja  hänellä on ammatillinen opettajakoulutus (AmO).

 DSC 2097 Edit

 

 


rsz hyvinvointi

Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Talven aikana tavoittaa s-postilla:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu

  


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG 30 vuotisjuhlalehti netti2 page 001


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169