Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.
Liittymistarjouksemme 2019 sisältää seuraavat edut:
 • 1 kpl ilmainen greenfee par 3-kentälle (arvo 13 €).
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut.
 • Ei liittymismaksua.
Lisäksi valinnaisena ajankohtana mahdollisuus ilmoittautua:
 • Ilmaiseen 1,5 tuntia kestävään pro Anu Alpin ryhmäopetukseen (arvo 30 €).
 • Ilmaiseen ohjattuun tutustusmiskierrokseen par-3 kentälle (arvo 13 €).
 • Ryhmäopetusta ja tutustumiskierroksia järjestetään kerran kuukaudessa. Ilmoittautuminen caddiemasterille.

Etujen arvo yht. 56 €

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2019 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu 99,00 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu 60,00 € (v. 2001 syntyneet ja nuoremmat).

 

   Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Onko sinulla mielessä ehdotus pelimuodoksi seuran kilpailuihin? Osallistu äänestykseen parhaimmista pelimuodoista ja voit samalla ehdottaa uutta kilpailua ensi kaudelle.

Äänestyksen yhteydessä on myös muutama muu kysymys ja voit antaa yleistä palautetta seuran järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista.

Äänestys on auki vuoden loppuun saakka ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 kerran pallokortti ensi kaudelle. Tulokset otetaan huomioon kauden 2020 kilpailu- ja tapahtumakalenteria suunnitellessa.

 

Osallistu äänestykseen tästä ›

 

 

 

Pirkanmaan Golfin junioreille järjestetään ohjattua harjoitustoimintaa talviharjoitteluhallilla marraskuun puolesta välistä lähtien. Harjoitteluryhmään mahtuu rajallinen määrä junioreita. Etusijalla ovat kilpailuissa käyvät juniorit. Talviharjoittelun ajankohdat ja paikat ovat varmistuneet. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.00 - 18.45 Messukylässä Easy Golf Training Center:ssä.

Talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 13. marraskuuta. Harjoituksia ei pidetä 25.12. Viimeinen harjoituskerta on 25.3. Harjoituksia tulee vetämään kerran kuukaudessa seuran pro Anu Alppi ja muissa harjoituksissa on tutut kasvot (Kimmo, Immu ja Teemu). Sekä uutena harjoitteena talvikauteen tulee mukaan fysiikka harjoitukset kerran kuukaudessa.

Fysiikkatreenit Anu Alpin toimesta Varalassa jokaisen kuukauden alussa maanantaisin seuraavasti  
9.12. 19.30- 20.30
13.1. 17.30- 18.30
3.2. 19.30- 20.30
2.3. 19.30- 20.30

Hobbydeedissä löytyy nyt Talviharjoittelu nimisen ryhmän alta kaikki vuorot.

Talviharjoittelu maksaa juniorilta 60 €, josta lähetetään lasku sähköpostitse joulukuussa. Lisätietoa talven toiminnasta annetaan ensimmäisellä harjoituskerralla.
Ryhmän rajallisen koon vuoksi toivomme sitovia ennakkoilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen täältä: https://www.golfkeskusmessukyla.fi/juniorit/harjoitustoiminta

Pirkanmaan Golfin nuorten erityisgolfryhmä harjoittelee talvikauden 2019-2020 ajan Golf Daddyn harjoittelukeskuksessa Messukylässä.

Ryhmä on tarkoitettu liikunta- ja kehitysvammaisille nuorille. Harjoituskertoja pidetään talven aikana säännöllisesti ja treenit vetää ammattilaisopettaja Anu Alppi. Ryhmä on harjotellut ympärivuotisesti kaudesta 2017 lähtien.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 seuraavina ajankohtina:

 • 13.11.
 • 11.12.
 • 8.1.
 • 22.1.
 • 5.2.
 • 19.2.
 • 4.3.
 • 18.3.

Ryhmä aloittaa viikoittaisen ulkoharjoittelun golfkentällämme Messukylässä toukokuussa 2020.

Koko talviharjoittelu maksaa 30 € per osallistuja. Summa maksetaan käteisellä Anulle jollain harjoituskerralla.

Ilmoittautuminen talven harjoituksiin alla olevasta linkistä:Ilmoittaudu talven harjoitustoimintaan tästä ›

Pirkanmaan Golfin sääntömääräinen syyskokous pidettiin klubitalon takkahuoneella tiistaina 1.10. Paikalla oli yli 30 golfaria ja tarjolla maukkaat voileipä- sekä täytekakut.

Illan aikana keskusteltiin kuluneesta upeasta golfkaudesta sekä tehtiin päätöksiä tulevaan liittyen.

Kokouksessa hyväksyttiin seuralle strategia vuosiksi 2020-2025, joka on katsottavissa Power Point-esityksenä tästä linkistä. Moderni golfyhteisö tiivistyy:

Pirkanmaan Golfin visio:

 • Vetovoimainen ja arvostettu golfseura Messukylän citykentällä
 • Monipuolinen ja laadukas seuratoiminta
 • Kasvava jäsenmäärä
 • Omilla painopistealueilla erottuminen
 • Yhteistoiminta kenttäyhtiön kanssa − golfyhteisön jatkuva kehittäminen

Lisäksi hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. 

 

Seuran jäsenmaksut v. 2020 aikuinen 95 € ja juniori 56 € 

Kokouksessa päätettiin myös hallituksen esityksen mukaisesti alentaa ensi kauden jäsenmaksua neljällä eurolla.

Pirkanmaan Golfin jäsenmäärä on tällä hetkellä hyvässä kasvusuunnassa. Meitä on jo miltei 1100 ja jäsenmäärän uskotaan kasvavan entisestään ensi kaudella. Myös seuran talous on hyvässä kunnossa.

 

Seuran puheenjohtajana jatkaa Janne Riitakorpi

Syyskokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja ensi kaudelle. Seuran puheenjohtaja Janne Riitakorpi valittiin jatkamaan tehtävässään.

Myös erovuoroiset hallituksen jäsenet Riitta Pouttu sekä Tuija Saari Isique valittiin uudelle kolmivuotiskaudelle. Seuran kapteenina jatkaa Jussi Pouttu ja ladykapteenina Marja Leena Kärkkäinen.

Kaikki valinnat olivat yksimielisiä. Onnittelut valintojen johdosta. Seuran hallitus ja kapteenisto löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

"Iso kiitos jäsenistölle luottamuksesta. Työ Messukylän golfyhteisön kehittämiseksi jatkuu. Tehdään yhdessä myös ensi kaudesta erinomainen. Yhteisöllisyys sekä positiivinen tekemisen meininki huokuvat klubillamme", kommentoi Janne Riitakorpi kokousväelle.

Puheenjohtajan aikaisemmin julkaistun katsauksen golfkesään 2019 voi lukea täältä. Seuran ja kenttäyhtiön yhteinen syyslehti julkaistaan lokakuussa.

 

Pirkanmaan Golfin uusi kunniajäsen Jukka Haapaniemi

Kokouksen päätteeksi koettiin arvokas hetki kun seuran pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Jukka Haapaniemelle myönnettiin Pirkanmaan Golfin kunniajäsenyys tunnustuksena ja kiitoksena ansiokkaasta työstä seuran hyväksi.

Jukka toimi seuran puheenjohtajana v. 2011-2016 ja hallituksen jäsenenä yhteensä peräti 10 vuotta.

Jukka Haapaniemi on seuramme neljäs kunniajäsen. Muut kolme ovat entiset puheenjohtajat Jarkko Svahn, Jarmo Talasrinne sekä Jorma Leppikorpi.

IMG 20191001 WA0025

Janne Riitakorpi ojensi kunniakirjan Jukka Haapaniemelle kokouksen päätteeksi. Jukan kiitospuhe on nähtävissä Pirkanmaan Golfin Facebook-sivulla.

 

 

IMG 20191001 WA0031

Kokouksessa oli maittavat tarjoilut

 

 

 

Upean golfkesän jälkeen on hienoa huomata myös seuran jäsenmäärän kasvaneen. Syksyllä liittyneiden jälkeen Pirkanmaan Golfin jäseniä on tänään 29.9. yhteensä peräti 1073. Myös junioreiden määrä on kasvussa.

Golfliiton tilastoista voidaan havaita myös että valtakunnallinen harrastajamäärä sekä Pirkanmaan kahdeksan golfseuran yhteenlaskettu jäsenmäärä ovat kasvaneet kaudella 2019. 

Tästä on hyvä suunnata kohti golfkautta 2020! Tervetuloa Pirkanmaan Golfin jäseneksi!

 

 

 

 

 

Pirkanmaan Golfin kauden päätöskilpailu pelattiin lauantaina 21.9. Pelimuotona Pistebogey Best-Ball. Mukana oli peräti 24 joukkuetta eli 48 pelaajaa.

Sää oli miellyttävä ja kenttä erinomaisessa kunnossa. Kiitos Jarkko Svahnille ja kenttähenkilökunnalle.

Kilpailun palkintojenjaon yhteydessä palkittiin myös upeasti asiakkaita kauden ajan palvelleet caddiemasterimme. Lisäksi palkittiin "Kultainen kiertäjä"-kiertopalkinnolla Pasi Itäsalo, joka on kiertänyt Messukylän isoa kenttää peräti 240 kierrosta tällä kaudella.

Kilpailun voittoon pelasi joukkue Olli Lehtonen & Raimo Laaja hienolla 46 bogipisteen tuloksella. Henkilökohtaiset sarjat voittivat Tarja Matalamäki sekä Juhani Uotila. Onnea!

Tulokset kokonaisuudessaan kilpailukalenterista.

 

IMG 20190921 WA0004

Toimistopäällikkö Jussi Pouttu sekä caddiemasterit Salla Mäkelä ja Henri Puska. Kiitos kaudesta!

IMG 20190921 WA0007

Voittajajoukkue Olli Lehtonen & Raimo Laaja

20190921 152243

Kultainen kiertäjä Pasi Itäsalo

 

Tervehdys Messukylän golfarit,

Kiitos jo tässä vaiheessa upeasta golfkaudesta, joka toki jatkuu vielä useamman viikon ajan. Laajempi katsaus erinomaisesti menneeseen golfkesään kuullaan 1.10. pidettävässä Pirkanmaan Golfin syyskokouksessa. Lokakuussa julkaistaan myös seuran ja kenttäyhtiön yhteinen syyslehti missä käydään läpi golfkauden kuulumiset.

Golfkausi 2019 Messukylässä on ollut monella tapaa loistava. Range (30.3.) ja kenttä (25.4.) avautuivat ennätyksellisen aikaisin ja golfsää on ollut läpi kauden erinomaista. Käyttöaste kentillä sekä rangella on ollut korkeaa. Messukylän isolla kentällä on kierretty tänä vuonna useampi tuhat golfkierrosta enemmän kuin viime vuosina. 

Kentät ovat olleet hienossa kunnossa ja myös vieraspelaajia on näkynyt runsaasti. Haluan toivottaa meidän jäsenet sekä vieraspelaajat lämpimästi tervetulleeksi pelaamaan Messukylän citykentille myös ensi vuonna!

Olemme päässeet myös nauttimaan kenttäyhtiön tekemistä parannuksista klubimiljöön viihtyvyyteen mm. terassikaluston uusimisen myötä. Kiitos Golfkeskus Oy Messukylän henkilökunnalle, joka toimitusjohtaja Jarkko Svahnin johdolla on tehnyt tästä kaudesta jälleen mitä parhaimman. Kenttähenkilökunta on ahertanut kentän hoidon parissa ja caddiemasterit ovat palvelleet asiakkaita esimerkillisen positiivisella asenteella.

Seuran tapahtumissa ja kilpailuissa on ollut ennätysmäärä osallistujia. Tänä vuonna on kisattu jälleen monipuolisin pelimuodoin ja esimerkiksi viikkokilpailuihin on osallistuttu ahkerasti. Kolme vieraspelimatkaa tehtiin ja seuraottelu pelattiin. Valtakunnallista näkyvyyttä on saatu Viestigolfin Suomen ennätyksellä sekä nuorten erityisgolftoiminnalla. 

Juniorit sekä seniorit ovat niittäneet kilpailumenestystä. Vuosi sitten laatuseuratunnustuksen saanutta junioritoimintaamme on viety edelleen eteenpäin. Olemme nyt myös mukana Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-prosessissa.

Seuran talous on hyvällä mallilla ja iloksemme Pirkanmaan Golfin jäsenmäärä kasvoi tänä vuonna. Tällä hetkellä meitä on jo peräti 1073 ja ensi vuodelle jäsenmaksua aiotaan laskea. Lue lisää täältä.

Ensi vuodelle on lisäksi suunnitteilla uudistuksia mm. seuran kilpailutoimintaan sekä tiedottamiseen liittyen. Iso kiitos kaikille seuran luottamushenkilöille hyvin menneestä golfkaudesta sekä ahkerasta työstä jäsenistömme hyväksi.

Kiitos Messukylän golfarit tästä kaudesta! Meidän positiivinen kaikki tervetulleeksi toivottava ilmapiiri on usein mainittu saamassamme palautteessa. On hienoa olla mukana tällaisessa yhteisössä.

 

Syysterveisin,

Janne Riitakorpi
Puheenjohtaja

 

12

 

 

 

 

 

 

Messukylän yhteishenkeä parhaimmillaan. Keskiviikko-iltana 18.9. pelattiin hauska Valopallokisa 30 hengen voimin! Valoa riitti vielä hetki ennen lähtöä klo 20 mutta sitten tuli pimeys. Kentällä välkkyivät otsalamput ja valopallot 👍

Valopallokisa järjestetään myös kaudella 2020. Osana 24h-junnugolfille tapahtumaa sekä erillisen kilpailuna syksyllä.

 

71090724 739206723189364 8573629972726415360 o

 

 

 

Varalan Urheiluopisto järjestää fysiikkatreeniä alla olevan infon mukaisesti. Treenit ovat ilmaisia Pirkanmaan Golfin nuorten erityisgolfryhmäläisille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Lajiharjoittelu golfin parissa alkaa marras-joulukuussa. Siitä infotaan lokakuussa tarkemmin.

Mukavaa syksyä!

T. Janne

--------
"Olemme vuosia tehneet yhteistyötä TPV:n auringonnousu joukkueen kanssa viikoittaisen fysiikkatreenin puitteissa. Nyt avaamme ovia muidenkin lajien harrastajille. Ajatuksena on tukea urheilijoiden fysiikkavalmennusta (kehonhallintaa, liikkuvuutta ja jne.). Harjoitus on Varalan ensimmäisen vuoden opiskelijoiden yksi projekti ja sisällöllisesti muuttuva.

Jos mieleenne tulee jokin erityinen juttu johon opiskelijoiden olisi hyvä perehtyä tai että onko joku ikäryhmä tai vastaava ilman treeni mahdollisuutta otan vinkkejä vastaan.

Alla on syksyn treeni ja paikat:Maanantaisin klo 16:30 -17:30Kartta linkki: https://varala.fi/wp-content/uploads/2015/11/Varalan-aluekartta-nettisivuille.pdf

16.9   Voimistelusali 1, = Majala rakennuksessa (kartta kaaviossa No:3)

23.9   Voimistelusali 1

30.9   Voimistelusali 1

7.10   Halli 2= Kalliola Rakennus (kartta kaaviossa No:5)

21.10  Voimistelusali 1 =  Majala rakennus

28.10  Kamppailusali =    Majala rakennus

4.11    Voimistelusali 1 =  Majala rakennus

11.11  Voimistelusali 1 =  Majala rakennus

18.11  Voimistelusali 2, = Majala rakennus

25.11  Voimistelusali 2, = Majala rakennus

2.12    Voimistelusali 2, =  Majala rakennus

9.12    Kamppailusali =    Majala rakennus

Liitteenä karttakuva Varalasta 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Ursula Haapanen

liikunnanopettaja
+358 44 3459 914


ursula.haapanen@varala.fi

Pirkanmaan Gofin pelaajia on ollut parina viime vuotena kauden avausreissulla Puolassa. Matka on kokonaan omakustanteinen, seura ei osallistu kuluihin. Alla infoa ensi vuoden reissusta.

Vuoden 2020 ohjelma:

Lennot:

- 26.4.  Helsinki- Vantaa - Gdansk 07:50 - 08:50.
- 29.4.  Gdansk - Helsinki- Vantaa 20:05 - 23:05

Matkatavarat:

- 1 Bägi ( 23 kg ) + käsimatkatavara ( 8 kg ).

Lentokenttäkuljetukset Puolassa sisältyvät hintaan.

Villat:

Sand Valley, 2 hh jaetussa Villassa, aamiainen.

Green Feet:

26-04-2020 13:30
27-04-2020 10:00
28-04-2020 10:00
29-04-2020 09:00

Paikkoja rajoitettu määrä, täytetään varausjärjestyksessä.

Varaukset : mia.uusitalo@goldensungolf.fi

Lisätiedot: Ari Huttunen, 040 4180509

Hinta 619,00 euroa.

 

Ajanvaraus

Ajankohtaista

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu 1.10. alkaen. 

 

Kentät:

Suljettu 1.10. alkaen.

Kausikorttilaiset voivat pelata kunhan maa ei ole jäässä.

 

Range ja lähipelialueet:

MaSu klo 09–19

Säävaraus


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

citygolf 2


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni