Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.
Liittymistarjouksemme 2021 sisältää seuraavat edut:

 • 1 kpl ilmainen greenfee par 3-kentälle (arvo 13 €).
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut.
 • Ei liittymismaksua.
Lisäksi valinnaisena ajankohtana mahdollisuus ilmoittautua:
 • Ilmaiseen 1,5 tuntia kestävään pro Anu Alpin ryhmäopetukseen (arvo 30 €).
 • Ilmaiseen kapteenien järjestämään ohjattuun tutustusmiskierrokseen par-3 kentälle (arvo 13 €).
 • Ryhmäopetusta ja tutustumiskierroksia järjestetään kerran kuukaudessa. Ilmoittautuminen caddiemasterille.

Etujen arvo yht. 56 €

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2021 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2003 syntyneet ja nuoremmat).

 

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Ensi kaudella järjestämme jäsenistölle taas useamman vieraspelimatkan sekä lähikenttävierailun. Matkoilla pääset pelaamaan uusia kenttiä edulliseen hintaan hyvässä seurassa. Kauden päämatka suuntautuu syyskuussa Linna Golfiin 👌⛳

Myös muita matkoja voi jo laittaa kalenteriin ylös. Kustakin matkasta lisätietoa ja ilmoittautuminen kauden käynnistyttyä 👇


✔️ Lähikenttävierailu Nokia River Golf Rock-kenttä sunnuntaina 23.5.

✔️ Vieraspelimatka Hattula Golf 18r lauantaina 12.6.

✔️ Yön yli vieraspelimatka järjestetään heinäkuussa 10.-11.7. Kohde varmistuu myöhemmin.

✔️ Vieraspelimatka Linna Golf sunnuntaina 19.9.

✔️ Kauden päätösmatka Lakeside Golf Järvenranta-kenttä lauantaina 2.10.


Koronaepidemian vuoksi ensi kauden matkoille ei järjestetä yhteiskuljetusta vaan kukin hoitaa matkanteon itse joko omalla autolla tai kimppakyydeillä.

 

150580998 1119394935170539 1759747581714631304 o

Tammikuussa saatiin kunnon, vanhan ajan talvi pakkasineen ja lumitöineen. Se tarkoitti monelle meistä paljon ilmaista kuntosalia lumitöiden muodossa.

Pääsimme hiihtämään, moni usean vuoden tauon jälkeen löysi lajin uudelleen. Jotkut matkasivat Lapin porteille ja löysivät hiihtolenkeillä kuukkelit kavareiksi.

Jotkut kiersivät Kaupin metsiä löytäen historiallisen merkkipaalun. Jotkut taas löysivät mukavan ladun kotikentän reunamilta. Jokainen löysi ison ilon ja kiitollisuuden luonnon kauneudesta ja kaverien seurasta.

Jokaisella oli mahdollisuus löytää aamun ihanat, siniset hetket, lumi teki niistä täydellisiä. Suomi on ihana maa. Ihanaa talven jatkoa kaikille!

Ladykapteeni Marja Leena kirjasi muistiin.

 

148631569 1115189952257704 905970421904815199 o

Alustava ensi kauden kilpailukalenteri julkaistiin 30v-juhlalehden yhteydessä. Löydät sen myös tästä linkistä

Seura järjestää juhlavuonna jäsenistölle runsaasti kilpailuita ja tapahtumia. Perinteisten viime kausilta tuttujen kilpailuiden lisäksi myös uusia pelimuotoja on ensi kaudelle valittu. 

Kustakin kilpailusta tiedotetaan tarkemmin kauden aikana nettisivuilla, somessa sekä klubin ilmoitustauluilla. Tervetuloa kisoihin mukaan!

Kaikki suunnitellut tapahtumat eivät näy kalenterissa ja esim. suositut viikkokilpailut pelataan koko kauden ajan.

Seuran tapahtumat järjestetään vastuullisesti kulloinkin voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaisesti. Viime kaudelta on onneksi jo omaksuttu paljon turvallisen pelaamisen ja kilpailemisen käytänteitä

PirG kilpailu ja tapahtumakalenteri 2021 1 page 001

 

Kiitos Messukylän golfareille kuluneesta vuodesta

Nähdään ensi kaudella seuran 30v-juhlavuoden merkeissä!


Golfkeskus Oy Messukylän ja Pirkanmaan Golfin väki

 

 

 

Ensi vuosi on seuran 30v-juhlavuosi. Meiltä kaikilta löytyy varmasti hienoja golfmuistoja Messukylästä vuosien varrelta. Talven aikana voitte lähettää lyhyitä tarinoita sekä valokuvia seuran sähköpostiin osoitteeseen toimisto@pirg.fi

Tarina voi olla esimerkiksi hieno golflyönti, onnistunut kilpailu, hauska sattumus kierroksen aikana, klubin terassilla kuultu golfvitsi, kokemus mukavasta tapahtumasta, upea auringonlasku tai vaikkapa kierroksella bongattu eläin.

Kaikkien tarinoita lähettäneiden kesken arvotaan palkintoja mm. rangekortteja ensi kaudelle. Parhaat muistot julkaistaan seuran Facebookissa keväällä.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

 

130398980 1076182269491806 5548675484210033647 n

Uutuutena tänä talvena järjestetään säännölliset talviharjoitteluvuorot seuran nais- ja senioritoimikunnan toimesta. Kaikki seuran jäsenet miehet, naiset ja seniorit ovat tervetulleita!

Vuorot ovat keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Messukylän golfhallilla (Eazy Golf) ennen junioreiden treenejä seuraavina päivinä:

 • 25.11.
 • 9.12.
 • 30.12.
 • 20.1.
 • 3.2.
 • 17.2.
 • 10.3.
 • 24.3.

Ilmoittautuminen harjoitusten whatsapp-ryhmään joko ladykapteeni Marja Leena Kärkkäinen 0400 908 893 tai seniorivetäjä Hannu Eronen 040 567 7279.

Yhteen harjoituskertaan max. 12 osallistujaa. Käytössä 7 lyöntipaikkaa ja lähipelialue. Näin pystytään pitämään turvavälit. Lisäohjeita whatsapp-ryhmässä.

 

 

 

Golfkausi 2020 oli Messukylässä kaikilla mittareilla erittäin onnistunut. Seuran jäsenmäärä nousi yhteensä 137 jäsenellä, elokuun lopussa meitä oli jo 1167. Tämä on seuran virallinen jäsenmäärä mutta 1.9. lähtien voimassa olleella syystarjouksella saimme vielä peräti sata uutta liittyjää. Hienoa!

Pelaajamäärät kasvussa

Kierrosmäärät kentillämme kasvoivat reilusti. Isolla kentällä pelattiin tänä vuonna yli 23 000 kierrosta (+35 % edellisvuoteen) ja Par 3-kentällä lähes 14 000 kierrosta (peräti +55 %). Peliaikoja meillä saa kuitenkin edelleen varattua sujuvasti niin jäsenet kuin vieraspelaajatkin. 9r kentät pelaa myös mukavasti vaikkapa työpäivän jälkeen.

Citygolf-konsepti, jossa korostuu hyvä sijainti, lajin helppo aloittaminen sekä harrastamisen vaivattomuus, on tulevaisuuden golfia. Tervetuloa golfaamaan Messukylään taas ensi kaudella!

Iso kiitos seuran puolesta kenttähenkilökunnalle joka Jarkko Svahnin ja Olli Ritvasen johdolla piti kentät jälleen erinomaisessa kunnossa läpi kauden. Ensi kaudelle hyvää lupaa myös kenttäyhtiön mittava loppusyksyn investointi kentänhoitokoneiden uusimiseen.

Onnistunut kausi koronasta huolimatta

Seuran toiminnan osalta kausi oli jälleen aktiivinen. Vuoden suurin puheenaihe on luonnollisesti ollut korona mutta kuten tiedämme, selvisimme lajina tämän uuden tilanteen tuomista haasteista hyvin. Golfyhteisöjen vastuullisen toiminnan kautta turvallinen harrastaminen on ollut mahdollista ja harrastajamäärät ovat olleet vain nousussa.

Järjestimme kesän aikana runsaasti kilpailuita sekä muunlaista toimintaa. Suosittuja olivat myös uudet työpajat, joissa kauden aikana keskityttiin mm. teemoihin mielenhallinta golfissa sekä ravinto ja hyvinvointi.

Kilpailuissa pelattiin jälleen mielenkiintoisia ja hauskoja pelimuotoja. Uskallan väittää, että meillä ei pelata kahta samanlaista kilpailua kauden aikana vaan vaihtelevuutta on runsaasti. Löytyy 4 hengen Scramblea, Narukisaa, Mulligania sekä Shoot-outtia. Vieraspelimatkoja, viikkokilpailuita ja isompia kisoja kuten Seuran Mestaruuskilpailut unohtamatta.

Myös erikoisempia tempauksia kauteen riittää. Nostan esille viime kesältä kolme 😉

·         Viestigolfin Suomen ennätys

·         24h-tapahtuma Golfia ympäri vuorokauden

·         Ekologisen golfkärryn ja hevosvoimien testaus

Tässä kohtaa kiitos myös meidän aktiivisille toimikunnillemme ja niiden vetäjille ahkerasta työstä seuran eteen. Juniori-, nais- sekä senioritoimikuntamme järjestivät jälleen koko kauden ajan erittäin monipuolista toimintaa.

Seuran hallitus ja kapteenisto jatkaa samassa kokoonpanossa ensi vuodelle. Syyskokouksen päätöksistä voi lukea tarkemmin tästä linkistä. Kiitos omasta ja kaikkien seuratoimijoiden puolesta luottamuksesta.

Pirkanmaan Golf täyttää 30 vuotta

Ensi vuosi on seuran juhlavuosi. Pirkanmaan Golfin historia alkoi vuonna 1991 Jarkko Svahnin perustamalla kentällä Karkussa. Messukylään golfkenttä rakennettiin tästä muutama vuosi myöhemmin.

Juhlavuosi tulee näkymään monella tapaa ensi kaudella ja olemmekin pikkuhiljaa aloittaneet sen suunnittelua. Myös seuran hyvä taloustilanne mahdollistaa ensi vuodelle ylimääräisiä panostuksia, jotka näkyvät entistä aktiivisempana ja monipuolisena toimintana jäsenistölle.

Juhlavuoteen liittyen pyydänkin teiltä jäseniltä ideoita ja palautetta. Oheisen lyhyen kyselylomakkeen kautta voitte ehdottaa, minkälaista toimintaa haluatte seuran järjestävän ensi vuonna. Yhteydessä voi toki olla myös muuten.

Hyvää talvea ja kiitos kuluneesta golfkaudesta. Pysytään terveinä.

Golfterveisin,

Janne Riitakorpi

Puheenjohtaja
Pirkanmaan Golf ry.

 

117279556 980179989092035 165111067148089851 o

Golf innostus on kasvanut myös junioreiden keskuudessa ja olemme saaneet huomattavan määrän uusia junioreita seuraamme tänä kesänä. Seurassamme on 126 junioria, joka on uusi ennätys!

Olemme läpi kesän harjoitelleet ja pitäneet hauskaa lajin parissa keskiviikkoisin harrastus- ja aloittelijoiden ryhmän sekä maanantaisin kilparyhmän kanssa.

Kauden aloitti jo kolmannen kerran peräkkäin kesäkuun alussa peli- ja harjoitusmatka Revontuli golfiin Hankasalmelle. Matka oli onnistunut ja saimme hyvän ponnahduksen kauteen korona tilanteesta huolimatta.

Kesä oli golfin kannalta ihanteellinen, kenttä oli hyvässä kunnossa, säät suosivat sekä harjoittelimme ja pelasimme enemmän kuin aiemmin.

Teimme myös kilpailullisesti hienoa jälkeä olemalla Aamulehti junnutour osakilpailun toinen eli Pirkanmaalla olemme heti Pirkkalan jälkeen toiseksi paras kasvattajaseura.

Monet ovat kehittyneet huimasti eteenpäin ja ensi vuonna olemme valmiimpia kokeilemaan rahkeitamme vielä tätä isommissa Pirkanmaan ulkopuolisissa kilpailuissa.

Koko kautta kuvastaa iloisuus, innokkuus ja halu oppia. Nuoria on ollut helppo ohjata ja valmentaa, kun into ja kipinä on ollut selkeästi läsnä. Tästä on hyvä jatkaa talviharjoittelun kautta ensi vuoteen, kiitos onnistuneesta kaudesta 2020!


Teemu Kankaanranta
Juniorivastaava

Kesä 2020 jää varaan monen muistiin , ei yksistään koronan takia, vaan myös siksi, että golfia pelattiin monia kierroksia enemmän kuin edellisinä vuosina. Niin myös Messukylässä, jäsenten määrä kasvoi, myös naisten ja tyttöjen, mikä ilahduttaa mieltäni.

Keskiviikkolähdöt olivat jälleen suosittuja, kuten avaus- ja päätöskisakin. Ladyt osallistuivat aktiivisesti seuran kilpailutoimintaan ja vieraspelimatkoihin.

Otimme myös osaa joukkueena Pirkanmaan seurojen naisten reikäpeliotteluun Pirkkalassa ja vierailimme naisten kisoissa muilla kentillä. Vieläpä lokakuussa osallistui kaksi neljän hengen joukkuetta avoimeen scramblekisaan.

Ladymme tekivät kauden aikana kolme holaria, lienee sekin ennätys yhdelle kesälle. Kesän hyvinvointitapahtumat kiinnostivat kovin.

Kesän ajan kilpailuissa tarjottiin lohi-ja kanakeittoa usein. Haluan lämpimästi kiittää Päiviä, Anskua ja Salmea, jotka ottivat lusikan kauniiseen käteen ja hoitivat homman tyylikkään turvallisesti.

Iloisena kiitän kaikkia leidejä hienosta hengestä, auttamisesta ja voimaannuttavasta yhdessäolosta kauden aikana. Uutta kaunista kesää ja pelikavereiden näkemistä odotellen.

Marja Leena

 

119079664 1005135433263157 7191360126070657368 n

Senioreiden golfkesä 2020 oli mukavaa yhdessäoloa parhaimmillaan.

Toukokuussa kentän auettua aloitimme viikkokisat, jotka jatkuivat syyskuun loppupuolelle asti. Viikkokisoihin osallistui peräti 48 henkilöä joista 17 oli naisia ja 31 miehiä.

Viikkokisojen tulokset:

50 V. sarja
1. Olli Lehtonen 182 pist.
2. Raimo Laaja 181 pist.
3. Kimmo Majava 167 pist.

65 V. sarja
1. Martti Åkerlind 191 pist.
2. Juha Pekka Heikkinen 162 pist.
3. Juhani Uotila 154 pist.

Naisten sarja
1. Tarja Matalamäki 139 pist.
2. Marja Leena Kärkkäinen 123 pist.
3. Maritta Pajunen 102 pist.

Kaikkiaan pelisuorituksia oli 434. Ilahduttavaa oli erityisesti naispelaajien kasvanut määrä.

Aluetourin kolmeen osakilpailuun osallistuttiin runsaslukuisilla joukkueilla. Osakilpailuissa saimme palkintopallille sijoituksia yhteensä 9 kpl. Kolme voittoa, viisi kakkossijaa ja yhden kolmossijan.

Tulokset löytyvät Suomen senior golf nettisivuilta osoitteesta: www.suomengolfseniorit.fi

Ouluun loppufinaaliin, joka pelattiin 5.9 saimme kaikkiaan viisi pelaajaa: Juhani Uotila, Hannu Eronen, Juha-Pekka Heikkinen, Jukka Blom sekä Mika Laakso. Tämä oli eniten Pirkanmaan seuroista. Näin ollen tämä kausi oli varmasti paras mitä olemme Aluetourilla pelanneet.

Ensikauden Aluetourit pelataan 25.5.2021 Nokia River Rock, 15.6.2021 Aulanko Golf Eversti ja 10.8.2021 Messilä Golf. Lopputurnaus 4.9.2021 Uudenkaupungin Golfissa.

Osallistuimme myös useamman pelaajan voimin kesäpäiville Pirkkalassa. Tänä vuonna lähikenttävierailu elokuussa suuntautui Lakesideen, jossa pelasimme Järvenranta kentän. Pelaajia oli tällä reissulla mukana peräti 42. Päättäjäisiä vietimme syyskuun lopussa palkintojenjaon ja kahvittelun merkeissä sekä menneen kauden pelejä muistellen. Vähän myös ensi kauttakin suunnitellen.

Syksyllä järjestimme vielä pelireissut Lakesideen ja Loimijoille. Näillä reissuilla oli myös muitakin kuin senioreita mukana.

Kiitokset vielä kaikille mukana olijoille, toivottavasti tästä koronagolfkesästä jäi mukavia muistoja, joita muistelemme sitten kun olemme vanhoja ikägolffareita.

Juhani Uotila ja Hannu Eronen kiittävät kaikkia kuluneesta golfkaudesta

 

118873141 1002240586885975 1976165533083292638 o

Ajanvaraus

Ajankohtaista

Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Talven aikana tavoittaa s-postilla:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu

  


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG 30 vuotisjuhlalehti netti2 page 001


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169