Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.
Koulutuksen teemavuosi 2022 Messukylässä:

 • Golfin tänä tai viime vuonna aloittaneille Pirkanmaan Golfin jäsenille järjestetään alkukauden ajan joka viikko pro-tasoisen valmentajan vetämiä golfklinikoita. Klinikoilla voi varmistaa osaamistaan, oppia uutta tai hioa vielä harjoitusta vaativia golfin osa-alueita.
 • Klinikat pidetään tiistaisin ja perjantaisin klo 16:30-17:30 ajanjaksolla 17.5.–29.7.
 • Klinikoille osallistuminen on veloituksetonta Pirkanmaan Golfin jäsenille. Lue lisää tästä linkistä.
Kenttäpelaamisen tukena golftutorit:
 • Uutuutena koulutuksen teemavuonna 2022 pelaajien käyttöön lanseerataan golftutorointi.
 • Hiljattain golfin aloittaneille pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata kokeneemman golffarin seurassa par 3 -kentällä. Golftutor tarjoaa paitsi mukavaa peliseuraa, myös tarvittaessa erilaisia neuvoja kenttäpelaamiseen liittyen.
 • Tutortoimintaan mukaan otetaan noin 10 eri-ikäistä, kokenutta golffaria. Golftutoreiden tiedot julkaistaan klubilla ja kotisivuilla kauden alkaessa. Golftutorit ilmoittavat kauden aikana säännöllisestä lähtöjä joihin pelaajat voivat ilmoittautua mukaan caddiemasterin tai NexGolfin kautta.

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2022 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2004 syntyneet ja nuoremmat).

 

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Pirkanmaan Golf järjestää kaudella 2022 jäsenilleen mahdollisuuden tilata laajalti erilaisia seuralogotuotteita.

Tilaamalla seuratuotteita, tuet myös Pirkanmaan Golfin junioritoimintaa.

Tilattavana ovat viime kaudelta tuttu laadukas pikeepaita sekä golf-lippalakki. Uutuutena löytyy myös halvemman hintaluokan pikeepaita sekä tupsupipo, termospullo ja kylmälaukkureppu. Kuvasto ja tarkemmat tuotetiedot löytyvät alta.

Tuotteet meille toimittaa seuran yhteistyökumppani Halftime Oy.

Ensimmäiset tilaukset lähetetään eteenpäin yhteistilauksena 17.6. Toinen yhteistilaus järjestetään myöhemmin kesällä.

Maksa tilaamasi tuotteet Pirkanmaan Golf ry pankkitilille FI53 1146 3001 0686 80. Viestiin tekstiksi "seuratuotteet ja tilaajan nimi". Erillistä laskua ei lähetetä.

Saat viestin sähköpostiisi kun tilaamasi ja maksamasi tuotteet ovat valmiina noudettavana caddiemasterilta.

Tilauslomake löytyy tästä linkistä › 

 

Pirkanmaan Golf Seuratuotteet esite 2022 1

 

Pirkanmaan Golf Seuratuotteet esite 2022 2

Takana on hieno, kunnon talvi pakkasineen ja monella meistä on varmasti satoja hiihdettyjä kilometrejä pitkin valkoisia latuja ja hankia. Parasta mahdollista peruskunnon hankintaa ja mielen virkeyttä. Nyt on lupa odottaa kaunista kesää ja iloita siitä, että pari vuotta kiusannut epidemia on toivottavasti ohi.

Messukylän naistoimikunta on kevään aikana kokoontunut useasti miettimään kesän toimintaa.

Kesäkuun alussa 6.6. järjestämme tutustumisillan. Tarkoituksena on kutsua uusia jäseniä sähköpostilla. Illan ohjelmassa on tutustumista toisiimme, puhetta tästä mukavasta meitä yhdistävästä harrastuksesta ja tarjolla on pientä purtavaa.

8.6. on perinteinen kirpputori, joten jo nyt voi kaivella kaappeja ja varastoja, josko jotain myytävää tai vaihdettavaa löytyisi. Lisätietoja Marja Leenalta.

12.6. on suosittu MMPS eli Messukylän Mimmien Perinteinen scramble.  Tänä vuonna on kukkateema ja pelimuotona neljän hengen scramble arvotuin ryhmin.

Kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona alkavat myös naisten lähdöt iltaisin klo 18.00 alkaen ja ne jatkuvat elokuun loppuun saakka. Naistoimikunta järjestää pieniä kisoja ja arvontoja ja kokeillaan myös erilaisia pelimuotoja toiveiden mukaisesti.

Naisten päätöskisa pelataan ke 7.9., josta lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Kesän aikana seura järjestää klubimatkoja neljä kertaa. 4.6. suuntaamme Iitti Golfiin, 15.7.-17.7. pelaamme Tahkolla kahta eri kenttää sekä yövymme rivitalotyyppisissä asunnoissa, ilmoittautua voi jo nyt nexgolfin kautta. Porin Yyteriin lähdemme 3.9. ja Alastarolle 8.10. Matkat tehdään bussilla ja ne on tarkoitettu kaikille seuramme jäsenille.

Perinteinen Pirkanmaan seurojen naisten reikäpeliottelu pelataan tänä vuonna kentällämme 28.7.. Ladykapteeni valitsee siihen kuusihenkisen joukkueen. Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina pelataan neljän seuran perinteinen ystävyysottelu, johon myös tarvitaan naisia mukaan.

Naisten treenien ajankohdista ja teemoista löytyy tietoa seuran sivuilta osiosta koulutus. Uusi Pro:mme Sofia Johansson antaa myös yksityisopetusta sekä ottaa vastaan green card suorituksia.

Naistoimikunnan jäsenet toimivat myös tutoreina uusille tai vähemmän pelanneille, joten rohkeasti mukaan kierroksille.

Naistoimikunnalla on ilmoitustaulut kummassakin naisten Wc:ssä sekä naisten nurkassa, mikä sijaitsee parkkipaikan puoleisessa eteisessä. Sinne tulee myös uusi birdiepuu, jonne merkitään kesän aikana tehtyjä birdejä isolla kentällä. Nurkassa on myös tähtitaulu sekä tietoa Golfliiton haastekisoista. Ottakaa hihasta kiinni, kerromme mielellämme lisää.

Kannattaa liittyä myös naisten WhatsApp-ryhmään, siellä voit kysellä pelikaveria tai muutakin mikä askarruttaa ja siellä kerrotaan myös ajankohtaisista asioista.

Antoisaa ja rentouttavaa golfkesää kaikille toivottaa,

naistoimikunta: Anna, Anne, Irmeli ja Marja Leena

 

 

Pirkanmaan Golfin junioritoiminta on toukokuussa mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä, jonka kautta voimme saada tukea junioritoimintaan.

Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat.

Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi!

Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

 

 

Tervetuloa golfkauden 2022 avajaiskilpailuun 2 hengen Scrambleen lauantaina 14.5.

Huom. avajaiskilpailun päivämäärä on siirtynyt viikolla eteenpäin.

Johtuen myöhäisestä keväästä Messukylän kentät eivät avaudu vielä ensi viikolla, jonka vuoksi myös avajaiskilpailu siirtyy.

Kenttien avautumisesta tiedotetaan heti kun se on ajankohtaista. Toivotaan lämmintä ilmaa ja yöpakkasten päättymistä.

Avajaiskilpailun kisakutsu ohessa. Mukaan mahtuu max. 40 joukkuetta. Ilmoittautuminen NexGolfin kautta.

 

tervetuloa kauden avajaiskilpailuun la 14.5. klo 10

Kesäharjoittelu 2022

Pirkanmaan Golfissa on järjestetty ympärivuotista harjoitustoimintaa liikunta- ja kehitysvammaisille nuorille kaudesta 2017 lähtien. Talvisin harjoitellaan talviharjoitteluhallissa.

Ryhmä harjoittelee touko-elokuussa Messukylän golfkentän (Kivikirkontie 23) harjoitusalueilla viikoittain ammattilaisopettaja Sofia Johanssonin johdolla. Kesällä käymme myös ohjatusti kiertämässä Par-3 kenttää ja järjestämme muita oheistapahtumia.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.00-18.00.

Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 25.5. ja siitä eteenpäin treenit jatkuvat viikoittain aina elokuulle saakka. Poikkeuksista tiedotetaan erikseen.

Ilmoittaudu harjoituksiin Pirkanmaan Golfille: janne.riitakorpi@gmail.com. Treenien käynnistyttyä yhteydenotot ja tiedustelut suoraan Sofialle. Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan mukaan!

Koko kesäharjoittelun maksu on osallistujalle 40 €. Se maksetaan Pirkanmaan Golf ry. pankkitilille FI53 1146 3001 0686 80. Viestiin osallistujan nimi ja teksti "erityisgolf kesä". Treeneissä voi käydä kaksi kertaa kokeilemassa veloituksetta.

Uutuutena kaudella 2022 Pirkanmaan Golf tarjoaa erityisgolfryhmän jäsenille ilmaisen omatoimisen harjoittelun eli ts. ilmaiset rangepallot kun tulee harjoittelemaan muulloin kuin keskiviikkkoisin. Kysy pallokorttia caddiemasterilta ja muista palauttaa se takaisin.

Hyvää golfkautta 2022! 

sofia-1500x1020-1.jpg

Sofia Johansson

PGA pro kokelas

sofia.johansson@elisanet.fi tai 0400 581253

Tervetuloa kauden kovatasoisimpaan golfkilpailuun Messukylässä!

Halftime Openissa pelataan 18r lyöntipeli HCP isolla kentällä.

Miesten ja naisten sarjat erikseen. Palkitaan kolme parasta lyöntipeli HCP tulosta per sarja. Lisäksi parhaat SCR tulokset ja erikoiskilpailut lähimmäksi lippua väylällä 7 ja pisin drive väylällä 9.

Yhteislähtö klo 10:00. Kisainfo klo 9:40 rangen edustalla.

Kierroksen jälkeen maittava keittolounas. Kilpailumaksu Green Fee + 10 € sisältää myös kahvin.

Ilmoittautuminen poikkeuksellisesti Golf Gamebookin kautta 19.5. klo 16:00 mennessä. Ilmoittautuminen tehdään tästä linkistä Golf Gamebook-tunnuksilla. Mikäli Gamebook-ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voi myös caddiemasterille (toimisto@pirg.fi) ilmoittautua. Gamebook on testikäytössä muutamassa seuran kilpailussa tällä kaudella.

Kannattaa tuplavarmistaa oma ilmoittautuminen kisasivustolla.

Kilpailuun mahtuu max. 56 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

PirG mainos 2 Halftime 1halftime

 

 

Pääosa Pirkanmaan Golfin kilpailuista ja tapahtumista (ilmoittautuminen, tulosten syöttö ja tuloslista jne.) järjestetään kaudella 2022 edelleen tuttuun viime kausien tyyliin NexGolf-pohjaisesti.

Seuralla on kuitenkin tänä vuonna veloituksettomassa testikäytössä alkukauden ajan Golf Gamebookin laaja Tournament Manager-kilpailujärjestelmä, jonka soveltuvuutta meidän kilpailuiden järjestämiseen kokeillaan alkukaudesta muutamassa kilpailussa.

Gamebook on käytössä seuraavissa seuran kilpailuissa kaudella 2022:

Halftime Open la 21.5.

PirG Tour-viikkokilpailu touko-heinäkuu

9r perjantai-iltakisa Irish Rumble 29.7.

Tuloskortin palauttaminen sähköisesti Gamebook-sovelluksessa onnistuu näissä kilpailuissa. Huom. paperinen tuloskortti caddiemasterille on aina käytössä vaihtoehtoisena tuloskortin palauttamistapana.

Linkki Gamebook-pohjaisille kisasivustoille ilmoittautumista, lähtölistoja ja tuloksia varten löytyy kyseisten kisojen kisakutsuista nettisivulta sekä myös NexGolfin kilpailukalenterin kautta.

Lue lisää Gamebookin käytöstä tästä linkistä.

Tvscreenphone

Pirkanmaan Golf järjestää kesällä 2022 junioreilleen kolmen päivän golfleirin, joka pidetään Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella. Tarkoituksena on jatkaa golfleiri perinnettä jo viidettä vuotta, tarjota seuramme junioreille edullinen ja mieleenpainuva leiri sekä edistää junioritoiminnan yhteishenkeä. 

Leirin ajankohta on lauantaista maanantaihin 11.-13. kesäkuuta.

Osallistujat leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varmista paikkasi ilmoittutumalla allekirjoittaneelle.

Leirin ohjelmaan kuuluu golfkierroksia, ohjattua harjoittelua sekä oheistoimintaa. Kuljetus Revontuleen toteutetaan kimppakyydeillä. Perillä majoitutaan 6 hengen mökeissä ja ruokaillaan lomakeskuksen ravintolassa. Alueella on myös rantasauna sekä uimismahdollisuus. Leiriin sisältyy täysi ylläpito, kuljetukset ja sen hinta osallistujalta on 100€.

Leiri on tarkoitettu Pirkanmaan Golfin 10-18v ikäisille jäsenille, jotka omaavat Green Cardin. Leirin aikana pelataan yhteensä kolme kierrosta Revontuli Golfin isolla kentällä siten että lauantaina ja maanantaina pelataan 9 reikää ja sunnuntaina 18 reikää. 

 

Tervetuloa mukaan ja hyvää golfkesää toivottaen,

Juniorivastaava

Teemu Kankaanranta

0504282027

teekanka@gmail.com

Kilpailukalenterissa kauden avajaiskilpailu 2 hengen Scramble on merkitty lauantaille 7.5.


Kevään eteneminen on kuitenkin nyt myöhemmässä kuin viime vuosina eikä vielä tässä vaiheessa ole varmuutta siitä, milloin päästään golfkautta aloittamaan.

Toivotaan aurinkoisia ja lämpimiä kelejä tuleville viikoille.Mikäli avajaiskilpailua joudutaan esimerkiksi siirtämään viikolla myöhäisemmäksi, tiedotetaan siitä 1.5. mennessä. Myös tarkempi kisakutsu julkaistaan vielä erikseen.

Avajaiskilpailuun voi kuitenkin jo tässä vaiheessa ilmoittautua NexGolfin kautta. Parin voi muodostaa itse tai ilmoittautua kisaan yksin jolloin parit muodostetaan yksin ilmoittautuneiden kesken. Tervetuloa!

 

 

Ajanvaraus

Ajankohtaista

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Avoinna seuraavasti:

Su 15.5. klo 10-18

Ma 16.5. klo 10-18

Ti 17.5. klo 10-18

Ke 18.5. klo 10-18

To 19.5. klo 10-18

toimisto@pirg.fi

050 564 9994

Kentät:

Suljettu.
 
Arvioitu avaaminen: 18.5. Talvigriineille

Range:

Ark. klo 8 - 21

La - Su klo 8 - 19

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG lehti 2022 3 01


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram