Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.
Liittymistarjouksemme 2020 sisältää seuraavat edut:

 • 1 kpl ilmainen greenfee par 3-kentälle (arvo 13 €).
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut.
 • Ei liittymismaksua.
Lisäksi valinnaisena ajankohtana mahdollisuus ilmoittautua:
 • Ilmaiseen 1,5 tuntia kestävään pro Anu Alpin ryhmäopetukseen (arvo 30 €).
 • Ilmaiseen kapteenien järjestämään ohjattuun tutustusmiskierrokseen par-3 kentälle (arvo 13 €).
 • Ryhmäopetusta ja tutustumiskierroksia järjestetään kerran kuukaudessa. Ilmoittautuminen caddiemasterille.

Etujen arvo yht. 56 €

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2020 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2002 syntyneet ja nuoremmat).

KAUDELLA 2020 MESSUKYLÄSSÄ PANOSTETAAN JÄSENTEN KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN!

Jäsenmaksuun sisältyy viisi asiantuntijoiden vetämää hyvinvointityöpajaa. Teemoina ovat avajaispäivän zumba toukokuussa, urheilijan mentaalivalmennus kesäkuussa, kireiden lihasten irroittelu fasciapilateksella heinäkuussa, ravintoterapeutin ohjeet hyvinvointia lisäävästä ravinnosta elokuussa ja golfarin kehonhuoltopaketti syyskuussa.

Lue lisää työpajoista täältä

 

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Kesäkuun peruuntuneen vieraspelimatkan tilalle järjestetään omatoiminen lähikenttävierailu Lakeside Golfiin sunnuntaina 28.6. Mukaan mahtuu maksimissaan 40 pelaajaa ja matka tehdään joko omilla autoilla tai kimppakyydeillä.

Kenttänä pelataan loistokunnossa oleva Pirunpelto 18r ja lähtöajat ovat väliaikalähtönä klo 10:30 alkaen.

Green Feen hinta on 35 € ja se maksetaan suoraan Lakeside Golfiin heidän ohjeistuksensa mukaisesti.

Lähtöryhmät muodostetaan PirG:n pelaajien kesken. Voit toivoa aikaista tai myöhäistä lähtöaikaa (lähdöt ovat n. klo 10:30-12:00 välillä) sekä pelikavereita (esim. kimppakyydit huomioiden).

Sitova ilmoittautuminen ja lähtöaikatoiveet sähköpostilla Janne Riitakorvelle osoitteeseen janne.riitakorpi@gmail.com torstaihin 25.6. mennessä. Osallistujille lähetetään tieto lähtöajoista perjantaina 26.6.

Tervetuloa!

 

 

 

Messukylän golfkenttä avattiin perjantaina 24.4. Tutustuthan poikkeusolojen peliohjeistuksiin ja noudatat niitä tarkasti.

Kentällä pelattavat kierrokset 24.4. lähtien ovat tasoituskelpoisia.

Päivitetty 24.5.: Talvisääntö/siirtosääntö ei ole enää voimassa 25.5. alkaen.

Seuraavat ohjeet koskevat tasoituskierroksen pelaamista:


·         Tuloskortteja ei tarvitse vaihtaa merkitsijän kanssa eikä korttia allekirjoittaa.

·         Pelaaja ilmoittaa tasoitustuloksensa itse joko NexGolfissa tai eBirdie/Gamebook-sovelluksessa.

·         Peliohjeistuksen mukaisesti lipputanko pidetään aina reiässä eikä siihen saa koskea.

·         Bunkkeriharavat ovat pois käytöstä. Tästä syystä bunkkerit voivat olla ajoittain huonossa kunnossa. Pelaajia pyydetään tasoittamaan lyöntijälkensä jalalla tai mailan lavalla. Seuraava paikallissääntö on toistaiseksi voimassa:

Huonosti tasoitetut tai tasoittamattomat kohdat bunkkereissa ovat kunnostettavaa aluetta ja niistä saa vapautua ilman rangaistusta Säännön 16.1c mukaisesti pudottamalla pallo sellaiseen kohtaan bunkkerissa, jossa kunnostettava alue ei häiritse.

·         Muilta osin tasoituskierrokset pelataan normaaleilla golfin säännöillä. Lisäksi Messukylän muut paikallissäännöt ovat voimassa.
 

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta

Pirkanmaan Golf ry.

 

Pirkanmaan Golfin uusien jäsenten liittymistarjoukseen 2020 sisältyy mahdollisuus osallistua ilmaiseen ammattilaisopettaja Anu Alpin pitämään ryhmäopetustuntiin kauden aikana.

Opetuksia pidetään yhteensä neljä kertaa ja uusi jäsen saa valita mihin niistä hän osallistuu. Ilmoittautuminen viimeistään edeltävänä päivänä caddiemasterille.

Ryhmäopetukset kestävät 1,5h ja niissä käydään läpi jatkokurssimaisesti golfin perusteita.

Ryhmäopetusten ajankohdat:

 • Keskiviikko 10.6. klo 18:00
 • Keskiviikko 24.6. klo 18:00
 • Keskiviikko 15.7. klo 18:00
 • Keskiviikko 12.8. klo 18:00

 

Lisäksi uusilla liittyjillä on mahdollisuus osallistua ilmaiseen Par 3-kentällä pidettävään rentoon tutustumiskierrokseen.

Tutustumiskierroksella on mukana kokeneempi seura-aktiivi (yleensä kapteeni tai ladykapteeni). Kierroksella tutustut uusiin pelikavereihin sekä opit käytännön vinkkejä golfin harrastamiseen ja pelaamiseen liittyen. Tervetuloa mukaan!

Tutustumiskierrosten ajankohdat (lmoittautuminen caddiemasterille):

 • Torstai 11.6. klo 18:00
 • Torstai 16.7. klo 18:00
 • Torstai 20.8. klo 18:00

 

 

golfaaja

9.6.2020 Lahden Golf

Ilmoittautuminen 19.5.-4.6.

 

7.7.2020 Tammer Golf

Ilmoittautuminen 16.6.-2.7.

 

4.8.2020 Lakeside Golf

Ilmoittautuminen 14.7.-31.7.

 

5.9.2020 Oulun Golfkerho

Kutsukilpailu

 

Kesäkuun osalta 70 vuotiaiden sarjat on peruttu.

 

 

laatikko 5

Koronan vuoksi erityisryhmän kesäkauden alku hieman viivästyi mutta kesäkuussa päästään aloittamaan treenit tuttuun tyyliin pro Anu Alpin johdolla. Ensimmäinen ns. tutustumiskerta pidetään keskiviikkona 3.6. kahdessa ryhmässä klo 16-17 ja 17-18. Ryhmän voi valita itse.

Seuraavalla viikolla 10.6. treenejä ei pidetä mutta 17.6. alkaen treenit ovat keskiviikkoiisin viikoittain klo 16-17 ja 17-18. Ohjatut treenit jatkuvat elokuulle saakka. Jossain kohtaa kautta ryhmät saatetaan yhdistää riippuen osallistujamäärästä.

Osallistujille ja avustajille painotus: turvaväleihin tulee kiinnittää erityistä huomiota harjoitusalueilla ja klubitalolla liikuttaessa. Kahdella harjoitusryhmällä taataan myös riittävän väljät treeniryhmät. Yleiset golfin koronaohjeistukset löytyvät nettisivuiltamme. Sairaana ei ole asiaa treeneihin.

Pirkanmaan Golf on järjestänyt kaudesta 2017 lähtien liikunta- ja kehitysvammaisille nuorille ohjattua golfharjoitustoimintaa.

Kustannus koko kesän harjoittelusta on 40 €/osallistuja, maksu kerätään vasta loppukesästä.

Kysymykset:

Anu Alppi
040-7766795
anu.alppi@gmail.com

Janne Riitakorpi
050-4379729
janne.riitakorpi@gmail.com

 

 

laatikko 1

 

Seura on hankkinut kaikille jäsenilleen NexGolfin puhelinsovellukseen Basic-tason. Sovelluksen käyttö on pelaajalle näin ollen täysin maksutonta.

NexGolf App-sovelluksen voi ladata puhelimeen ilmaiseksi Google Play:stä tai App Storesta.

Sovelluksessa jäsenet pystyvät tekemään ajanvarauksia Messukylän kentille, ilmoittautumaan kilpailuihin, päivittämään jäsentietojaan sekä palauttamaan harjoitus- ja tasoituskierrosten tuloskortit. Käytännössä siis kaikki samat asiat kuin NexGolfin nettiversiossa tietokoneella kirjautuen. Sovellukseen kirjaudutaan samoilla NexGolf-tunnuksilla kuin tietokoneella.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen NexGolf App Premium-tason, joka sisältää Basic-version ominaisuuksien lisäksi mm. tarkemmat väylätilastot sekä kaverikisat. Ajanvaraukseen, kisailmoittautumiseen sekä tuloskorttien palauttamiseen riittää kuitenkin maksuton Basic-versio.

Kilpailuissa tuloskortin voi palauttaa myös NexGolfin sovelluksella

Lisäksi seuran järjestämiin kilpailuihin otetaan käyttöön NexGolfin Live Scoring-lisämoduuli, jonka ansiosta pelaajat voivat palauttaa tuloskorttinsa puhelimella myös kilpailuissa. Yksi pelaaja pystyy palauttamaan koko lähtöryhmänsä tulokset.

NexGolfin mobiilituloskortti otetaan käyttöön heti ensi viikolla senioreiden viikkokilpailussa sekä klubiviikkokisassa. Tarkemmat ohjeet viikkokilpailuista päivitetään viikonlopun aikana. Vaihtoehtoiset tuloskortin palautustavat eli valokuva caddiemasterille tekstiviestillä tai sähköpostilla sekä tuloskortin palauttaminen laatikkoon säilyvät edelleen.


 

NexGolfin puhelinsovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin NexGolfiin tietokoneella

Jos et muista salasanaasi, voit palauttaa sen itse seuraamalla ohjeita NexGolfin kirjautumissivulla tai ottamalla yhteyttä caddiemasteriin.

Screenshot 20200515 144344

 

Kirjautumisen jälkeen avautuvasta mainoksesta painetaan kohdasta "SULJE OHJE"

20200515 144841

 

Päävalikosta pääset mm. varaamaan lähtöajan kohdasta "VARAA AIKA", ilmoittautumaan kilpailuihin (ja syöttämään kilpailukortteja) kohdasta "SEURAN KILPAILUT" sekä palauttamaan harjoitus- tai tasoituskierroksen tuloskortin kohdasta "UUSI KIERROS".

 

20200515 144828

 

 

 

 

 

Haluamme korostaa että kyseessä ei ole yleisötapahtuma vaan väliaikalähdöin sekä ilman kokoontumisia toteutettava normaali golfkierros, joka pelataan poikkeusolojen ohjeistuksia noudattaen.

 

Kuukausikilpailu Scramble 305 1

 

 

 

Koronavirustilanteen vuoksi alkukauden kilpailut ja tapahtumat peruttiin. Kesän kilpailukalenteria on nyt päivitetty. Golfkausi on onneksi pitkä ja jäsenistöllemme onkin tarjolla runsaasti erilaisia pelimuotoja ja hauskoja kisoja.

Kilpailut järjestetään tällä kaudella poikkeusjärjestelyin mikä tarkoittaa esim. sitä, ettei perinteisiä kisainfoja, palkintojenjakoja tai ruokailuita järjestetä ainakaan ennen kuin kokoontuminen on jälleen sallittua ja turvallista. Alustavasti kaikki kalenterissa näkyvät kilpailut ainakin kesäkuun loppuun saakka pelataan väliaikalähdöin ja kokonaan ilman kokoontumisia.

Kustakin kilpailusta tiedotetaan tarkemmin vielä erikseen nettisivuilla ja Facebookissa. Kisailmoittautuminen avautuu NexGolfiin piakkoin.

Suunniteltu kauden ensimmäinen vieraspelimatka Hirvihaaran Golfiin la 6.6. on peruttu. Sen sijasta pyritään järjestämään omatoiminen lähikenttävierailu alkukesästä. 

 

Kilpailukalenteri 2020 päivitetty

Junioritoiminnan aikataulua:

Aloitamme harjoittelun kilparyhmien osalta pienryhmissä 20.5. ja 27.5. klo 18-19

1.6. eteenpäin alkaa kilparyhmän harjoittelu Anun kanssa klo 17-18 maanantaisin aina koulun alkuun asti. 

3.6. aloitetaan normaalisti viikkoharjoittelu:

- klo 18-18:45 aloittelijoiden ryhmä

- klo 19-19:45 harjoittelijoiden ryhmä

7-9.6. Golfleiri Revontulessa (max 12 osallistujaa)

12.6. Pirkanmaan junnutour osakilpailu kentällämme klo 9.00

Koronaohjeistuksena kilpailuun:

- Väliaikalähdöt aamulla klo 9 alkaen. Startteri paikalla 1. teellä. Ei palkintojenjakoa tai ruokailua tai muuta kokoontumista. Tuloskortit palautetaan klubille kierroksen jälkeen.

 

Mahdollisimman moni seuramme juniori mukaan kilpailuun ja toimintaan!

Muistetaan vanhemmat ohjeistaa lapsia korona käytäntöjen osalta, kentällämme on paljon iäkästä pelaajakuntaa, joten tämä pitää huomoida kaikessa käytöksessä! 

 

Teemu Kankaanranta

Teekanka@gmail.com

Senioreiden viikkokilpailu

 

Senioreiden viikkokilpailussa pelipäivät ovat tuttuun tyyliin maanantai ja tiistai. Poikkeusolojen ajan viikkokisassa ei ole kilpailumaksua mutta kisakierroksia saa pelata vain yhden per viikko.

Varaa peliaika ja maksa Green Fee normaalisti. Viikkokisakierros on pelattava toisen pelaajan kanssa ja golfin sääntöjä noudattaen.

Pelimuotona 9r Pistebogey sekä erikseen ilmoitettavia lisäkilpailuita. Poikkeusolojen tasoituskierrosohjeistukset ovat voimassa.

Pelaaja pitää itse tuloskorttiaan ja kortti tarkastetaan "merkitsijän" kanssa suullisesti.

Tuloskortin palauttamiseen poikkeusoloissa olemme halunneet tarjota useamman eri vaihtoehdon. Näin pelaajat pystyvät valitsemaan turvallisen ja itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Viikoittaiset tulokset päivitetään tuttuun tyyliin NexGolfiin. Kokonaisrankingia ylläpitää senioritoimikunta. Klubitalon avauduttua viikkokisojen ohjeistusta päivitetään.

VAIHTOEHDOT TULOSKORTIN PALAUTTAMISEEN:

 • NexGolf App-puhelinsovelluksella (tarkemmat ohjeet tästä linkistä. Muista ilmoittautua viikkokilpailuun etukäteen hyvissä ajoin NexGolfissa joko netissä tai sovelluksessa). 

 • Valokuva tuloskortista ja sen lähettäminen caddiemasterille joko tekstiviestillä 050 564
  9994 tai sähköpostilla pirgolf@gmail.com

 • Tuloskortin palauttaminen klubin terassilla sijaitsevaan laatikkoon (tai toistaiseksi kentän postilaatikkoon)

 

Green Balls Golf Poster 1

 

Klubiviikkokisa

 

Klubiviikkokisassa pelipäivät ovat viime kauden tapaan koko arkiviikko maanantaista perjantaihin. Poikkeusolojen ajan klubiviikkokisassa ei ole kilpailumaksua mutta kisakierroksia saa pelata vain yhden per viikko.

Varaa peliaika ja maksa Green Fee normaalisti. Klubiviikkokisakierros on pelattava toisen pelaajan kanssa ja golfin sääntöjä noudattaen.

Pelimuotona 9r Lyöntipeli HCP. Poikkeusolojen tasoituskierrosohjeistukset ovat voimassa.

Pelaaja pitää itse tuloskorttiaan ja kortti tarkastetaan "merkitsijän" kanssa suullisesti.

Tuloskortin palauttamiseen poikkeusoloissa olemme halunneet tarjota useamman eri vaihtoehdon. Näin pelaajat pystyvät valitsemaan turvallisen ja itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Viikoittaiset tulokset päivitetään tuttuun tyyliin NexGolfiin. Kokonaisrankingia päivitetään nettisivuille. Klubitalon avauduttua viikkokisojen ohjeistusta päivitetään.

VAIHTOEHDOT TULOSKORTIN PALAUTTAMISEEN:

 • NexGolf App-puhelinsovelluksella (tarkemmat ohjeet tästä linkistä. Muista ilmoittautua viikkokilpailuun etukäteen hyvissä ajoin NexGolfissa joko netissä tai sovelluksessa).

 • Valokuva tuloskortista ja sen lähettäminen caddiemasterille joko tekstiviestillä 050 564
  9994 tai sähköpostilla pirgolf@gmail.com

 • Tuloskortin palauttaminen klubin terassilla sijaitsevaan laatikkoon (tai toistaiseksi kentän postilaatikkoon)

 

Green Grass Photo Golf Tournament Poster 1 1

Ajanvaraus

Ajankohtaista

Aukioloajat

Klubitalo:

Suljettu

Toimisto (palvelee etänä):

Ma - Su klo 9.30 - 17.00

(050 564 9994, pirgolf@gmail.com)

Kentät:

Avoinna

Range:

Avoinna: Toimii lähimaksulla

 

 


  

Pirkanmaan Golf ry.


PELAAMISEN OHJEET KORONAVIRUKSEN AIKANA

AJANVARAUS JA MAKSAMINEN POIKKEUSOLOISSA

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

citygolf 2


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni