Junioreiden harjoitustoiminta 

Talviharjoittelu 2021-2022

Pirkanmaan Golfin junioreille järjestetään ohjattua harjoitustoimintaa Messukylän talviharjoitteluhallilla marraskuun puolivälistä lähtien. Harjoitteluryhmään mahtuu rajallinen määrä junioreita. Etusijalla ovat kilpailuissa käyvät juniorit.

Talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 17. marraskuuta. Harjoitukset ovat viikoittain keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.15. Harjoituksia ei pidetä 22.12 eikä viikolla 9 hiihtolomien aikaan. Viimeinen harjoituskerta on 30.3. Harjoituksia tulee vetämään kerran kuukaudessa seuran pro Anu Alppi ja muissa harjoituksissa on tutut kasvot (Petri, Immu ja Teemu). Talvikauteen on tarkoitus ottaa mukaan fysiikka harjoitukset kerran kuukaudessa keskiviikkoharjoitusten lisäksi (Todennäköisesti joka kk ensimmäinen maanantai, mutta siitä lisää kun ajat ja paikat varmistuvat). 

Harjoituksiin tullaan hyvissä ajoin paikalle siten että kello 17.30 juniorit ovat valmiina aloittamaan harjoitukset. Mukaan golfbägi, urheiluvaatetus (sisähalli on lämmin) sekä puhtaat golfkengät. Muutamilla harjoituskerroilla järjestetään erikoisohjelmaa mm. sky-track lyöntisimulaattori, joista infotaan osallistujia erikseen.

Talviharjoittelu maksaa juniorilta 75 €, josta lähetetään lasku sähköpostitse/whatsupilla joulukuussa. Lisätietoa talven toiminnasta annetaan ensimmäisellä harjoituskerralla.
Ryhmän rajallisen koon vuoksi toivomme sitovia ennakkoilmoittautumisia Teemulle. 

Teemu Kankaanranta eli osoitteeseen teekanka@gmail.com tai puhelimella 050 4282027.

---------------------------------------------Ilmoittaudu harjoitustoimintaan tästä ›

Kesäkauden harjoittelu 2021

Pirkanmaan Golfin junioritoiminnan keskiössä on harjoitus- sekä kilpailutoiminta. Tarjoamme junioreillemme läpi kesän laadukasta valmennusta taitotasoa vastaavassa ryhmässä sekä mahdollisuuksia osallistua kilpailuihin. Junioreiden opetus on golfliiton juniorigolfohjelman mukaista. Kesäkauden harjoitustoiminta on ryhmästä riippumatta ilmaista kaikille seuramme jäsenille.

Junioritoiminnassa mukana oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Aloittelijoiden harjoitusryhmään voi tulla kahdeksi kerraksi mukaan kokeilemaan ennen kuin on liityttävä seuran jäseneksi. Junioreilta ei peritä liittymismaksua ja jäsenmaksu kaudesta on 56 €.

Voit liittyä seuran jäseneksi täältä.


Junioreiden kauden ensimmäinen harjoittelukerta keskiviikkona 12.5. klo 18 aloittelijat ja 19 harjoittelijat. Avajaiskerralla kerrotaan tarpeellinen kesäkaudesta sekä varmistetaan että kaikille löytyy oikea harjoitusryhmä. Paikalle toivotaan vanhojen sekä uusien junioreiden lisäksi huoltajat. Infokatsauksen jälkeen tutustutaan harjoitusalueisiin ja halukkaat voivat jäädä lyömään palloja. Normaalin aikataulun mukaiset keskiviikkoharjoitukset käynnistyvät siis 12.5. ( Koronan takia vältämme turhaa kokoontumista ja pidämme puheet lyhyenä sekä pidämme pienryhmät vakiokokoonpanossa siten että kontakteja ei syntyisi liikaa sekä huomioimme turvaetäisyydet)

Talvikaudella mukana olleilta junioreilta ei vaadita ennakkoilmoittautumista kesän harjoitusryhmiin mutta muista junioreista toivotaan ilmoitusta yllä olevan linkin kautta. Mikäli juniori ei pääse avajaisiin 12.5. paikalle, tästä toivotaan ilmoitusta juniorivastaavalle (yhteystiedot alla). Mikäli arvuuttelette eri ryhmävaihtoehtojen välillä, voitte kysyä asiasta. Avajaistilaisuudessa kerrotaan kuitenkin kaikki tarpeellinen ja varmistetaan jokaiselle oikea ryhmä. Ryhmää ei tarvitse olla tiedossa ennen avajaisia.


Harjoitusryhmiä on kolme kappaletta: aloittelijoiden ryhmä, harrastelijoiden ryhmä sekä kilparyhmä. Ryhmiä pystyy vaihtamaan kesken kauden.

________________________________________

Aloittelijoiden ryhmä

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu sellaisille junioreille ketkä eivät ole vielä suorittaneet Green Cardia. Golfista ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Alkuun muutamaksi kerraksi pystymme lainaamaan välineitä mutta oman juniorimailasetin ostaminen mahdollisimman pian on suositeltavaa. Vaikka Green Card olisikin jo suoritettu, ryhmään voi tulla, mikäli esimerkiksi juniorin iän tai taitotason vuoksi se olisi kätevintä. Valmentajamme osaavat ohjata juniorin oikeaan ryhmään, mikäli on epäselvyyttä esimerkiksi aloittelijoiden ja harrastelijoiden ryhmän välillä.

Aloittelijoiden ryhmä keskittyy alkeisiin sekä kauden edetessä perusgolftaitojen kehittämiseen. Ryhmään kuuluvat voivat juniorit suorittavaa ilmaiseksi Green Cardin kauden aikana osana harjoituksia, jos pelitaidot, säännöt sekä etiketin tuntemus ovat kohdallaan. Kaikille halukkaille saadaan Green Card suoritettua elokuun loppuun mennessä, jos edellämainitut taidot ovat riittäviä. Lisätietoa antavat valmentajat.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (12.5. lähtien) klo 18.00-18.45

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys

________________________________________

Harrastelijoiden ryhmä

Harrastelijoiden ryhmä on tarkoitettu Green Cardin (tasoitus 54 tai alle) omaaville junioreille, joilla on jo hieman tuntumaa lajiin. Harrastelijoiden ryhmä keskittyy perustaitojen kehittämiseen sekä osaamisen laajentamiseen. Ryhmä käy ohjatusti pelaamassa Par-3 kentällä kauden aikana.

Kilpailemisen kokeileminen kuuluu myös harrastelijoiden ryhmään, vaikkei se olekaan pakollista. Harrastelijoiden ryhmän jäsenet voivat halutessaan käydä kokeilemassa kilpailemista junioritoiminnan omien kilpailuiden lisäksi Pirkanmaan Junnutourilla ja mikäli halua löytyy, siirtyminen varsinaiseen kilparyhmään on mahdollista kesken kauden. Siirtyminen harrastelijoista kilpailijoihin on tehty helpoksi sillä, että kilparyhmän toinen harjoituskerta on keskiviikkoisin yhdessä harrastelijoiden kanssa. Pirkanmaan Junnutourin kilpailuihin voi kuitenkin osallistua täysillä pelkästään harrastelijoiden ryhmästä.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (12.5. lähtien) klo 19.00-19.45

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card

________________________________________

Kilparyhmä

Kilparyhmä on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille. Ryhmä keskittyy pro Anu Alpin johdolla tavoitteelliseen valmennukseen sekä pelaajien omien vahvuus/heikkous-alueiden kehittämiseen. Jokaiselle kilparyhmän juniorille tehdään kauden alkupuolella henkilökohtainen kehittymissuunnitelma. Kilparyhmä käy pelaamassa sekä isolla että Par-3 kentällä ja myös omatoimiseen harjoitteluun tuodaan suunnitelmallisuutta. Kilparyhmän junioreille tarjotaan myös omatoimisen harjoittelun rangepallot ilmaiseksi caddiemasterilta löytyvällä yhteisellä pallokortilla.

Kilparyhmän junioreilta edellytetään aktiivista osallistumista ainakin Pirkanmaan Junnutourille sekä mahdollisesti halukkuuden ja pelitaitojen mukaan golfliiton juniorikiertuiden kilpailuihin. Junioreita tuetaan ja opastetaan kilpailemiseen liittyen. Kilpailuista aiheutuvia kuluja korvataan riippuen kilpailusta joko osittain tai kokonaan.

Lisätietoa junioreiden kilpailutoiminnasta täältä.

Kilparyhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, joista maanantaisin pro Anu Alpin vetämä ja keskiviikkoisin Kimmo Saarelan johdolla yhdessä harrastelijoiden ryhmän kanssa. Kilparyhmän junioreilta edellytetään sitoutumista treeneissä käymiseen.

Kilparyhmän ensimmäinen harjoituskerta pro Anu Alpin johdolla on maanantaina 24.5 klo 17.00-18.00. Kilpailukauden käytännön asioista kerrotaan junioreille sekä huoltajille avajaisissa.

Ryhmän harjoitusten ajankohdat:

Keskiviikkoisin (12.5. lähtien) klo 19.00-19.45, harjoitukset jatkuu syyskuun loppuun.

Maanantaisin (24.5. lähtien) klo 17.00-18.00 
Viimeinen maanantai kilparyhmän harjoituskerta on 4.8.Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card, aktiivinen osallistuminen kilpailuihin, sitoutuminen treeneissä käymiseen

________________________________________

Kaikki harjoitusryhmät jatkavat elokuun lopulle asti, jolloin järjestetään junioreiden kauden päättäjäiset. Kauden aikana järjestetään myös useampi junioreiden oma kilpailu mistä tiedotetaan erikseen tarkemmin. Myös harjoitusryhmien kauden päättymisestä sekä mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan erikseen. Harjoituksiin ilmoittautumiseen käytetään edellisiltä kausilta tuttua hobbydeed palvelua mistä jaetaan ohje erikseen avajaisissa.

Juniorit ohjeistetaan saapumaan kaikkiin harjoituksiin hyvissä ajoin sekä säänmukaisessa varustuksessa. Alkulämmittelyä voi jo aloitella ennen harjoitusten alkamista ja puttigriinillä voi kavereiden kanssa ottaa vaikka pientä puttikisaa treenien alkua odotellessa. Harjoitusten jälkeen kannattaa jäädä harjoittelemaan omatoimisesti.

Kaikki junioritoiminnassa mukana olevat seuran jäsenet ovat golfliiton vakuutuksen piirissä. Lisätietoa vakuutuksista antaa junioritoiminnan vastaava.


 

Palautetta kaudesta 2020 ›
Juniorivastaava

Teemu Kankaanranta

050 428 2027


Valmentajien yhteystiedot ›


 

 

 

---------------------------------------------------

 

 

 

Talviharjoittelu 2020-2021

Pirkanmaan Golfin junioreille järjestetään ohjattua harjoitustoimintaa Messukylän talviharjoitteluhallilla marraskuun alkupuolelta lähtien. Harjoitteluryhmään mahtuu rajallinen määrä junioreita. Etusijalla ovat kilpailuissa käyvät juniorit.

Talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 11. marraskuuta. Harjoitukset ovat viikoittain keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.15. Harjoituksia ei pidetä 23.12 eikä viikolla 9 talvilomien aikaan. Viimeinen harjoituskerta on 31.3. Harjoituksia tulee vetämään kerran kuukaudessa seuran pro Anu Alppi ja muissa harjoituksissa on tutut kasvot (uutena Petri Lehvä sekä Immu ja Teemu). Talvikauteen on tarkoitus ottaa mukaan fysiikka harjoitukset kerran kuukaudessa keskiviikkoharjoitusten lisäksi (Todennäköisesti joka kk ensimmäinen maanantai, mutta siitä lisää kun ajat ja paikat varmistuvat). 

Harjoituksiin tullaan hyvissä ajoin paikalle siten että kello 17.30 juniorit ovat valmiina aloittamaan harjoitukset. Mukaan golfbägi, urheiluvaatetus (sisähalli on lämmin) sekä puhtaat golfkengät. Muutamilla harjoituskerroilla järjestetään erikoisohjelmaa mm. sky-track lyöntisimulaattori, joista infotaan osallistujia erikseen.

Talviharjoittelu maksaa juniorilta 75 €, josta lähetetään lasku sähköpostitse/whatsupilla joulukuussa. Lisätietoa talven toiminnasta annetaan ensimmäisellä harjoituskerralla.
Ryhmän rajallisen koon vuoksi toivomme sitovia ennakkoilmoittautumisia Teemulle. 
Teemu Kankaanranta eli osoitteeseen teekanka@gmail.com tai puhelimella 050 4282027.

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Loppusyksyn ja talven aikana yhteydenotot:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG 30 vuotisjuhlalehti netti2 page 001


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram