Junioreiden harjoitustoiminta 

Kesäkauden harjoittelu 2024

Harjoitusohjelma

Pirkanmaan Golfin junioritoiminnan keskiössä on harjoitus- sekä kilpailutoiminta. Tarjoamme junioreillemme läpi kesän laadukasta valmennusta taitotasoa vastaavassa ryhmässä sekä mahdollisuuksia osallistua kilpailuihin. Junioreiden opetus on golfliiton juniorigolfohjelman mukaista. Kesäkauden harjoitustoiminta on ryhmästä riippumatta ilmaista kaikille seuramme jäsenille.

Junioritoiminnassa mukana oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Aloittelijoiden harjoitusryhmään voi tulla kahdeksi kerraksi mukaan kokeilemaan ennen kuin on liityttävä seuran jäseneksi. Junioreilta ei peritä liittymismaksua ja jäsenmaksu kaudesta on 56 €.

Voit liittyä seuran jäseneksi täältä.


Junioreiden kauden avajaiset keskiviikkona 15.5. klo 18 aloittelijat ja 19 harjoittelijat
. Avajaiskerralla kerrotaan tarpeellinen kesäkaudesta sekä varmistetaan että kaikille löytyy oikea harjoitusryhmä. Paikalle toivotaan vanhojen sekä uusien junioreiden lisäksi huoltajat. Infokatsauksen jälkeen tutustutaan harjoitusalueisiin ja halukkaat voivat jäädä lyömään palloja. Mikäli juniori ei pääse avajaisiin paikalle, tästä toivotaan ilmoitusta juniorivastaavalle (yhteystiedot alla). Mikäli arvuuttelette eri ryhmävaihtoehtojen välillä, voitte kysyä asiasta. Avajaistilaisuudessa kerrotaan kuitenkin kaikki tarpeellinen ja varmistetaan jokaiselle oikea ryhmä. Ryhmää ei tarvitse olla tiedossa ennen avajaisia.

Harjoitusryhmiä on kolme kappaletta: aloittelijoiden ryhmä, harrastajien ryhmä sekä kilparyhmä. Ryhmiä pystyy vaihtamaan kesken kauden.

________________________________________

Aloittelijoiden ryhmä

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu sellaisille junioreille ketkä eivät ole vielä suorittaneet Green Cardia. Golfista ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Alkuun muutamaksi kerraksi pystymme lainaamaan välineitä mutta oman juniorimailasetin ostaminen mahdollisimman pian on suositeltavaa. Vaikka Green Card olisikin jo suoritettu, ryhmään voi tulla, mikäli esimerkiksi juniorin iän tai taitotason vuoksi se olisi kätevintä. Valmentajamme osaavat ohjata juniorin oikeaan ryhmään, mikäli on epäselvyyttä esimerkiksi aloittelijoiden ja harrastelijoiden ryhmän välillä.

Aloittelijoiden ryhmä keskittyy alkeisiin sekä kauden edetessä perusgolftaitojen kehittämiseen. Ryhmään kuuluvat voivat juniorit suorittavaa ilmaiseksi Green Cardin kauden aikana osana harjoituksia, jos pelitaidot, säännöt sekä etiketin tuntemus ovat kohdallaan. Kaikille halukkaille saadaan Green Card suoritettua elokuun loppuun mennessä, jos edellämainitut taidot ovat riittäviä. Lisätietoa antavat valmentajat.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (15.5. lähtien) klo 18.00-18.45, harjoitukset jatkuu syyskuun loppuun, päävastuu/vetäjänä Timo 'Immu' Saarela, mukana apuohjaajina Teemu Kankaanranta ja Jimi Saukkonen.

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys

________________________________________

Harrastajien ryhmä

Harrastajien ryhmä on tarkoitettu Green Cardin (tasoitus 54 tai alle) omaaville junioreille, joilla on jo hieman tuntumaa lajiin. Harrastajien ryhmä keskittyy perustaitojen kehittämiseen sekä osaamisen laajentamiseen. Ryhmä käy ohjatusti pelaamassa Par-3 kentällä kauden aikana.

Kilpailemisen kokeileminen kuuluu myös harrastajien ryhmään, vaikkei se olekaan pakollista. Harrastajien ryhmän jäsenet voivat halutessaan käydä kokeilemassa kilpailemista junioritoiminnan omien kilpailuiden lisäksi Pirkanmaan Junnutourilla ja mikäli halua löytyy, siirtyminen varsinaiseen kilparyhmään on mahdollista kesken kauden. Siirtyminen harrastajista kilpailijoihin on tehty helpoksi sillä, että kilparyhmän toinen harjoituskerta on keskiviikkoisin yhdessä harrastelijoiden kanssa. Pirkanmaan Junnutourin kilpailuihin voi kuitenkin osallistua täysillä pelkästään harrastajien ryhmästä.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (15.5. lähtien) klo 19.00-19.45, harjoitukset jatkuu syyskuun loppuun, päävastuu/vetäjänä Timo 'Immu' Saarela, mukana apuohjaajina Teemu Kankaanranta ja Jimi Saukkonen.

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card

________________________________________

Kilparyhmä

Kilparyhmä on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille. Ryhmä keskittyy pro Sofia Johanssonin johdolla tavoitteelliseen valmennukseen sekä pelaajien omien vahvuus/heikkous-alueiden kehittämiseen. Jokaiselle kilparyhmän juniorille tehdään kauden alkupuolella henkilökohtainen kehittymissuunnitelma. Kilparyhmä käy pelaamassa sekä isolla että Par-3 kentällä ja myös omatoimiseen harjoitteluun tuodaan suunnitelmallisuutta. 

Kilparyhmän junioreilta edellytetään aktiivista osallistumista ainakin Pirkanmaan Junnutourille sekä mahdollisesti halukkuuden ja pelitaitojen mukaan golfliiton juniorikiertuiden kilpailuihin. Junioreita tuetaan ja opastetaan kilpailemiseen liittyen. Kilpailuista aiheutuvia kuluja korvataan riippuen kilpailusta joko osittain tai kokonaan.

Lisätietoa junioreiden kilpailutoiminnasta täältä.

Kilparyhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, joista maanantaisin pro Sofia Johanssoinn vetämä ja keskiviikkoisin Timo 'Immu' Saarelan johdolla yhdessä harrastelijoiden ryhmän kanssa. Kilparyhmän junioreilta edellytetään sitoutumista treeneissä käymiseen.

Kilparyhmän ensimmäinen harjoituskerta pro Sofia Johanssonin pitämänä on maanantaina 10.6 klo 17.00-18.00. Kilpailukauden käytännön asioista kerrotaan junioreille sekä huoltajille avajaisissa.

________________________________________

Teiniryhmä

Tervetuloa mukaan nuorten golfryhmään, jossa keskitytään rentoon ja iloiseen golfin harjoittelemiseen ilman kilpailupaineita! Oletko teini-ikäinen golfista kiinnostunut, mutta et halua sitoutua kilpailevaan ympäristöön? Meidän ryhmämme on suunniteltu juuri sinulle. Täällä voit nauttia golfin hienouksista, kehittyä omassa tahdissasi ja ennen kaikkea pitää hauskaa! Oli taitotasosi sitten vasta-alkaja tai jo hieman kokeneempi pelaaja, meillä on paikka sinulle. Liity joukkoomme, ja anna golfin ilon viedä mennessään! Ikäraja 13-21 vuotta.

Teiniryhmän vetäjänä toimii pro Sofia Johansson tiistaisin klo 16.00-17.00 11.6 alkaen.

________________________________________
Ryhmien harjoitusten ajankohdat:

Keskiviikkoisin (15.5. lähtien) klo 19.00-19.45, harjoitukset jatkuu syyskuun loppuun, päävastuu/vetäjänä Timo 'Immu' Saarela, mukana apuohjaajina Teemu Kankaanranta ja Jimi Saukkonen.

Torstaisin (6.6. lähtien) klo 16.30-17.30, päävastuu / vetäjänä Petri Lehvä

Maanantaisin (10.6. lähtien) klo 17.00-18.00, Sofia Johansson 

Tiistaisin (11.6. lähtien) teiniryhmä klo 16.00-17.00, Sofia Johansson 


Viimeinen maanantai kilparyhmän harjoituskerta on 29.7.

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card, aktiivinen osallistuminen kilpailuihin, sitoutuminen treeneissä käymiseen

________________________________________

Keskiviikko ja torstain harjoitusryhmät jatkavat elokuun lopulle asti, jolloin järjestetään junioreiden kauden päättäjäiset. Kauden aikana järjestetään myös useampi junioreiden oma kilpailu mistä tiedotetaan erikseen tarkemmin. Myös harjoitusryhmien kauden päättymisestä sekä mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan erikseen

Juniorit ohjeistetaan saapumaan kaikkiin harjoituksiin hyvissä ajoin sekä säänmukaisessa varustuksessa. Alkulämmittelyä voi jo aloitella ennen harjoitusten alkamista ja puttigriinillä voi kavereiden kanssa ottaa vaikka pientä puttikisaa treenien alkua odotellessa. Harjoitusten jälkeen kannattaa jäädä harjoittelemaan omatoimisesti.

Kaikki junioritoiminnassa mukana olevat seuran jäsenet ovat golfliiton vakuutuksen piirissä. Lisätietoa vakuutuksista antaa junioritoiminnan vastaava.

 

Talviharjoittelu 2024-2025

Pirkanmaan Golfin junioreille järjestetään ohjattua harjoitustoimintaa Messukylän talviharjoitteluhallilla marraskuun puolivälistä lähtien. Harjoitteluryhmään mahtuu rajallinen määrä junioreita. Etusijalla ovat kilpailuissa käyvät juniorit - minimivaatimuksena seuran jäsennyys ja greencard.

Talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 15. marraskuuta. Harjoitukset ovat viikoittain keskiviikkoisin klo 16.30 - 17.30. Harjoituksia ei pidetä jouluna. Viimeinen harjoituskerta on maaliskuun viimeinen keskiviikko.

Harjoituksia tulee vetämään tutut kasvot Petri, Immu ja Teemu.

Harjoituksiin tullaan hyvissä ajoin paikalle siten että kello 16.30 juniorit ovat valmiina aloittamaan harjoitukset. Mukaan golfbägi, urheiluvaatetus (sisähalli on lämmin) sekä puhtaat golfkengät. Muutamilla harjoituskerroilla järjestetään erikoisohjelmaa mm. sky-track lyöntisimulaattori, joista infotaan osallistujia erikseen.

Talviharjoittelu maksaa juniorilta 100€. Lasku sähköpostitse/whatsupilla joulukuussa. Lisätietoa talven toiminnasta annetaan ensimmäisellä harjoituskerralla.


Ryhmän rajallisen koon vuoksi toivomme sitovia ennakkoilmoittautumisia Teemulle. 

Teemu Kankaanranta eli osoitteeseen teekanka@gmail.com tai puhelimella 050 4282027.

 
 

 

---------------------------------------------Juniorivastaava

Teemu Kankaanranta

050 428 2027


Valmentajien yhteystiedot ›


 

 

 

---------------------------------------------------

 

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 

Kentät:

Avattu.
 

Range:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram