Junioreiden harjoitustoiminta 

Talviharjoittelu 2019-2020

Pirkanmaan Golfin junioreille järjestetään ohjattua harjoitustoimintaa talviharjoitteluhallilla marraskuun alkupuolelta lähtien. Harjoitteluryhmään mahtuu rajallinen määrä junioreita. Etusijalla ovat kilpailuissa käyvät juniorit.

Talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 13. marraskuuta. Harjoitukset ovat viikoittain keskiviikkoisin klo 18.00 - 18.45. Harjoituksia ei pidetä 25.12 eikä viikolla 9 talvilomien aikaan. Viimeinen harjoituskerta on 25.3. Harjoituksia tulee vetämään kerran kuukaudessa seuran pro Anu Alppi ja muissa harjoituksissa on tutut kasvot (Kimmo, Immu ja Teemu). Sekä uutena juttuna talvikauteen on tarkoitus ottaa mukaan fysiikka harjoitukset kerran kuukaudessa keskiviikkoharjoitusten lisäksi (Todennäköisesti joka kk ensimmäinen maanantai, mutta siitä lisää kun ajat ja paikat varmistuvat).

Harjoituksiin tullaan hyvissä ajoin paikalle siten että kello 18 juniorit ovat valmiina aloittamaan harjoitukset. Mukaan golfbägi, urheiluvaatetus (sisähalli on lämmin) sekä puhtaat golfkengät. Muutamalla harjoituskerralla järjestetään erikoisohjelmaa mm. simulaattori, joista infotaan osallistujia erikseen.

Talviharjoittelu maksaa juniorilta 60 €, josta lähetetään lasku sähköpostitse joulukuussa. Lisätietoa talven toiminnasta annetaan ensimmäisellä harjoituskerralla.
Ryhmän rajallisen koon vuoksi toivomme sitovia ennakkoilmoittautumisia, vastuuvalmentajana toimii Kimmo Saarela: kimmo@saarelat.net (050-5967916)Ilmoittaudu talven harjoitustoimintaan tästä ›


Kesäkauden harjoittelu 2019

Pirkanmaan Golfin junioritoiminnan keskiössä on harjoitus- sekä kilpailutoiminta. Tarjoamme junioreillemme läpi kesän laadukasta valmennusta taitotasoa vastaavassa ryhmässä sekä mahdollisuuksia osallistua kilpailuihin. Junioreiden opetus on golfliiton juniorigolfohjelman mukaista. Kesäkauden harjoitustoiminta on ryhmästä riippumatta ilmaista kaikille seuramme jäsenille.
 
Junioritoiminnassa mukana oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Aloittelijoiden harjoitusryhmään voi tulla kahdeksi kerraksi mukaan kokeilemaan ennen kuin on liityttävä seuran jäseneksi. Junioreilta ei peritä liittymismaksua ja jäsenmaksu kaudella 2019 on 60 €.
 
Voit liittyä seuran jäseneksi täältä.

Junioreiden kauden avajaiset pidetään keskiviikkona 15.5. klo 18 klubitalon takkahuoneella. Tulkaa kaikki tällöin paikalle. Avajaistilaisuudessa kerrotaan kaikki tarpeellinen kesäkaudesta sekä varmistetaan että kaikille löytyy oikea harjoitusryhmä. Paikalle toivotaan vanhojen sekä uusien junioreiden lisäksi huoltajat. Tarjolla myös syötävää sekä juotavaa. Infotilaisuuden jälkeen tutustutaan harjoitusalueisiin ja halukkaat voivat jäädä lyömään palloja. Normaalin aikataulun mukaiset keskiviikkoharjoitukset käynnistyvät 22.5.

Talvikaudella mukana olleilta junioreilta ei vaadita ennakkoilmoittautumista kesän harjoitusryhmiin mutta muista junioreista toivotaan ilmoitusta alla olevan linkin kautta. Mikäli juniori ei pääse avajaisiin 15.5. paikalle, tästä toivotaan ilmoitusta juniorivastaavalle (yhteystiedot alla). Mikäli arvuuttelette eri ryhmävaihtoehtojen välillä, voitte kysyä asiasta. Avajaistilaisuudessa kerrotaan kuitenkin kaikki tarpeellinen ja varmistetaan jokaiselle oikea ryhmä. Ryhmää ei tarvitse olla tiedossa ennen avajaisia.


Harjoitusryhmiä on kaudella 2019 kolme kappaletta: aloittelijoiden ryhmä, harrastelijoiden ryhmä sekä kilparyhmä. Ryhmiä pystyy vaihtamaan kesken kauden.

________________________________________

Aloittelijoiden ryhmä

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu sellaisille junioreille ketkä eivät ole vielä suorittaneet Green Cardia. Golfista ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Alkuun muutamaksi kerraksi pystymme lainaamaan välineitä mutta oman juniorimailasetin ostaminen mahdollisimman pian on suositeltavaa. Vaikka Green Card olisikin jo suoritettu, ryhmään voi tulla, mikäli esimerkiksi juniorin iän tai taitotason vuoksi se olisi kätevintä. Valmentajamme osaavat ohjata juniorin oikeaan ryhmään, mikäli on epäselvyyttä esimerkiksi aloittelijoiden ja harrastelijoiden ryhmän välillä.

Aloittelijoiden ryhmä keskittyy alkeisiin sekä kauden edetessä perusgolftaitojen kehittämiseen. Ryhmään kuuluvat juniorit suorittavat ilmaiseksi Green Cardin kauden aikana osana harjoituksia. Kaikille halukkaille saadaan Green Card suoritettua heinäkuun loppuun mennessä. Lisätietoa antavat valmentajat.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (22.5. lähtien) klo 18.00-18.45

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys

________________________________________

Harrastelijoiden ryhmä

Harrastelijoiden ryhmä on tarkoitettu Green Cardin (tasoitus 54 tai alle) omaaville junioreille, joilla on jo hieman tuntumaa lajiin. Harrastelijoiden ryhmä keskittyy perustaitojen kehittämiseen sekä osaamisen laajentamiseen. Ryhmä käy ohjatusti pelaamassa Par-3 kentällä kauden aikana.

Kilpailemisen kokeileminen kuuluu myös harrastelijoiden ryhmään, vaikkei se olekaan pakollista. Harrastelijoiden ryhmän jäsenet voivat halutessaan käydä kokeilemassa kilpailemista junioritoiminnan omien kilpailuiden lisäksi Pirkanmaan Junnutourilla ja mikäli halua löytyy, siirtyminen varsinaiseen kilparyhmään on mahdollista kesken kauden. Siirtyminen harrastelijoista kilpailijoihin on tehty helpoksi sillä, että kilparyhmän toinen harjoituskerta on keskiviikkoisin yhdessä harrastelijoiden kanssa. Pirkanmaan Junnutourin kilpailuihin voi kuitenkin osallistua täysillä pelkästään harrastelijoiden ryhmästä.

Ryhmän harjoitusten ajankohta: keskiviikkoisin (22.5. lähtien) klo 19.00-19.45

Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card

________________________________________

Kilparyhmä

Kilparyhmä on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille jo jonkin aikaa golfia harrastaneille. Ryhmä keskittyy pro Anu Alpin johdolla tavoitteelliseen valmennukseen sekä pelaajien omien vahvuus/heikkous-alueiden kehittämiseen. Jokaiselle kilparyhmän juniorille tehdään kauden alkupuolella henkilökohtainen kehittymissuunnitelma. Kilparyhmä käy pelaamassa sekä isolla että Par-3 kentällä ja myös omatoimiseen harjoitteluun tuodaan suunnitelmallisuutta. Kilparyhmän junioreille tarjotaan myös omatoimisen harjoittelun rangepallot ilmaiseksi caddiemasterilta löytyvällä yhteisellä pallokortilla.

Kilparyhmän junioreilta edellytetään aktiivista osallistumista ainakin Pirkanmaan Junnutourille sekä mahdollisesti halukkuuden ja pelitaitojen mukaan golfliiton juniorikiertuiden kilpailuihin. Junioreita tuetaan ja opastetaan kilpailemiseen liittyen. Kilpailuista aiheutuvia kuluja korvataan riippuen kilpailusta joko osittain tai kokonaan.

Lisätietoa junioreiden kilpailutoiminnasta täältä.

Kilparyhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, joista maanantaisin pro Anu Alpin vetämä ja keskiviikkoisin Kimmo Saarelan johdolla yhdessä harrastelijoiden ryhmän kanssa. Kilparyhmän junioreilta edellytetään sitoutumista treeneissä käymiseen.

Kilparyhmän ensimmäinen harjoituskerta pro Anu Alpin johdolla on maanantaina 27.5 klo 17.00-18.00. Kilpailukauden käytännön asioista kerrotaan junioreille sekä huoltajille avajaisissa.

Ryhmän harjoitusten ajankohdat:

Keskiviikkoisin (22.5. lähtien) klo 19.00-19.45

Maanantaisin (27.5. lähtien) klo 17.00-18.00 

 

Viimeinen maanantai harjoituskerta on 5.8.Ryhmään kuulumisen vaatimukset: seuran jäsenyys, Green Card, aktiivinen osallistuminen kilpailuihin, sitoutuminen treeneissä käymiseen

________________________________________

Kaikki harjoitusryhmät jatkavat elokuun lopulle asti, jolloin järjestetään junioreiden kauden päättäjäiset. Kauden aikana järjestetään myös useampi junioreiden oma kilpailu mistä tiedotetaan erikseen tarkemmin. Myös harjoitusryhmien kauden päättymisestä sekä mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan erikseen. Harjoituksiin ilmoittautumiseen käytetään edellisiltä kausilta tuttua hobbydeed palvelua mistä jaetaan ohje erikseen avajaisissa.

Juniorit ohjeistetaan saapumaan kaikkiin harjoituksiin hyvissä ajoin sekä säänmukaisessa varustuksessa. Alkulämmittelyä voi jo aloitella ennen harjoitusten alkamista ja puttigriinillä voi kavereiden kanssa ottaa vaikka pientä puttikisaa treenien alkua odotellessa. Harjoitusten jälkeen kannattaa jäädä harjoittelemaan omatoimisesti.

Kaikki junioritoiminnassa mukana olevat seuran jäsenet ovat golfliiton vakuutuksen piirissä. Lisätietoa vakuutuksista antaa junioritoiminnan vastaava.

 


 Tervetuloa talviharjoitteluun mukaan!

Kaudesta 2019 toivoisimme palautetta jotta voisimme ensi vuonna vastata paremmin kesäharjoittelun tarpeisiin:

Palautetta kaudesta 2019 ›


 
Juniorivastaava

 

Teemu Kankaanranta

 

 

Valmentajien yhteystiedot ›

 

 


 

 

 

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu.

 

Kentät:

Suljettu. 

Kausikorttilaiset voivat pelata kunhan maa ei ole jäässä.

 

Range ja lähipelialueet:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

citygolf 2


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni