Tuloksia junioreiden kilpailuista 2017

Pirkanmaan Junnutourin tulokset löydettävissä tästä linkistä.


Tuloksia junioreiden kilpailuista 2016

Seuran juniorit sijoittuivat Pirkanmaan Junnutourin (PJT) kokonaiskilpailussa neljänneksi. Tammer Golf voitti kiertueen. Helteisessä finaalissa 26.7. Hiisi Golfissa neljällä seuralla (Tammer, Nokia, me ja Hiisi) oli mahdollisuus voittaa kokonaiskilpailu voittamalla finaali. Meidän 8-henkisellä joukkueella ei mennyt finaali aivan nappiin ja jäimme lopulta neljänneksi. Kokonaiskilpailun ja osakilpailuiden pisteet löytyvät täältä.

Kausi oli kuitenkin junioreiltamme hieno. Voitimme peräti kaksi osakilpailua: kotikisan Messukylässä tuulessa ja tuiskeessa 9.6. jolloin 7-henkinen joukkueemme pelasi määrätietoisesti ja Ikaalisissa 13.7. jolloin mahdollisuudet jopa kokonaiskilpailun voitosta heräsivät uudelleen henkiin. Tämä oli ensimmäinen kausi sitten vuoden 2008 kun olemme voittaneet PJT:n osakilpailuita. Henkilökohtaisissa sarjoissa tuli myös menestystä: Jesse Heinonen voitti poikien sarjan Ikaalisissa ja kotikisassa palkintosijoille nousi peräti kolme junnuamme: Vilja Mäkynen (tyttöjen 3.), Joona Kankaanranta (poikien 2.) ja Jesse Heinonen (poikien 3.). Tammerin osakilpailussa 6.7. Venla Vaaranmaa oli tyttöjen kolmas.

Joona Kankaanranta ja Paavo Nurmi pelasivat tasaisesti ja olivat kumpikin useamman kerran poikien 4. juuri palkintosijojen ulkopuolella. Tytöistä Venla Vaaranmaa ja Laura Brusi olivat kummatkin kerran neljänsiä.

Kaikista hienointa junioreiden kilpailukaudessa oli kuitenkin aktiivinen osallistuminen. Viime vuosina seurastamme Pirkanmaan Junnutouria on kiertänyt kirjaimellisesti vain yksi juniori kotikisaa lukuunottamatta. Tämä kausi lähti heti kotikisan 7 osallistujalla liikkeelle ja huipentui finaaliin 8 osallistujaan. Jokaisessa osakilpailussa oli vähintään 5 junioria meidän seurasta. Yhteensä 11 eri junioria edusti seuraamme tällä kaudella ja heistä suurin osa pelasi ensimmäisen kilpailukierroksensa tällä kaudella. Hieno homma! Joona Kankaanranta ja Paavo Nurmi ansaitsevat erityismaininnan siitä että edustivat seuraamme jokaisessa seitsemästä PJT:n osakilpailusta.

Seuramme profiloituu erityisesti aloittelevien junioreiden kasvattajaseurana ja oli jo aikakin saada junnuedustus kilpailuihin laajemmaksi. Tästä on nyt erittäin hyvä mennä eteenpäin! Laaja ja innostunut kilpaileva junnuporukka tsemppaa toisiaan ja luo mukavaa ryhmähenkeä. Juniorit oppivat kilpailemaan rennossa ympäristössä ja saavat kokemusta tulevia kilpailuita varten. Uusien junioreiden on myös helppo tulla kilpailutoimintaan mukaan kun seuralla on jo valmiiksi iso porukka kisailemassa ja kenenkään ei täydy yksin lähteä kisoihin. 11 kilpajunnnustamme 4 on tyttöjä.

Ensi kaudella jatketaan myös kilpailutoimintaan panostamista ja tästä nykyisestä porukasta lähdetään hieman pienemmällä joukolla kiertämään golfliiton Tsemppitouria. Pääpaino on kuitenkin edelleen Pirkanmaan Junnutourilla johon saadaan varmasti ensi kaudelle jopa entistä enemmän junnuja mukaan. Tavoitteena on laaja osallistuminen ja kilpailemisesta nauttiminen. Ja kyllähän me toki tavoitteeksi ensi kaudelle laitetaan myös sen kiertopalkinnon hakeminen Ruotulasta Messukylään. Sen verran lähellä se tänä vuonna oli ;)

Suurkiitos kaikille seuraa Pirkanmaan Junnutourilla edustaneille junnuille sekä vanhemmille esimerkiksi kyydeistä. Hyvää golfkesän jatkoa!

- Janne Riitakorpi, PirG juniorivastaava

Allekirjoittanut ja seuran 8-henkinen joukkue PJT:n finaalissa Hiisi Golfissa 26.7.

hiisigolf 1

Tästä kausi lähti liikkeelle: voittoisa joukkue kotikisassa Messukylässä 9.6.

kotikisat 1

 

 

TULOKSIA JUNIOREIDEN KILPAILUISTA 2015


PIRKANMAAN JUNNUTOUR


PJT 1 4.6. Nokia River Golf

PJT 2 8.6. Hiisi Golf

PJT 3 22.6. Lakeside Golf

PJT 4 1.7. Tammer Golf

PJT 5 8.7. Ikaalisten Golf

PJT 6 15.7. Pirkanmaan Golf

PJT Finaali 28.7. Golf Pirkkala

Seurapisteiden tilanne

JUNIOREIDEN PAR-3 KILPAILU 21.7.
Tulokset

TSEMPPITOUR
TT 6 Länsi 22.8. Uudenkaupungin Golfklubi

ALUETOUR


AT 1 Länsi 3.5. Alastaro Golf

AT 2 Länsi 17.5. Harjattula Golf & CC

AT 3 Etelä-Itä 9.6. Tuusulan Golfklubi

AT 4 Länsi 29.6. Porin Golfkerho

AT 5 Länsi 4.8. Lakeside Golf

AT 6 Länsi 29.8. Loimijoki Golf

Aluetour Länsi Ranking

Ajanvaraus

Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Talven aikana tavoittaa s-postilla:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu

  


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG 30 vuotisjuhlalehti netti2 page 001


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169