Ajanvarausohjeet

Kierrosaika varataan caddiemasterilta kentän toimistosta tai puhelimitse 050 564 9994. Pirkanmaan Golfin jäsenet voivat varata lähtöaikoja NexGolf-ohjelmasta. Peliajan voi varata NexGolfissa aikaisintaan seitsemän päivää ennen pelipäivää ja viimeistään kymmenen minuuttia ennen kierroksen alkua. Esteen sattuessa varattu aika on peruttava välittömästi. Peruuttamattomasta ajasta peritään varaajalta ajankohdan mukainen greenfee.

Ajanvarauksen yhteydessä ilmoitetaan nimi, kotiseura ja mahdollisten samassa varauksessa olevien pelaajien vastaavat tiedot. Ryhmän yhteenlaskettu tasoitus ei saa ylittää lukemaa 128,0. Tasoitusraja Messukylä-kentälle on 54,0. Vanhan kirkon par 3-kentällä on puolestaan mahdollista pelata ilman green cardin tai SGL:n alaisuudessa toimivan seuran jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen

Ennen kierrokselle lähtöä pelaajan on aina ilmoittauduttava caddiemasterille. Tämä koskee myös pelioikeuden omaavia pelaajia, jotta mahdollisilta väärinkäytöksiltä varmasti vältytään. Pyydettäessä pelaajan on esitettävä tasoituskortti (golfliiton sähköinen e-Birdie sovellus, mikäli se on käytössä) tai todistettava muutoin henkilöllisyytensä. Caddiemaster opastaa kentän käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Ilmoittautuminen varatulle lähtöajalle tulee suorittaa viimeistään kymmenen minuuttia ennen varattua lähtöaikaa. Lähtöajat sekä Messukylän että Vuohenojan kentille ovat kymmenen minuutin välein. Noudata täsmällisesti saamaasi lähtöaikaa jotta pelaaminen kentällä sujuu joustavasti.

Jäsenet

Ajanvaraus netistä NexGolf -ohjelmasta omilla tunnuksilla tai caddiemasterilta.
050 564 9994.


 

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu.

 

Kentät:

Suljettu. 

Kausikorttilaiset voivat pelata kunhan maa ei ole jäässä.

 

Range ja lähipelialueet:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

citygolf 2


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni