Koulutuksen teemavuosi 2022

Tulevalla kaudella Messukylässä panostetaan erityisesti koulutukseen. Kokeneiden golffareiden sujuva pelitaito ja aloittelevien pelaajien vankka pelin alkeiden tuntemus tekee golfista haastavan ja hauskan harrastuksen.

Oikotietä pelin omaksumiseen ei ole, vasta harjoittelu tekee golfissakin mestarin. Viime aikoina golfopetuksessa tarjolle tulleet pika- ja nettikurssit jättävät monet suorittajista vaille riittävää pelitaitoa, mikä näkyy kentällä aloittelijoiden kokemattomana toimintana ja huonoimpana vaihtoehtona jopa harrastuksen lopettamisena aloitusvaiheessa.

KOULUTUSTARJONTAA JA INFOREPPU

Messukylässä on päätetty teemakauden aikana vastata koulutuksellisiin haasteisiin monin eri tavoin. Alkeiskursseja vetää Otso Pouttu. Hän on monipuolisesti liikunnanohjaajana toiminut ja tasoituksella 8 pelaava golffari, joka opiskelee kauppatieteitä Vaasassa. Mukana on myös tuhansia pirkanmaalaisia golfareita kouluttanut ja auttamattomasti golfiin hurahtanut Jarkko Svahn, joka on myös Golfkeskus Oy Messukylän toiminnanjohtaja. Jokainen Messukylässä alkeiskurssin suorittanut saa kurssin päätteeksi mukaansa Messukylän logolla varustetun harjoitusrepun, jonka sisältää hyödyllisen infopaketin lisäksi joitakin olellisia pelivarusteita.

 Pidemmälle ehtineille golffareille tarjolla on monipuolista PGA-tason koulutusta motivoituneelta ja kokeneelta liikunta- ja golfalan kouluttajalta Sofia Johanssonilta, joka muun muassa vastaanottaa kentällämme green card-suoritukset, osallistuu junioreiden ja erityisryhmien koulutukseen, järjestää teemakursseja, yritystapahtumia, yksityistunteja, jne.

ALOITTELIJOILLE KLINIKOITA JA GOLFTUTOR KENTÄLLE PELIKAVERIKSI

Pirkanmaan Golfin jäsenille, jotka ovat suorittaneet green cardin tänä tai viime vuonna, on tarjolla  myös Sofian vetämiä ilmaisia klinikoita, joilla voi halutessaan  kerrata ja täydentää golfin osa-alueita tarvittavilta osin. Kenttäkierroksille aloitteleva golffari voi saada mukaansa tutorin, joka tarjoaa golfiin perehtynyttä, hyvää peliseuraa ja tarvittaessa myös vinkkejä sujuvaan pelaamiseen.

 

 

 

sofia-1500x1020-1.jpg

Sofia Johansson

PGA pro kokelas
Mm. jatkokurssit, Green Card, yksityistunnit, yritystapahtumat,
klinikat, junioreiden ja erityisgolfryhmän valmennus

 

Otso muokattu 2

Otso Pouttu 

Alkeiskurssit


 

 

 

 

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

toimisto@pirg.fi

 

Kentät:

Suljettu 18.10.2022 alkaen. Talvigriinit avoinna kausikorttilaisille ja talvikausikorttilaisille.

 

Range:

Suljettu

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169