Junioreiden golfleiri 2018

Pirkanmaan Golf järjestää uutuutena kesällä 2018 junioreilleen kolmen päivän golfleirin, joka pidetään Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella. Tarkoituksena on tehdä seuramme junioreille edullinen ja mieleenpainuva leiri sekä edistää junioritoiminnan yhteishenkeä.

Leirin ajankohta on maanantaista keskiviikkoon 11.-13. kesäkuuta.

Leirin ohjelmaan kuuluu golfkierroksia, ohjattua harjoittelua sekä oheistoimintaa. Kuljetus Revontuleen toteutetaan kimppakyydeillä. Perillä majoitutaan 4-6 hengen mökeissä ja ruokaillaan lomakeskuksen ravintolassa. Alueella on myös rantasauna sekä uimismahdollisuus.

Leiri on tarkoitettu Pirkanmaan Golfin 10-17v ikäisille jäsenille, jotka omaavat Green Cardin. Leirin aikana pelataan yhteensä kolme kierrosta Revontuli Golfin isolla kentällä siten että maanantaina ja keskiviikkona 9 reikää ja kokonaisena tiistaipäivänä 18 reikää. Mikäli isolla kentällä pelikokemusta omaava alle 10v juniori haluaisi osallistua leiriin, ota yhteyttä niin katsomme, onnistuuko se.

 

Leirin osallistumismaksut ovat seuraavat:

10-11v juniori (syntynyt v. 2007-2008)             80 €

12-17v juniori (syntynyt v. 2001-2006)             95 €Lisäksi sisaralennus 10 €/henki. Osallistumismaksu sisältää kimppakyydit Revontuleen, kahden yön mökkimajoituksen, kolme pelikierrosta Revontuli Golfin kentällä, rangepallot harjoitteluun sekä kaikki ohjelmaan merkityt ruokailut. Laskut lähetetään huoltajille sähköpostilla leirin päätyttyä.

Ilmoittautuminen on jo avautunut, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä ja varmistaa paikka leirille koska mukaan mahtuu rajallinen määrä junioreita. Leirille ovat tervetulleita myös kaikki sellaiset seuramme juniorit jotka eivät ole aktiivisesti mukana harjoitustoiminnassa. Ilmoittautumisen voi perua 28.5. mennessä, jonka jälkeen se on sitova.

Leirille lähtee mukaan noin 5-6 ohjaajaa, lähinnä valmentajiamme, jotka myös hoitavat kimppakyydit. Leirille lähtö tapahtuu kootusti Messukylän golfkentän parkkipaikalta maanantaina 11.6. klo 8.30.

 

Alustava leiriohjelma ›

 

Leirin tarkkaan ohjelmaan voi vielä tulla muutoksia kevään aikana. Ilmoittautuminen päättyy 28.5. ja sen jälkeen osallistujille lähetetään tarkempi info sekä ohjeistus siitä mitä kaikkea juniorin on ainakin otettava leirille mukaan.

 

Leiriin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä juniorivastaavaan

Janne Riitakorpi

050-4379729
janne.riitakorpi@gmail.com

 

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni