Kapteeniston palsta

Pakollinen tasoitustarkastus (Handicap Review; HR) on tehty PirG:n jäsenille 16.1.2017. Kyseessä on siis entinen tasoituksen vuositarkastus (AHR), minkä nimi on kuitenkin muutettu sen takia että tarkastus voidaan tarvittaessa tehdä kauden aikana myös useammin kuin kerran. PirG:n jäsenille se tehdään pääsääntöisesti vain kerran vuodessa tammikuussa.

Tasoitustarkastuksen yhteydessä ne pelaajat, jotka eivät palauttaneet vähintään neljää (4) tasoituskierrosta järjestelmään kauden 2016 aikana menettivät aktiivisen EGA-tasoituksen. Aktiivisen tasoituksen huomaa *-merkistä tasoituksen perässä NexGolfissa. Ainoa käytännön merkitys on että kilpailuissa tasoituksellisissa sarjoissa palkintojen vastaanottamiseen edellytetään aktiivista EGA-tasoitustusa. Myös joihinkin kilpailuihin (esim. seuran klubiviikkokisa) osallistumiseen edellytetään aktiivista EGA-tasoitusta. Ei-aktiivinen tasoitus muuttuu automaattisesti takaisin aktiivisesti kun pelaaja on palauttanut kolme uutta tasoituskierrostulosta kaudella 2017.

Tasoitustarkastuksen (HR) tarkoituksena on parantaa pelaajan tasoituksen ja pelitaitojen vastaavuutta. AHR:n muututtua HR:ksi laskentakaavoihin tuli muutoksia, joiden johdosta tarkastus muuttaa pelaajan tasoitusta entistä harvemmin. Tasoitustarkastukseen otetaan mukaan vain ne pelaajat ketkä ovat palauttaneet vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta viimeisen vuoden aikana ja vähintään 8 tasoituskierrostulosta edellisen kahden vuoden aikana. Näin ollen tasoitustarkastus ei koskenut edes kaikkia aktiivisen EGA-tasoituksen omaavia pelaajia. Muutamalla oli tilanne että olivat kyllä palauttaneet 4-7 korttia kauden 2016 aikana mutta 8 kortin määrää ei saatu kasaan kauden 2015 avullakaan. Tasoitustarkastus ei myöskään koske tasoitusryhmän 6 (hcp 37-54) pelaajia.

Niille, joille tarkastus tehtiin, ainoastaan 26 pelaajalla tasoitus muuttui 16.1. Näistä 25:lla nostavasti joko +1,0, + 2,0 tai +3,0 ja ainoastaan yhdellä pelaajalla laskevasti -1,0.

Tarkastakaa oma tasoituksenne NexGolfista ja jos on kysyttävää, ottakaa yhteyttä kapteeniin.

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu.

 

Kentät:

Suljettu. 

Kausikorttilaiset voivat pelata kunhan maa ei ole jäässä.

 

Range ja lähipelialueet:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

citygolf 2


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni