Kapteeniston palsta

Ison kentän 4. väylän oikeanpuoleisesta metsiköstä on poistettu out-paalut. Metsä on sivuvesiestettä koko matkaltaan. Muutoksesta tiedotetaan koska paalujen puuttuminen ei näy avauslyöntipaikalta. Punaisia paaluja on lisätty hieman tiheämmin metsän ja ojan reunaan. Jos lyöt pallon metsään, varapalloa ei enää lyödä vaan mikäli palloa ei löydy, jatketaan sivuvesiestesäännön (Sääntö 26) mukaisesti.

Näin ollen kentällä on out-rajoja pelissä ainoastaan väylillä 1, 3, 5 ja 9. Väylillä 1, 5 ja 9 outtina toimii range (rangeaita osoittaa out-rajaa) ja väylällä 3 valkoisten paalujen osoittama osa Par-3 kentästä sekä aidan ja paalujen osoittama tie 3. väylän ja Par-3 kentän välissä. Siinä on hyvä huomata että aidan päätyttyä out-raja jatkuu aidan osoittama suurinpiirtein tien reunaa pitkin sekä autotien suuntaan että 4. väylän avauslyöntipaikkaa kohden.

Kenttämerkinnät elävät kauden mittaan kentän kunnon sekä pelattavuuden mukaisesti eikä muutoksista yleensä tiedoteta. Kenttä pelataan aina sellaisena kuin se on merkitty ja voimassa olevia paikallissääntöjä noudattaen. Tämä tiedote ei ole paikallissääntö.

Muistutuksena kerrataan kenttämerkinnöissä käytettyjen paalujen merkitys:

Valkoiset paalut: kentän ulkoraja (raja kulkee paalujen kentän puoleista reunaa myöden, pallo on outissa kun se on kokonaan ulkona)

Keltaiset paalut: vesieste (raja kulkee paalujen kentän puoleista reunaa myöden, pallo on vesiesteessä kun osakin sitä koskettaa vesiestettä)

Punaiset paalut: sivuvesieste (raja kulkee paalujen kentän puoleista reunaa myöden, pallo on sivuvesiesteessä kun osakin sitä koskettaa sivuvesiestettä)

Siniset paalut: kunnostettava alue, pelaaminen sallittu (raja kulkee paalujen kentän puoleista reunaa myöden, pallo on kunnostettavalla alueella kun osakin sitä koskettaa kunnostettavaa aluetta)

Sinivalkoiset paalut: kunnostettava alue, pelaaminen kielletty (raja kulkee paalujen kentän puoleista reunaa myöden, pallo on kunnostettavalla alueella kun osakin sitä koskettaa kunnostettavaa aluetta)

Esimerkiksi kunnostettavan alueen rajoja voidaan myös merkitä sinisellä maalilla. Mikäli paalussa on musta pää, jatkuu alue 90 asteen mutkalla suhteessa edelliseen paaluun kohti sitä puolta missä merkittävä alue esim. vesieste on. Mikäli viimeisessä paalussa ei ole mustaa päätä eikä esim. vesieste jatku luonnollista rajaansa myöden, jatkuu merkitty alue suoraan kahden viimeisen paalun suunnassa. Joskus kenttämerkinnöissä on virheitä, jolloin merkitty alue esim. vesieste on tulkittava kulkemaan luonnollista rajaansa myöden.

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

MaPe klo 08.30–20

La klo 08.30–19

Su klo 08.30–20

 

Kentät:

Avoinna

 

Range ja lähipelialueet:

MaPe klo 08–20.30

La klo 08–19

Su klo 08–20.30


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehden kansi


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni