Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

 

 

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2023 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2005 syntyneet ja nuoremmat).

 

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Hyvät Pirkanmaan Golfin jäsenet,

Kiitos teille kaikille kuluneesta golfkaudesta. Kausi oli taas vauhdikas ja tapahtumia täynnä.

Tätä kirjoittaessa Messukylän kentät ovat siirtyneet talvigriineille 12.10. alkaen ja klubitalo sekä ajanvaraus ovat viimeistä päivää auki tiistaina 18.10. Kausikortin ja talvikausikortin omaavat voivat kuitenkin jatkaa pelaamista aina lumen ja pakkasten tuloon asti. Osan kanssa varmasti vielä siis nähdään Messukylässä.

Golfkautta 2022 vaikeutti poikkeuksellisen haastava talvi jääpoltteineen. Kauden käynnistyessä tuhot varsinkin viheriöillä olivat mittavia. Kauden mittaan tehdyt korjaustoimenpiteet kuitenkin tehosivat ja myös viheriöiden kunto parani kauden aikana vaikkei vielä tänä vuonna päästy takaisin siihen tasoon mihin Messukylässä on totuttu.

Väylät tulivat onneksi hyvään kuntoon jo tämän kesän aikana ja viheriöiden osalta normaaliin palataan kaudelle 2023. Tuoreimpina toimenpiteinä kenttähenkilökunta on viime päivinä tehnyt viheriöille syysilmastukset, -kylvöt ja hiekoitukset.

Syyskokouksen päätöksiä

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 11.10. Kokouksessa hyväksyttiin ensi kaudelle toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Toimintasuunnitelmassa korostuvat monipuolisuus, aktiiviset toimikunnat sekä golfin aloittamisen tukeminen. Golfyhteisömme tunnetaan myös rennosta ilmapiiristä – Messukylän hengestä. Näin ollen yhteisöllisyys on seuratoimintamme keskiössä myös kaudella 2023.

Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen mukaisesti jäsenmaksujen suuruuden pidettäväksi ennallaan. Lopullinen ensi kauden jäsenmaksun suuruus vahvistuu kuitenkin vasta 26.11. jolloin Suomen Golfliitto päättää omasta jäsenmaksustaan liittokokouksessa.

Syyskokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Allekirjoittanut valittiin jatkamaan ensi kaudella seuran puheenjohtajana. Kiitos paljon luottamuksesta. Toivon, että olette yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli teille tulee kysyttävää, kommentoitavaa tai ehdotuksia seuran toimintaan liittyen. 

Kiitos kaikille seuran vapaaehtoisille, hallituksen jäsenille, kapteeneille, toimikuntien jäsenille ja muille aktiiveille sekä kenttäyhtiön henkilökunnalle yhteistyöstä ja uurastuksestanne Messukylän golfyhteisön eteen. Meillä on hyvä tiimi.

Muissa henkilövalinnoissa syyskokous valitsi erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Tuija Saari Isiquen ja Riitta Poutun sekä kapteeni Jussi Poutun ja ladykapteeni Marja Leena Kärkkäisen jatkamaan tehtävissään. Onnittelut valinnoista kaikille.

Seuran toimikuntiin on tulossa joitain muutoksia ensi kaudelle. Niistä myöhemmin lisää mutta tässä kohtaa tiedoksi Matti Bodmann tulee Juhani Uotilan avuksi senioritoimikunnan vetovastuuseen. Kiitos Hannu Eroselle pitkäaikaisesta työstä senioritoiminnan eteen.

Nostoja kuluneesta kaudesta ja katseita tulevaan

Seuran virallinen jäsenmäärä oli 31.8.2022 yhteensä 1 321 henkeä kun vuosi aikaisemmin se oli 1 323 henkeä. Kaudella 2020 meitä oli 1 167 henkeä ja kaudella 2019 yhteensä 1 030 henkeä. Jäsenmäärän muutos 2019–2022 on siis ollut +291 jäsentä.

Green Cardeja suoritettiin Messukylässä kuluneella kaudella 191 kpl. Seuran jäsenyyden mainostaminen alkeis- ja Green Card-kurssilaisille sekä laajemmin muille pelaajille esim. nettisivujen ja sosiaalisen median kautta on jatkossakin tärkeä osa jäsenhankintaa. Tiivis yhteistyö valmentajien kanssa siis jatkuu. Lisäksi kuluneella kaudella pilotoitua golftutor-toimintaa jatketaan ja kehitetään kaudelle 2023.

Juniori-, seniori- ja naistoimikuntamme olivat tällä kaudella erittäin aktiivisia, iso kiitos siitä toimikuntien vetäjille ja jäsenille. Toimikunnat julkaisevat vielä erikseen omat katsauksensa kuluneeseen kauteen. Nostan kuitenkin kilpailumenestyksen junioreiden osalta Pirkanmaan Junnutourin kokonaiskilpailun voitto sekä naisilla Pirkanmaan seurojen reikäpeliottelussa A-lohkoon nouseminen ensimmäistä kertaa. Onneksi olkoon!

Kilpailut ja seuramatkat

Kaudella 2022 seura järjesti monipuolisesti erilaista toimintaa kuten kilpailuita ja seuramatkoja. Ennätysosallistujamäärät olivat heinäkuun Kesä-Scramblessa (76 pelaajaa) sekä Seuran Mestaruuskilpailuissa (107 pelaajaa).

Kaudella 2023 seuran jäsenille (osa kilpailuista avoinna myös vieraspelaajille) järjestetään vielä aikaisempaakin isompia, viihdyttävämpiä ja arvokkaampia kilpailutapahtumia. Kuluneella kaudella pilotoidut sponsorikisat saavat jatkoa mahdollistaen kisojen profiilin nostot ja panostukset entistä laadukkaampiin palkintoihin.

Kilpailukalenteria laadittaessa ja erityisesti pelimuotoja mietittäessä otetaan jatkossakin huomioon jäsenistöstä tulleet ideat ja kehitysehdotukset. Ensi kauden kilpailukalenteri laaditaan loppuvuoden aikana ja vahvistetaan tammikuun alussa. Suositut omat kilpailut kuten PirG Tour-viikkokilpailu jatkuvat myös kaudella 2023.

Tällä kaudella seuramatkat tehtiin Iittiiin, Tahkolle, Yyteriin ja Alastarolle. Kiitos kaikille osallistujille, matkoista on tullut paljon positiivista palautetta.

Vieraspelimatkojen teemana kaudella 2023 on kentät, joilla ei olla vielä aikaisemmin tai ainakaan pitkään aikaan käyty seuramatkalla. Kausi avataan seuramatkalla Viroon toukokuussa 2023. Viron matkasta tulee lisäinfoa vielä lokakuun lopussa, jolloin myös ennakkoilmoittautuminen avataan.

Hyvää syksyn jatkoa!

Janne Riitakorpi
Puheenjohtaja
Pirkanmaan Golf ry

050-4379729
janne.riitakorpi@gmail.com

 

 

Ajanvaraus

Ajankohtaista

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

toimisto@pirg.fi

 

Kentät:

Suljettu 18.10.2022 alkaen. Talvigriinit avoinna kausikorttilaisille ja talvikausikorttilaisille.

 

Range:

Suljettu. 

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram