Jäseneksi Pirkanmaan Golf -seuraan!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

  • Lämminhenkiseen seuraan on helppo tulla.
  • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
  • Peliaikoja saa joustavasti ilman pitkiä jonotusaikoja.
  • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille.
  • Useita hauskoja ja huippusuosittuja pelimatkoja kauden aikana, vain jäsenille.
  • Jäsenille edullisemmat Green Fee maksut
  • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME sisältää seuraavat edut:

  • Liittymisen ilman liittymismaksua
  • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle.
  • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin koulutuksen.

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Tuntuuko golfin sääntökirja monimutkaiselta? Haluaisitko mieluummin oppia sääntöjen soveltamistavat kentällä todellisissa tilanteissa? Askarruttaako jokin tietty sääntö tai vaikkapa itsellesi eteen tullut sääntötilanne?

Kapteenin järjestämä ohjattu sääntökävely Par-3 kentällä on mainio keino oppia lisää golfin säännöistä. Sääntökävely alkaa Par-3 kentän 1. väylän tiiltä torstaina 2.8. klo 19.00 ja se kestää noin 1,5-2 tuntia. Sen aikana kävellään Par-3 kenttä lävitse ja opetellaan esimerkkien avulla kaikki yleisimmät golfin sääntötilanteet.

Myös golfetikettiin liittyvistä asioista puhutaan esimerkiksi kentän kunnosta huolehtiminen sekä ripeä pelaaminen. Kävelyn aikana voit kysyä mitä vain kysymyksiä sääntöihin liittyen ja niihin annetaan vastaukset esimerkkien avulla.

Kävely on tarkoitettu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin golffareille. Kaikki perussäännöt käydään läpi mutta myös jonkin verran monimutkaisempia sääntöjä. Näin ollen kävely on hyödyllinen myös kokeneemmille jäsenillemme varsinkin, kun se järjestetään reilu viikko ennen Seuran Mestaruuskilpailuita.

Mikäli tarve vaatii, voidaan joku sääntötilanne käydä katsomassa myös ison kentän puolella tai esim. kävellä ripeästi iso kenttä tapahtuman päätteeksi läpi, jos on kysyttävää esimerkiksi kenttämerkintöihin liittyen. Kentän sujuvuuden vuoksi suurin osa sääntötilanteista käydään kuitenkin lävitse Par-3 kentän puolella.

Sääntökävelyyn otetaan mukaan 25 etukäteen ilmoittautunutta seuran jäsentä. Ilmoittautuminen keskiviikkoon 1.8. klo 17 mennessä caddiemasterilta löytyvään listaan. Kokoontuminen to 2.8. suoraan Par-3 kentän 1. väylän tiiauspaikalle. Tapahtuma alkaa tasan klo 19.

 

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni