Jäseneksi Pirkanmaan Golf -seuraan!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

  • Lämminhenkiseen seuraan on helppo tulla.
  • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
  • Peliaikoja saa joustavasti ilman pitkiä jonotusaikoja.
  • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille.
  • Useita hauskoja ja huippusuosittuja pelimatkoja kauden aikana, vain jäsenille.
  • Jäsenille edullisemmat Green Fee maksut
  • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME sisältää seuraavat edut:

  • Liittymisen ilman liittymismaksua
  • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle.
  • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin koulutuksen.

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Pirkanmaan Golfissa on tehty paljon töitä erityisgolfin eteen. Toista vuotta käynnissä ollut nuorten erityisgolfryhmä on harjoitellut läpi kauden kerran viikossa ja pelannut välillä Par-3 kentällä.

Kehitys on ollut huimaa ja ryhmään on tullut paljon uusia pelaajia mukaan. Ryhmän toiminta on saanut paljon positiivista palautetta.

Nuorten erityisgolftoiminnan Messukylässä käynnistäneen juniorivastaava Janne Riitakorven mukaan on tärkeää että golfyhteisöissä ja junioritoiminnassa otetaan huomioon kaikki harrastajat.

"Haluamme panostaa erityisgolfiin kahdesta syystä. Ensinnäkin haluamme olla mukana tarjoamassa monipuolisia urheilumahdollisuuksia liikunta- ja kehitysvammaisille nuorille. Golfin parissa tulee paljon positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä mahdollisuuksia haastaa itseään kehittymään. Toisekseen haluamme mainostaa lajiamme sekä erityisesti seuraamme edelläkävijänä. Pirkanmaan Golf Messukylässä Tampereella toivottaa kaikki tervetulleeksi golfin pariin."

Kentällämme kävi kesän aikana myös Tampereen erityiskuntoutuskeskuksen asiakkaita kokeilemassa golfia sekä Special Olympics-edustuspelaajat leireilivät Messukylässä yhdessä oman ryhmämme kanssa kesäkuussa. Kävimme myös kehitysvammaisten kesäkisoissa Valkeakoskella.

Nuorten erityisgolfryhmä harjoitteli kesän Anu Alpin johdolla keskiviikkoisin kahdessa ryhmässä. Mukana toiminassa oli noin 15 nuorta. Talviharjoittelun on määrä alkaa marraskuussa todennäköisesti kaksi kertaa kuukaudessa tahtiin. Erityisgolftoimintaa on määrä jatkaa myös kaudella 2019. Tänä vuonna saimme runsaasti tukea ja avustuksia erityisgolftoiminnan mahdollistamiseksi yhteensä 3 400 € edestä. OKM tuki seuraamme 2 500 €. Lisäksi kiitokset Tampereen Sähkölaitokselle sekä Luopioisten Säästöpankkisäätiölle.

Nuorten erityisgolfryhmän kausi päättyi komeasti lauantaina 25.8. päiväretken muodossa. Suuntasimme 12 nuoren ja heidän avustajien kanssa bussilla Messukylästä Hiisi Golfiin Lempäälässä ja pelasimme siellä 6-reikäisen harjoituskentän. Nopeimmat pelasivat sen jopa 2 kertaa. Kierroksen päätteeksi ruokailtiin klubilla maittava keittolounas ja jaettiin kaikille muistoksi mitali. 

Mieleen jäi yhden ryhmäläisen kommentti rangella: "Olen ollut koko kesän Anu Alpin opetuksessa. Olen melkein hyvä nyt!"

Ryhmäläisten innostus ja vilpitön into ovat olleet huikeaa. Kiitos kaikille osallistujille ja heidän avustajille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

 

20180825 094030

 

20180825 094147

20180825 103409

20180825 114740

20180825 122354

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni