Jäseneksi Pirkanmaan Golf -seuraan!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

  • Lämminhenkiseen seuraan on helppo tulla.
  • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
  • Peliaikoja saa joustavasti ilman pitkiä jonotusaikoja.
  • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille.
  • Useita hauskoja ja huippusuosittuja pelimatkoja kauden aikana, vain jäsenille.
  • Jäsenille edullisemmat Green Fee maksut
  • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME sisältää seuraavat edut:

  • Liittymisen ilman liittymismaksua
  • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle.
  • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin koulutuksen.

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Pirkanmaan Golfin junioritoiminnalla on ollut aktiivinen kausi. Kesäkauden päättäjäisiä vietettiin keskiviikkona 29.8. Päättäjäisissä oli mukana noin 35 junnua.

Päättäjäisissä suoritettiin tunnin verran erilaisia rasteja jonka jälkeen kokoonnuttiin klubitalon takkahuoneelle yhdessä vanhempien ja huoltajien kanssa puimaan kautta. Juniorit saivat tiitikkupakkauksia sekä seuran edustuspaitoja muistoksi tästä kaudesta.

Junioreiden kausi meni hyvin. Toiminnassa oli mukana aktiivisesti yli 30 junioria ja yhteensä treeneissä kävi vähintään kerran melkein 60 junioria. Nämä ovat uusia ennätyslukemia. Seuran koko juniorijäsenmäärä on myös pysynyt suurinpiirtein samalla tasolla kuin viime kaudella.

Aloittelijoiden ja harrastelijoiden ryhmät harjoittelivat läpi kauden kerran viikossa, kilparyhmä kaksi kertaa, joista toisen kerran maanantaisin pro Anu Alpin johdolla. Aloittelijoiden ryhmästä suurin osa sai suoritettua Green Cardin tänä vuonna ja siirtyy todennäköisesti harrastelijoiden ryhmään ensi kaudelle.

Kilpailuihin osallistuttiin aktiivisesti. Seuran junnujen omat Par-3 kilpailu ja junioreiden 9r mestaruuskilpailut olivat onnistuneita. Pirkanmaan Junnutourille osallistuttiin erittäin aktiivisesti ja kokonaiskilpailussa sijoituimme kolmanneksi. Kilpailukaudesta voi lukea lisää täältä

Koululaisten tutustumiset järjestettiin laajamittaisesti alkukaudesta, Ylöjärvellä käytiin HLU:n sporttileirillä, 24h-junnugolfille tapahtumalla kerättiin varoja ja juniorileirillä käytiin ennen juhannusta Revontuli Golfissa.

Junioreiden kausi jatkuu nyt omatoimisilla harjoituksilla syyskuun ajan ja talviharjoittelu käynnistyy marraskuun alkupuolella. Siitä lisää infoa syksymmällä nettisivuilla ja sähköpostilla.

Iso kiitos junioreille sekä vanhemmille ja huoltajille golfkaudesta. Iso kiitos kuuluu myös vapaaehtoistyötä tekeville valmentajillemme Kimmo Saarela, Teemu Kankaanranta, Timo Saarela, Tuomo Nieminen ja Hanna Matilainen jotka rautaisella taidolla ja rennolla otteella vetivät onnistuneita treenejä läpi kesän. Kiitos myös Anulle kilparyhmän opetuksesta.

 

Juniorivastaava
Janne Riitakorpi

050-4379729 / janne.riitakorpi@gmail.com

 

20180829 180721

20180829 180736

20180829 180804

20180829 180852

 

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni