Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

 • Mukavaan ja rentoon seuraan on helppo tulla.
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Peliaikoja saa joustavasti ilman jonotusaikoja.
 • Huippusuosittu range, 9- reikäinen par 3-kenttä sekä täysimittainen, 9-reikäinen kenttä
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Hauskat ja suositut pelimatkat kauden aikana, vain jäsenille.
 • Jäsenille edullisemmat Green Fee ja pelikausimaksut Messukylän kentille
 • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME 2019 sisältää seuraavat edut:

 • Liittymisen ilman liittymismaksua
 • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle (arvo 13 €)
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut
Lisäksi valinnaisena ajankohtana (järjestetään kerran kuukaudessa, ilmoittautuminen caddiemasterille):

 • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin ryhmäopetuksen (arvo 30 €)
 • Ilmaisen ohjatun tutustusmiskierroksen Par-3 kentälle (arvo 13 €)

Etujen arvo yht. 56 €

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Pirkanmaan Golfin sääntömääräinen syyskokous pidettiin klubitalon takkahuoneella torstaina 27.9. Tänä vuonna syyskokous pidettiin hyvin lähellä kauden päättymistä. Messukylän kenttä sulkeutuu 30.9. Range on sen jälkeen toistaiseksi auki säävarauksella ja kausikorttilaiset voivat pelata kentällä silloin kun maa ei ole jäässä.

Syyskokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi kaudelle sekä tehtiin henkilövalintoja. Kaikki päätökset olivat yksimielisiä. Lisäksi käytiin keskustelua menneestä kaudesta ja jäsenistö antoi palautetta toimihenkilöille.

Ihasteltiin ja kiiteltiin Messukylän kentällä tänä vuonna tehtyjä lukuisia parannus- ja uudistustöitä kuten pihakivetykset, lyöntikatokset sekä parkkipaikan asfaltti ja uusi aita. Kenttäyhtiö Jarkko Svahnin johdolla on tänä vuonna tehnyt todella isoja investointeja Messukylän golfkentän ulkonäköön ja viihtyvyyteen.

Seuran talous on hyvällä pohjalla. Jäsenmaksujen suuruudet syyskokous päätti hallituksen esityksen mukaisesti pitää entisellään. Liittymismaksua ei peritä ja myös ensi kaudella liittyjille on luvassa merkittäviä etuja.

 

Kiitos Ari Huttuselle pitkäaikaisesta työstä seuran eteen

Seuran puheenjohtaja Ari Huttunen päätti vetäytyä rivigolffariksi kahden puheenjohtajavuoden jälkeen eikä ollut enää ehdolla ensi vuodelle. Iso kiitos Arille todella pitkäaikaisesta ja pyyteettömästä työstä seuran eteen. Ari toimi pitkään kapteenina ja hallituksen jäsenenä ennen valintaansa puheenjohtajaksi kaksi vuotta sitten.

Syyskokous valitsi Arin tilalle seuran puheenjohtajaksi kaudelle 2019 niin ikään Pirkanmaan Golfissa pitkään toimineen Janne Riitakorven. Janne on ollut seuran hallituksessa viimeiset neljä vuotta vastaten mm. junioritoiminnastamme ja viimeiset kaksi kautta hän toimi myös seuran kapteenina sekä sihteerinä.

Uuden puheenjohtajan terveiset jäsenistölle:

”Kiitos jäsenistölle luottamuksesta ja kiitos Arille erinomaisesta työstä näiden vuosien aikana. Puheenjohtajan saappaat on nyt helppo täyttää seuran ollessa hyvässä tilassa.

Olen erittäin tyytyväinen, että saimme nyt hallitukseen ja muihin luottamustehtäviin muutaman uuden henkilön vakiintuneen porukan lisäksi. Meillä on hallituksessa ja seuran toimikunnissa oikein hyvä henki ja tekemisen meininki, tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta.

Pirkanmaan Golfin toiminta jatkuu jäsenistönsä toiveiden mukaisesti ja ensi kaudella on luvassa entistä enemmän mielenkiintoisia kilpailuita ja tapahtumia. Hyvä yhteistyö kenttäyhtiön kanssa jatkuu. Seuran talous pidetään vakaalla pohjalla. Jäsenhankintaan panostetaan. Hallitus ja toimikunnat kokoustavat riittävän usein. Vastuualueita delegoidaan, kaikkien näkemykset otetaan huomioon.

Hyvää syksyä kaikille ja ottakaa mieluusti yhteyttä talven aikana!”

IMG 20180927 WA0003

Uusi puheenjohtaja ojensi Ari Huttuselle hallituksen ja jäsenistön puolesta kiitoskorin sisältäen juotavaa ja syötävää.

 

Uusia toimihenkilöitä ensi kaudelle

Puheenjohtajan vaihdoksen lisäksi syyskokous teki myös muita henkilövalintoja. Seuran hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Teemu Kankaanranta, joka ottaa vastuulleen Jannelle kuuluneen junioritoiminnan. Teemu on toiminut junioritoimikunnassa useita vuosia valmentajana.

Seuran uudeksi kapteeniksi kaudelle 2019 valittiin pitkään Messukylässä caddiemasterina toiminut Jussi Pouttu. Ladykapteenina jatkaa paljon kiitosta saanut Marja Leena Kärkkäinen. Seuran sihteerinä toimii ensi vuonna Hannu Kangastie. Onnea uudelle kapteenistolle ja muille valituille!

Ensi kauden toimikuntien kokoonpanoista uutisoidaan talven aikana. Seuran hallitus kokoustaa myös talven aikana ja suunnittelee ensi kauden toimintaa. Viime talvena uudistettuja nettisivuja päivitetään aktiivisesti myös talven aikana, seuratkaa ajankohtaisia uutisia täältä.

Hyvää syksyä kaikille Pirkanmaan Golfin jäsenille!

 

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni