Jäseneksi Pirkanmaan Golf -seuraan!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

  • Lämminhenkiseen seuraan on helppo tulla.
  • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
  • Peliaikoja saa joustavasti ilman pitkiä jonotusaikoja.
  • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille.
  • Useita hauskoja ja huippusuosittuja pelimatkoja kauden aikana, vain jäsenille.
  • Jäsenille edullisemmat Green Fee maksut
  • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME sisältää seuraavat edut:

  • Liittymisen ilman liittymismaksua
  • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle.
  • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin koulutuksen.

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Onnistunut golfkausi 2018 on Messukylässä ohitse ja käännämme jo pikkuhiljaa katseita kohti tulevaa vuotta. Pirkanmaan Golfin tulevaisuus näyttää yhtä aurinkoiselta kuin viime kesän komeat pelikelit.

Hyvän sään lisäksi pääsimme kuluneella kaudella nauttimaan lukuisista parannuksista ja uudistuksista Messukylän kentällä sekä klubialueella. Avatessamme jälleen ensi keväänä uutta golfkautta, pääsemme nauttimaan näistä erinomaisista puitteista.

Yhdessä kenttäyhtiön kanssa tähtäämme tulevaisuuteen. Pirkanmaan Golfin taloustilanne jatkuu edelleen vakaana. Myös tänä vuonna tulot ovat ylittäneet menot ja pystymme kasvattamaan eri toimikuntien budjetteja ensi kaudelle eli toisin sanoen panostamaan toimintamme määrään ja laatuun vielä entistä enemmän. Uskomme myös seuran jäsenmäärän kasvuun ensi vuonna. Laadimme parasta aikaa houkuttelevaa jäsentarjousta sekä suunnittelemme monipuolisia jäsenkampanjoita, jotka käynnistyvät vuoden alusta.

Toivotamme kaikki uudet jäsenet sekä paluumuuttajat tervetulleeksi rentoon golfyhteisöömme!

Seuran tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuttiin tällä kaudella runsaslukuisesti. Vieraspelimatkat sekä monet hauskat ja mielenkiintoiset eri pelimuodoilla pelatut kilpailut olivat jäsenistön mieleen. Ensi vuodelle on jälleen luvassa kiinnostava kilpailu- ja tapahtumakalenteri, jonka laadinnassa otetaan huomioon jäseniltä saatu palaute sekä esim. nettisivuillamme olevan äänestyksen tulokset.

Seuran eri toimikunnat olivat aktiivisia kuluneella kaudella ja myös ensi vuonna on luvassa paljon toimintaa eri jäsenryhmille. Junioritoimintamme on aktiivista ja olemme juuri saaneet pitkäjänteisestä juniorityöstä tunnustuksena golfliiton junioritoiminnan laatuseuramerkin. Aiomme panostaa entistä enemmän myös aloitteleviin golffareihin järjestämällä heille rentoja yhteisiä tutustumiskierroksia Par-3 kentällä sekä omia kilpailuita. Kilpailuiden lisäksi järjestämme mm. teemapäiviä, sääntöopastusta sekä terveysliikuntatapahtumia. Yhteistyötä koulujen sekä muiden tamperelaisten toimijoiden kanssa lisätään.

Seuran puolesta iso kiitos onnistuneesta kaudesta kaikille jäsenillemme sekä Messukylässä pelanneille vieraspelaajille. Kiitos myös kaikille seuran toimihenkilöille.

Hyvää talvea kaikille, nähdään taas ensi keväänä golfkentällä, toivottaa

Pirkanmaan Golfin hallitus


 

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni