Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille? Me kerromme monta hyvää syytä.

 • Mukavaan ja rentoon seuraan on helppo tulla.
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Peliaikoja saa joustavasti ilman jonotusaikoja.
 • Huippusuosittu range, 9- reikäinen par 3-kenttä sekä täysimittainen, 9-reikäinen kenttä
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Hauskat ja suositut pelimatkat kauden aikana, vain jäsenille.
 • Jäsenille edullisemmat Green Fee ja pelikausimaksut Messukylän kentille
 • Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.

Reilu LIITTYMISTARJOUKSEMME 2019 sisältää seuraavat edut:

 • Liittymisen ilman liittymismaksua
 • 1 kpl ilmainen green fee par 3-kentälle (arvo 13 €)
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut
Lisäksi valinnaisena ajankohtana (järjestetään kerran kuukaudessa, ilmoittautuminen caddiemasterille):

 • Ilmaisen 1,5 tuntia kestävän pro Anu Alpin ryhmäopetuksen (arvo 30 €)
 • Ilmaisen ohjatun tutustusmiskierroksen Par-3 kentälle (arvo 13 €)

Etujen arvo yht. 56 €

 

   Liity jäseneksi        ICON Facebook

 

pirkanmaan golf pienempi Ajankohtaista

Lumen keskeltä on todettava että golfkauden alkuun on vielä pari, kolme kuukautta. Tulevalla golfkaudella Messukylässä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia niin seuran jäsenille kuin muillekin golffareille ja lajiin tutustujille.

Toukokuussa kausi käynnistyy Avajaiskilpailu Greensomella 11.5. ja siitä pari viikkoa eteenpäin on Kuukausikilpailu Scramble, johon ovat tervetulleet myös vieraspelaajat. Kahta kenttäämme käyttäen pystymme lähettämään kilpailuun yhteislähdöllä peräti 72 pelaajaa. Toukokuussa käynnistyvät myös perinteinen Senioreiden Viikkokilpailu sekä uudistunut Klubiviikkokisa.

Heti rangen avattua järjestämme tutustumispäiviä ja tapahtumia harjoitusalueillamme ja niitä jatketaan läpi kesän. Messukylän kentän erinomainen sijainti houkuttelee tänne paljon harjoittelijoita sekä mahdollisia uusia golffareita. Huhtikuun lopulla on myös luvassa sääntöilta.

Kesäkuussa kisaillaan kahdessa 9r perjantai-iltakisassa: toinen Pistebogey-pelimuodolla ja toinen aivan uusi Speed Golf-joukkuekilpailu Par-3 kentällä. Miesten Saunalenkki sekä Naisten Perinteinen Scramble-kisa järjestetään myös ennen juhannusta. Aloittelijoille ja isomman tasoituksen omaaville järjestetään oma kilpailu Par-3 kentällä. Ensimmäiselle vieraspelimatkalle suunnataan kesäkuun alussa Porin Golfkerhoon.

Uusille jäsenille tarjotaan kuukausittainen Anun ryhmäopetus sekä ohjattu tutustumiskierros Par-3 kentälle. Uusia pelaajia hankitaan erilaisilla teemapäivillä ja tempauksilla läpi kauden. Kansallisella Golfviikolla on luvassa runsaasti toimintaa. Uudistunut 24h-junnugolfille tapahtuma järjestetään juhannuksen jälkeen ja tänä vuonna se sisältää vuorokauden ajan erilaisia pieniä kisoja ja tapahtumia jäsenille, myös yön aikana. Terveysliikuntatapahtumia sekä mm. golfkirpputori järjestetään.

Juniorit aloittavat ahkeran harjoittelukauden kolmessa eri ryhmässä jo toukokuun puolivälissä ja ennen juhannusta suuntaavat junnuleirille Lomakeskus Revontuleen. Junnut käyvät myös aktiivisesti eri kilpailuissa. Nuorten erityisgolfryhmä jatkaa toimintaansa viikoittain toukokuusta lähtien.

Toukokuussa kentällämme käy myös satoja koululaisia liikuntatunneilla tutustumassa lajiin ja järjestämme myös uutuutena golfkerhon. Näistä tiedotetaan lähempänä tarkemmin.

Juhannuksen jälkeen käynnistyvät myös Seuran Reikäpelimestaruuskilpailut. Heinä- ja elokuussa järjestämme mm. hauskan Mulligan-kisan, kaksipäiväisen vieraspelimatkan Porvoon suunnalle, legendaarisen PirG CUP-joukkuekilpailun, Par-3 kentän Mestaruuskilpailut sekä Seuran Mestaruuskilpailut 10.-11.8.

Aloittelijoille ja isomman tasoituksen omaaville on toinen oma kisansa Par-3 kentällä elokuussa ja perinteinen Kuukausikilpailu Narukisa pelataan elokuun viimeisenä lauantaina. Syksyllä järjestämme pari kilpailua sekä kauden viimeisen vieraspelimatkan.

 

Tutustu kilpailu- ja tapahtumakalenteriin 2019 ›

 

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Aukioloajat

Klubi:

Suljettu

 

Kentät:

Suljettu 

 

Range ja lähipelialueet: 

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.


Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›


juniortoiminnan laatuseura highres RGB pieni