Jäseneksi Pirkanmaan Golfiin!

Etsitkö hyvää seuraa? Miksi kannattaa liittyä meille?
 • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
 • Kaksi yhdeksän väyläistä golfkenttää. Messukylä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
 • Peliaikoja kentiltä saa yleensä joustavasti.
 • Käytössäsi huippusuosittu range.
 • Kilpailut järjestetään vain seuran jäsenille, muutama kilpailu avoinna kaikille.
 • Jäsenille suunnatut hauskat ja suositut pelimatkat.
 • Jäsenille edullisemmat greenfee ja pelikausimaksut.
 • Mukava ja rento ilmapiiri.
 • Sijainti. Vireä kenttä on - ja pysyy jatkossakin - mukavan lähellä tamperelaista.
Liittymistarjouksemme 2020 sisältää seuraavat edut:

 • 1 kpl ilmainen greenfee par 3-kentälle (arvo 13 €).
 • Golflehden sekä golfliiton vakuutukset ja muut jäsenedut.
 • Ei liittymismaksua.
Lisäksi valinnaisena ajankohtana mahdollisuus ilmoittautua:
 • Ilmaiseen 1,5 tuntia kestävään pro Anu Alpin ryhmäopetukseen (arvo 30 €).
 • Ilmaiseen kapteenien järjestämään ohjattuun tutustusmiskierrokseen par-3 kentälle (arvo 13 €).
 • Ryhmäopetusta ja tutustumiskierroksia järjestetään kerran kuukaudessa. Ilmoittautuminen caddiemasterille.

Etujen arvo yht. 56 €

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2020 jäsenmaksut:

 • Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 € 
 • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2002 syntyneet ja nuoremmat).

KAUDELLA 2020 MESSUKYLÄSSÄ PANOSTETAAN JÄSENTEN KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN!

Jäsenmaksuun sisältyy viisi asiantuntijoiden vetämää hyvinvointityöpajaa. Teemoina ovat avajaispäivän zumba toukokuussa, urheilijan mentaalivalmennus kesäkuussa, kireiden lihasten irroittelu fasciapilateksella heinäkuussa, ravintoterapeutin ohjeet hyvinvointia lisäävästä ravinnosta elokuussa ja golfarin kehonhuoltopaketti syyskuussa.

Lue lisää työpajoista täältä

 

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook   

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Golfin uusi vuosikymmen

2020-luku alkaa tilanteesta missä Pirkanmaan Golfin tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä. Jäsenmäärämme on kasvussa ja toimintaamme on viime vuosina määrätietoisesti kehitetty eteenpäin. Haluamme olla vetovoimainen tulevaisuuden haasteisiin vastaava golfseura upeat puitteet omaavalla Messukylän citykentällä. Tätä painotettiin myös syyskokouksessa hyväksytyssä seuran uudessa strategiassa.

Citygolf–konsepti, missä golfin harrastaminen on vaivatonta, edullista sekä vähemmän aikaa vievää, vastaa erinomaisesti lajina kohtaamiimme haasteisiin. Laadukkaan kaikille avoimen 9r Par-3 kentän sekä nopeasti pelattavan 9r täysimittaisen kentän yhdistelmä on loistava. Siihen kun lisää vielä mainiot harjoittelualueet, ison rangen sekä näppärän sijainnin, toimintaympäristömme on perusteiltaan erinomaisessa kunnossa.

Haluankin kiittää kenttäyhtiö Golfkeskus Oy Messukylää joka omistajansa Jarkko Svahnin johdolla ja ahkeralla esimerkillä, on panostanut viime kausina paljon kentän, harjoitusalueiden sekä yleisen klubimiljöön kunnon ja viihtyvyyden parantamiseen. Investoinnit ovat olleet mittavia ja jatkuvat myös ensi kaudella. Lisäksi on vireillä Par-3 kentän laajennussuunnitelma Hervannan valtaväylän suuntaan. Jos suunnitelma toteutuu, syntyy nykyistä isompi ja Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen myös Par-4 väyliä sisältävä kaikille avoin Pay & Play-kenttä.

Laadukasta seuratoimintaa

Pirkanmaan Golfin jäseniä oli vuoden vaihteessa miltei 1 100 ja iloksemme uusia jäseniä liittyy useita joka viikko myös talvikauden aikana. Toivotan kaikki uudet jäsenemme tervetulleeksi mukaan rentoon golfyhteisöömme!

Jäsenenämme saat mittavia etuja. Niihin voi tutustua tarkemmin nettisivuillamme. Viime vuosilta tuttu kampanja, jossa uuden jäsenen seuraan houkutteleva jäsenemme saa palkinnoksi 10 korin pallokortin, jatkuu myös ensi kaudella. Myös muita jäsenkampanjoita on luvassa – niistä lisää lähempänä kauden alkua.

Seuran hallitus ja toimikunnat ovat jo aloittaneet valmistautumisen tulevaan golfkauteen. Tavoitteenamme on järjestää monipuolista seuratoimintaa sekä tapahtumia kaikille golffareillemme. Tämä sisältää vakiintuneiden kisojen ja pelimatkojen lisäksi mm. aloittelijoille suunnattuja tapahtumia, terveysliikuntaan ja hyvinvointiin keskittyviä työpajoja sekä uudenlaista matalan kynnyksen toimintaa kuten hauskan Messukylän Pistekisan, johon varta vasten tehdyn tuloskortin saa ensi kaudella caddiemasterin pöydältä (ihan ilmaiseksi) ja jota voi pelata vaikka harjoituskierroksilla kavereiden kanssa.

Kohti hienoa golfkesää 2020

Pääsette tutustumaan ensi kaudelle suunniteltuun ohjelmaan jo lähiviikkoina, kun alustava kilpailu- ja tapahtumakalenteri julkaistaan. Luvassa on paljon mielenkiintoisia eri pelimuodoilla pelattavia rentoja ja hauskoja kilpailuita. Meillä ei puristeta liikaa mailasta edes kilpailuissa.

Junioritoiminnassa tähtäämme Suomen Olympiakomitean Tähtiseuraksi ja jo pitkään myös valtakunnallista näkyvyyttä saanutta nuorten erityisgolftoimintaamme kehitetään entisestään. Juniorit ja erityisryhmä ovatkin harjoitelleet jo ahkerasti talvikauden aikana. Näihin hankkeisiin haetaan tai on jo haettu mittavia avustuksia eri tahoilta. Viestigolfissa aiomme parantaa viime vuodesta ja tehdä uuden Suomen ennätyksen – ensi kesänä 18r kierroksena.

Myös nais- ja senioritoimikuntamme jatkavat aktiivisina ensi kesänä. Uutta toimintaa on luvassa kaikille pelaajaryhmille. Myös talvella tapahtuu – seuratkaa nettisivujamme sekä sosiaalista mediaa. Esimerkiksi torstaina 2.1. jäsenistömme kokoontuu yhteiseen talviharjoittelukertaan. Kiitos kaikille toimikuntien vetäjille ja jäsenille, jotka tekevät ahkeraa vapaaehtoistyötä koko jäsenistömme eduksi.

Palautetta ja ehdotuksia seuran toimintaan otetaan myös vastaan. Olethan rohkeasti yhteydessä. Myös jos sinua esimerkiksi kiinnostaisi tehtävä jossain toimikunnassa.

Kiitos myös luottamuksesta, jonka sain syyskokouksessa tullessani valituksi jatkokaudelle seuran puheenjohtajana. 

Mukavaa talven jatkoa!

P.S. Maailmanlaajuinen uusi tasoitusjärjestelmä (WHS) astuu Suomessa voimaan 19.2. alkaen. Golfliitto tiedottaa aiheesta laajalti. Myös Pirkanmaan Golf järjestää aiheesta infotilaisuuden jäsenilleen toukokuun alussa.


Janne Riitakorpi
Puheenjohtaja
Pirkanmaan Golf

Janne

Ajanvaraus

Ajankohtaista

Aukioloajat

Toimisto:

Ma - Su klo 8.30 - 20.30

La 08.30 - 19.00

(050 564 9994, pirgolf@gmail.com)

Kentät:

Avoinna

Range:

Ma - Su klo 07.00 - 21.00

La  07.00 - 19.00

Toimii lähimaksulla ja 2€ kolikolla

  


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG KESÄLEHTI 2020 valmis 01


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169