Maanantaista 18.4. alkaen range auki päivittäin klo 10 - 19.

Klubitalo, caddiemasterin toimisto, lähipelialueet ja kentät toistaiseksi suljettuina. Pitkittyneestä ja runsaasta lumikaudesta johtuen Messukylä ja Vuohenoja kenttien sulamista ja kuivumista joudutaan odottelemaan vielä jokunen tovi. Tämän hetken arvio kenttien täysimääräiselle avautumiselle ovat toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Tätä ennen kentällä saa pelata talvigriineille edellisvuoden kausikortilla tai talvikausikortilla kunhan kenttä ei ole jäässä.

Rangeautomaatti toimii ladattavalla Solo -rangekortilla, 2€ kolikolla sekä lähimaksulla. Klubitalo ja caddiemasterin toimisto ovat ennen varsinaista kauden alkua pääsääntöisesti kiinni, joten mikäli sinulla ei Solo- rangekorttia, varaa mukaan 2€ kolikoita.

Pankkikorttien lähimaksun toiminta on tarkoituksella tehty ennalta-arvaamattomaksi, jotta kortin väärinkäyttö olisi mahdollisimman vaikeaa. Tämän tekee ongelmalliseksi se että palloautomaatteihin synkronoituja maksujärjestelmiä toimittavan Nayaxin tarjonnassa ei toistaiseksi ole PIN-koodin syöttämiseen soveltuvia laitteistoja. Täten riskinä on että maksukortti vaatii PIN-koodilla tunnistautumista, eikä kortinhaltija pysty sitä käytettävissä olevalla laitteistolla antamaan eikä käydä ohittamassa sitä esimerkiksi vieressä olevan klubitalon maksupäätteellä.

Ongelma oikeastaan poistuu vasta kun toimisto ja klubitalo ovat täysimääräisesti auki.

 

 

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram