Keväällä kentälle asennetuissa pikkulinnunpöntöissä on kauden mittaan lintuemojen toimesta kasvatettu useita sini-ja talitiaispoikueita, myös joitakin kirjosieppopareja on pesinyt pöntöissä.

Kuten aikaisempinakin vuosina, useita västäräkkipareja on tänäkin kesänä pesinyt kentän alueella. Yksi näkyvimmistä västäräkkipareista pesi klubitalon päädyssä bägivaraston ja keittiön sisääntulon tuntumassa rapputasanteen alla, toinen postilaatikon vieressä ojarummun suojissa. Vartioidessaan pesäänsä  ja saalistellessaan hyönteisiä  postilaatikon västäräkkiemot istuivat usein  par 3-kentän ensimmäisen santabunkkerin bunkkeriharavan  varren päässä.

Hiljaisina kesäyön tunteina kentällä liikkuja on  voinut nähdä kaksi metsäkaurista, jotka päivisin pysyttelevät pensaikkojen kätköissä. Kuluvalla kaudella kettu on vieraillut kentällä vain satunnaisesti. Rangen alalaidassa, 150 ja 200 -merkkien alueella asustelee kaksi suurta rusakkoa, joista kentän toimitusjohtaja kantaa huolta ja pitää niitä "todellisina henkipattoina, ne kun liikkuvat toisinaan aivan tulilinjan tuntumassa". Toimitusjohtajan erityisen tarkkailun kohteena on myös lumikko, jonka silloin tällöin näkee "ison kentän" ykkösteen ympäristössä pyydystelemässä myyriä. 

Kentän vesimyyräkannat ovat olleet tavallista alhaisemmat. Sen sijaan sinisorsaemot poikueineen ovat kentän käyttäjille tänäkin kesänä tuttu näky. 

IMG 0249 Kettu 3

Pieni sinitiainen

 

20190802 214345 3

 

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram