Kaikkien aikojen golfkesä Messukylässä on päättynyt! Aurinkoisia päiviä oli tänä kesänä ennätyksellisen paljon ja ajoittaisesta ankarastakin kuumuudesta huolimatta pelikierroksia kertyi runsaasti molemmille kentille. Myös uudistunut range ylitti käyttöasteeltaan tähänastiset ennätykset.

Messukylän rangella kelpaa nyt hioa pelitaitonsa huippuun. Remontit on saatu loppusyksyllä valmiiksi ja ensi kaudelle on tarjolla 54 lyöntipaikkaa, jotka täyttävät mitoiltaan kansainväliset turvallisuusmääräykset. Valoisien, tilavien lyöntikatosten lisäksi käytössä on uudet matot, pallot ja kohdetaulut. Koko alueen viihtyisyyttä lisää lyöntipaikka-alueen alueen kattava laatoitus.


Koulutustoiminta kentällämme oli ammattilaisen käsissä ja alkeiskursseja ja green cardeja suoritettiin Messukylässä runsaasti, green cardeja kaikkiaan 147 kappaletta.

Kenttäyhtiö panosti menneellä kaudella sekä kentän että klubin toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Pitkään golfkentän liikennettä haitannut Kivikirkontien huonokuntoinen asfaltti saatiin viimein tämän kesän lopulla Tampereen Vesilaitoksen toimesta uusittua. Samalla myös kenttäyhtiö asfaltoi oman tiensä ja sorapohjaisen parkkipaikan. Pahoittelemme rakennustöiden kauden aikana aiheuttamia häiriöitä, mutta toivotamme samalla kaikki tervetulleiksi nauttimaan kaudella 2019 työn tuloksista.

Viime aikoina on keskusteltu paljon golfin pelaamisen mahdollisuuksista tulevaisuudessa ydintampereen alueella. Liikunta - ja virkistyskäyttöön kaavoitetun Messukylän kentän toimintaedellytykset pysyvät ennallaan, joten mielessä onkin jo uusia haasteita kentän kehittämiseksi. Messukylän kenttää pyritään laajentamaan siten, että laajennetun kentän par luvuksi tulisi 71. Suurin haettavista laajennusalueista on Hervannan valtaväylään rajoittuva alue. Valmius laajennukselle on jo olemassa, hanke voidaan toteuttaa, mikäli luvat laajennukselle saadaan.


Kiitämme kenttäyhtiön asiakkaita, työntekijöitä ja kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta! Lähdemme virkistynein mielin kohti talvea ja sen myötä kohti uutta kautta 2019!

Hyvää talviaikaa kaikille, pitäkää kunto korkealla, toivottaa

Golfkeskus Oy Messukylän väki

rakentamista ja aurinkoa

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram