Keskeisen sijainnin, sujuvasti pelattavien kenttien, sekä suositun harjoittelualueensa vuoksi Golfkeskus Oy Messukylässä on alalleen poikkeuksellisen pitkät aukioloajat. Arkena ja sunnuntaina kentät ja harjoitusalueet ovat avoinna välillä 07:00–21:00, klubitalo puolestaan 08:30–21:00. Lauantaisin kenttä, harjoitusalueet ja klubitalo menevät kiinni jo klo 19:00. 

Keskikesä Suomessa on kuitenkin valonjuhlaa ja kierroksia pelataan mielellään myös aukioloaikojen ulkopuolella. Käytännöt tähän menevät seuraavasti:

Iltakierros: Varaa aika caddiemasterilta ja suorita greenfee-maksu viimeistään klo 20:55 (lauantaisin klo 18:55) mennessä. Ota kuitti mukaasi ja ole pyydettäessä valmis esittämään se kesäiltoina kentän kastelusta huolehtivalle kenttähenkilökunnalle.

Aamukierros: suoritetaan tyypillisemmin, eli varaa peliaikanne NexGolfissa tai etukäteen caddiemasterilta ja suorita greenfee-maksu aamulla pelaamanne kierroksen jälkeen.

Kausikortin omaavat pelaajat saavat vapaasti kiertää kentällä myös aukioloaikojen ulkopuolella pl. ajankohdat jolloin kenttä on jäässä (talvikuukaudet, syysaamut jne.) Kauden 2019 kausikortin lunastaneet voivat halutessaan käydä pelaamassa aina ensimmäiseen aukiolopäivään kaudella 2020.

 

 

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram