Klubi ja caddiemasterin toimisto on suljettu 1.10. alkaen. Kentällä voi kuitenkin seuraavan kauden alkuun saakka pelata nyt voimassa olevalla kausikortilla. Pelaamisoikeutensa voi myös varmistaa ostamalla Talvikortin caddiemasterilta. Talvikortin hinta on 50 eur ja kausikortin tavoin se oikeuttaa pelaamisen seuraavan kauden alkuun. Nurmikon ollessa jäässä pelaaminen on kuitenkin kielletty, koska jäätyneellä nurmikolla liikkuminen aiheuttaa nurmikolle pysyviä vaurioita.

Kentälle ajetaan nykyisten viheriöiden tuntumaan talviviheriöt. Talviviheriöiden lipputankoihin  ei  voimistuneen koronatilanteen vuoksi saa koskea. Kuten keväälläkin, lipputankojen ympärille asennetut hylsyt mahdollistavat pallon poistamisen kupista siten, ettei tankoon tarvitse koskea. Kauden ulkopuolellakin kehoitetaan Messukylän kentällä pelattaessa  noudattamaan koronan suhteen kulloinkin voimassaolevia ohjeita ja suosituksia.

Kenttää aletaan hiekoittaa ja ilmastoida 1.10. alkaen. Range on auki toistaiseksi. Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä palloautomaatilla asioidessasi. Liikunnallista talvikautta, pysytään terveinä!

 

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram