Klubi ja caddiemasterin toimisto on suljettu 1.10. alkaen. Kentällä voi kuitenkin seuraavan kauden alkuun saakka pelata nyt voimassa olevalla kausikortilla. Pelaamisoikeutensa voi myös varmistaa ostamalla Talvikortin caddiemasterilta. Talvikortin hinta on 50 eur ja kausikortin tavoin se oikeuttaa pelaamisen seuraavan kauden alkuun. Nurmikon ollessa jäässä pelaaminen on kuitenkin kielletty, koska jäätyneellä nurmikolla liikkuminen aiheuttaa nurmikolle pysyviä vaurioita.

Kentälle ajetaan nykyisten viheriöiden tuntumaan talviviheriöt. Talviviheriöiden lipputankoihin  ei  voimistuneen koronatilanteen vuoksi saa koskea. Kuten keväälläkin, lipputankojen ympärille asennetut hylsyt mahdollistavat pallon poistamisen kupista siten, ettei tankoon tarvitse koskea. Kauden ulkopuolellakin kehoitetaan Messukylän kentällä pelattaessa  noudattamaan koronan suhteen kulloinkin voimassaolevia ohjeita ja suosituksia.

Kenttää aletaan hiekoittaa ja ilmastoida 1.10. alkaen. Range on auki toistaiseksi. Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä palloautomaatilla asioidessasi. Liikunnallista talvikautta, pysytään terveinä!

 

Ajanvaraus

Uutiset

Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Talven aikana tavoittaa s-postilla:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu

  


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG 30 vuotisjuhlalehti netti2 page 001


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169