Saimme +70-ikäiseltä jäseneltämme varsin hyvin perustellun ja puhuttelevan kirjeen liittyen poikkeustilatiedottamiseemme. 

PirG:n uutiskirje oli yli 70-vuotiaiden pelaamisen osalta sisältänyt kirjoittajan "mieltä harmittavia asioita". Tiedotteen perusteella ei ollut selvää, ovatko +70-vuotiaat tervetulleita Messukylän kentälle. Tätä pohdiskellessaan kirjoittaja perustusteli pelaamisen merkitystä senioreille seuraavasti: 

"Tiedetään jo tutkimusten mukaan, että liikunta on lääkettä seniori-ikäisille henkilöille. Golf on ollut yksi parhaista liikuntamuodoista, jossa fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet toteutuvat hyvin. Nyt näyttää siltä, että tämä ei tule toteutumaan tänä kesänä Messukylässä.

Monen kohdalla voi olla niinkin, että viime kesä jäi viimeiseksi pelikaudeksi. Vuoden paussi ikä-ihmisillä golfin harrastamisessa tekee uudelleen aloittamisen vaikeaksi. Yli 70-vuotiaat ovat tuskin terveydellinen uhka muille pelaajille. Seniorit osaavat ja tietävät, ettei sairaana harrasteta liikuntaa ja osaavat suojautua. Tartuntariski on pieni."

Pelaamisen terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Tarkoituksemme ei ole ollut rajoittaa +70- vuotiaiden pelaamista, vaan tehdä pelaamisesta heille valtioneuvoston ja Suomen Golfliiton ohjeistusta korostamalla mahdollisimman turvallista. Sama vastuullisuus koskee meitä kaikkia. Jokaisen yksittäisen pelaajan - nuoren ja vanhan - vastuu turvallisesta pelaamisesta on yhtä suuri. Pidämmehän huolta toisistamme!

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 

Kentät:

Avattu.
 

Range:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram